Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου,

γνωριζει κανεις πως μπορει καποιος να ανοιξει ενα προποτζιδικο? Ξερω οτι συμπληρωνεις μια αιτηση καπως ετσι και περιμενεις να εγκριθει...Υπαρχει καποια αλλη διαδικασια? Γενικα ακουγεται οτι πρεπει να εχεις ατομο μεσα στον ΟΠΑΠ για να μπορεσεις να το ανοιξεις...ή αν αγορασεις την αδεια απο καποιον που την πουλαει αλλα 100.000 ευρω νομιζω ειναι αρκετα...Γνωριζει καποιος κατι?

(Οι γονεις μου ειχαν κανει μια αιτηση στον οπαπ για προποτζιδικιο στο χωριο μας που δεν ειχε ποτε ουτε και τωρα εχει (οποτε γιατι να μην την δεχτουν?))

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν δίνονται νέες άδειες από τον ΟΠΑΠ εδώ και πααααρα πολλά χρόνια.Ούτε καν σε Ολυμπιονίκες.

Από το 2009 και μετά οι άδειες μεταβιβάζονται αρκεί να έχει κλείσει πενταετία. Δλδ αν την αγοράσεις σήμερα δεν μπορείς να την πουλήσεις πριν περάσουν 5 χρόνια. Αλλά έχουν πολλούς περιορισμούς..δεν μπορεις να κανεις σε λιγοτερο απο 200 μετρα απο αλλον προποτζή..θελει τρελο τρεξιμο για να την μετακινησεις παραπάνω από 150 μέτρα από κει που δούλευε πριν η άδεια.

Και η τιμή της πάει αναλογα το πελατολογιο..το σημειο...τον αερα...αν ειναι με μαγαζί ή σκέτη...πάρα πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

λιγο ποιο πανω απο την γειτονια μου εχει δυο διαφορετικα προπατζιδικα σε αποσταση 20 μετρων, ουτε δυο τετραγωμα δηλαδη. Και τα δυο βρισκονται απεναντι απο μια εκκλησια.

• Like 1
Δημοσ.

λιγο ποιο πανω απο την γειτονια μου εχει δυο διαφορετικα προπατζιδικα σε αποσταση 20 μετρων, ουτε δυο τετραγωμα δηλαδη. Και τα δυο βρισκονται απεναντι απο μια εκκλησια.

Θα έδωσε υπογραφή αυτός που είχε πρώτος. Χωρίς να υπογράψει ο πράκτορας που έχει το προυπάρχον πρακτορείο δεν γίνεται να φτιάξεις προποτζίδικο σε ακτίνα 200 μέτρων από το μαγαζί του. 

Εξαιρούνται κάποια πολύ κεντρικά εμπορικά σημεία πόλεων που οι αποστάσεις ειναι μικρότερες...και μετά από καποια χρόνια των πρώτων πρακτορείων δοθηκαν αδειες κοντα τους σε αποσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Δημοσ.

Νομίζω ότι μπορείς να νοικιάσεις άδεια αν θυμάμαι καλά... αλλά βασικά ισχύει αυτό που έγραψε ο Backpacker. Aν είναι για χωριό για μένα κάντο.. αξίζει, πολύ χρήμα υπάρχει στην επαρχία ακόμη και σήμερα. Το πόσο θα σου ζητήσει ο άλλος είναι στην κρίση του.. και φυσικά στο τι δουλειά έχει η περιοχή και φυσικά μαύρα τα χρήματα.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου,

γνωριζει κανεις πως μπορει καποιος να ανοιξει ενα προποτζιδικο? Ξερω οτι συμπληρωνεις μια αιτηση καπως ετσι και περιμενεις να εγκριθει...Υπαρχει καποια αλλη διαδικασια? Γενικα ακουγεται οτι πρεπει να εχεις ατομο μεσα στον ΟΠΑΠ για να μπορεσεις να το ανοιξεις...ή αν αγορασεις την αδεια απο καποιον που την πουλαει αλλα 100.000 ευρω νομιζω ειναι αρκετα...Γνωριζει καποιος κατι?

(Οι γονεις μου ειχαν κανει μια αιτηση στον οπαπ για προποτζιδικιο στο χωριο μας που δεν ειχε ποτε ουτε και τωρα εχει (οποτε γιατι να μην την δεχτουν?))

Ευχαριστω

Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει τιμές από περιέργεια πριν 1.5-2 χρόνια, δεν υπάρχουν 100000 πλέον, σκέτη άδεια να πάρεις βρίσκεις και με 30-40k.

Υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε την άδεια μαζί με το μαγαζί τους και τον εξοπλισμό μέσα, αυτές τις βρίσκεις 70-80k. Για να στοιχίζει 100k μόνο σε κανέναν πολύ κεντρικό δρόμο της Αθήνας με πολύ κίνηση που θα έχεις σίγουρη αρκετή πελατεία.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ο ΟΠΑΠ έχει ξεφύγει . Τα έχει πάρει όλα ακόμα και τα λαχεία , έβγαλε πάλι ξυστό μετά από πολλά χρόνια , ανοίγει τα opap play το ένα μετά το άλλο , τον έχει βολέψει τώρα η κατάσταση με τις paysafe Κλπ κλπ.....

Δημοσ.

Για οπαπ play πρέπει να είσαι ήδη πράκτορας του οπαπ ή δεν έχει σημασία? επίσης από τιμές τη παίζει ξέρουμε?

Δημοσ.

Για opap play από κάτι διαφημίσεις adsense που είχα δει έπρεπε να έχεις χώρο αρκετών τετραγωνικών με μεγάλη βιτρίνα τον οποίο θα τον νοίκιαζε ο οπαπ και θα το έκανε opap play. δεν ξέρω τι παίζεται με υπαλλήλους και τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...