Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος.. Ναι ή οχι; Και ποιοι οι λόγοι;

Προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα γενικά με την ιδέα απλά δεν το έκανα ποτέ γιατί νιώθω άβολα και ίσως αηδιάζω ή φοβάμαι μη κολλήσω κάτι..

Άλλοι (πχ φίλοι μου) το εκαναν από το λύκειο πχ και το θεωρούν κάτι το φυσιολογικό..

Τι οδηγεί έναν άντρα στο να πληρώσει για σεξ; Το οτι δεν έχει γυναίκα κάποιος ή οτι θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό; Ξέρω άτομα που πληρώνουν ενώ έχουν γεμάτη σεξουαλική ζωή και με πολλές γυναίκες, οπότε γιατί;

Το ξέρω οτι είναι ταμπού το θέμα, αλλά έχει ενδιαφέρον.. 

edit: Μπήκε και η ψηφοφορία η οποία είναι ΑΝΩΝΥΜΗ

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότα βλέπω έναν παιδαρά στο 1ο σχόλιο, εγώ μετά δεν μπορώ να συμμετέχω σε τέτοια συζήτηση. Τι να πω;!

• Like 7
Δημοσ.

Εδω ειναι το θεμα.. Αν σας ελεγε η αλλη να τα χαρτια μου ειμαι καθαρη κλπ κλπ και ας υποθεσουμε οτι οντως ηταν, θα το κανατε;

Ποιος ο λογος του οχι δηλαδη; Απλα δεν ετυχε; Φοβαμαι μη κολλησω κατι; Ηθικοι λογοι;

Δημοσ.

Εδω ειναι το θεμα.. Αν σας ελεγε η αλλη να τα χαρτια μου ειμαι καθαρη κλπ κλπ και ας υποθεσουμε οτι οντως ηταν, θα το κανατε;

Ποιος ο λογος του οχι δηλαδη; Απλα δεν ετυχε; Φοβαμαι μη κολλησω κατι; Ηθικοι λογοι;

Και να στο έλεγε, ποιος ο λόγος; Το σεξ είναι μια πληθώρα πραγμάτων σε συνδυασμό που σε κάνουν να νιώθεις ωραία, το σεξ με πόρνη είναι απλά για να ξεδωσεις, σα να το κάνεις με ντουβαρι, τίποτα δεν το κάνει σαν το νορμάλ, καλύτερα βαρα μια χραπα χρουπα με την Brandi love, πιο ωραία θα νιώσεις
  • Like 6
Δημοσ.

Και να στο έλεγε, ποιος ο λόγος; Το σεξ είναι μια πληθώρα πραγμάτων σε συνδυασμό που σε κάνουν να νιώθεις ωραία, το σεξ με πόρνη είναι απλά για να ξεδωσεις, σα να το κάνεις με ντουβαρι, τίποτα δεν το κάνει σαν το νορμάλ, καλύτερα βαρα μια χραπα χρουπα με την Brandi love, πιο ωραία θα νιώσεις

Χαχα οχι ουτε καν δεν ρωταω για προσωπικη χρηση :P Απλα το ειχα απορία επειδη βλεπω πολλους κατα καιρους να πηγαινουν και ειδικα στη παραλιακη γινεται χαμος..

Προφανως και δεν ειναι ερωτας κλπ αλλα καποιοι τη βρίσκουν με αυτο ή το κανουν και για χαβαλε (πχ στο λυκειο, δεν ξερω αν ειχατε συμμαθητες που πηγαινανε κλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...