Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι κατάσταση κότας με αυγο. Δε μπορείς να ξέρεις τι προηγήθηκε και δεν έχει κ τόσο σημασία για το συλλογισμο

Η κοτα προηγηθηκε. Και απο τη θεωρια της εξελιξης να το ειδεις, αν οχι δημιουργικα, δε μπορει να εξελιχθει ενα αυγο οσα μυρια χρονια και να περασουν. Απο το πρωτο ετος και ολας θα ειναι κλουβιο.

Δημοσ.

Οπως και να χει η έλλειψη σεξ δημιουργεί θέματα !

κάβουρα το ξερεις οτι σε όποιον ψυχίατρο και να πας με το που θα κάτσεις στο κρεβατάκι 2 πράγματα σε ρωτάει μόνο  ..

1. αν κοιμάσαι καλα , πόσες ώρες , αν δεν μπορείς να κοιμηθείς κτλ

2. πως ειναι η ερωτική -  σεξουαλική σου ζωη !

ρώτα οποιον ψυχίατρο θες να δεις αν είναι έτσι η όχι ..

το χεις σκεφτεί να περάσεις  καμιά βολτίτσα ?  λέω εγώ τώρα ...

ναι αλλά τι θα μπορούσε να μου προσφέρει από τη στιγμή που ξέρουμε το πρόβλημα? Να μου κάνει κοβοτομη ώστε να μη με ενοχλεί που δεν έχω τις 10 πλασιες διαθέσιμες αποτι έχει η μέση εκκηνιδα η ο σοαλοαρας?

Δημοσ.

kabouras αν θες εύκολο sex πήγαινε Ροδο. Εχει δεκάδες clubs με Σουηδέζες και άλλες στην Ορφανίδου και Αγγλιδούλες στο Φαληράκι. Τουλάχιστον όταν είχα παει εγω διακοπες γινόταν χαμός. Απλά μην κοιτάς μονο τις πολυ ωραίες. Θα είσαι στην πένα και θα κερνάς ποτά αν θες να έχεις επιτυχία που θα έχεις αρκει να μην κάνεις καραγκιοζιλίκια 

• Like 1
Δημοσ.

Κορίτσα του φόρουμ οργανωθείτε λίγο και γνωρίστε τις φίλες σας στον Κάβουρα!

Αγόρια του φόρουμ οργανωθείτε λίγο κι εσείς και γνωρίστε του τις αδελφές σας!

Δημοσ.

Κορίτσα του φόρουμ οργανωθείτε λίγο και γνωρίστε τις φίλες σας στον Κάβουρα!

Αγόρια του φόρουμ οργανωθείτε λίγο κι εσείς και γνωρίστε του τις αδελφές σας!

Τις αδερφές μας να τις αφήσεις ήσυχες. Μπορεί να μαμαμε καμια τανα , αλλα αυτές είναι αδερφες/κορες αλλωνων.

Οι δικές μας αδερφές είναι αμεμπτου ηθικής , και κάνουν σεξ μονο για τον σκοπό της τεκνοποιησης.

• Like 12
Δημοσ.

Η κοτα προηγηθηκε. Και απο τη θεωρια της εξελιξης να το ειδεις, αν οχι δημιουργικα, δε μπορει να εξελιχθει ενα αυγο οσα μυρια χρονια και να περασουν. Απο το πρωτο ετος και ολας θα ειναι κλουβιο.

Τωρα φευγουμε τελειως off topic αλλα το τι προηγηθηκε ειναι κυριως θεμα ορισμων. Τι ακριβως οριζουμε ως αυγο κοτας?

Αν ειναι το αυγο που προηλθε απο ενα ον το οποιο αναγνωριζουμε ως μια κοτα, ε τοτε προφανως η κοτα αναγκαστικα προηγειται

Αν το οριζουμε ομως ως το αυγο απο το οποιο θα γεννηθει μια κοτα, τοτε το πραγμα αλλαζει γιατι αυγα υπηρχαν και πριν τις κοτες!

Απο οτιδηποτε ον και να προηλθε το μεταλλαγμενο αυγο απο το οποιο βγηκε η πρωτη κοτα, ηταν σιγουρα 100% αυγο

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα η απορια μου καβουρα ειναι γιατι δεν εισαι σε καμια παραλια μερα που ειναι σημερα να κανεις παιχνιδι και καθεσε και γραφεις εδω αφου σε καιει τοσο το θεμα

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα η απορια μου καβουρα ειναι γιατι δεν εισαι σε καμια παραλια μερα που ειναι σημερα να κανεις παιχνιδι και καθεσε και γραφεις εδω αφου σε καιει τοσο το θεμα

άσε το παιδί να τρολάρει ρε, πολύς κόσμος την βρίσκει με το trolling παραπάνω από ότι με το sex.. εδώ μέσα ειδικά..

• Like 3
Δημοσ.

Ασε που αν πάει στην παράλια για  παιχνίδι θα τις μισήσει περισσότερο  απο την απόρριψη που θα εισπράξει

σαν αόρατος θα είναι !

• Like 1
Δημοσ.

Τις αδερφές μας να τις αφήσεις ήσυχες. Μπορεί να μαμαμε καμια τανα , αλλα αυτές είναι αδερφες/κορες αλλωνων.

Οι δικές μας αδερφές είναι αμεμπτου ηθικής , και κάνουν σεξ μονο για τον σκοπό της τεκνοποιησης.

Εμένα η μαμά μου δεν έχει κάνει σεξ είμαι σίγουρος.

Η αδερφή μου φυσικά για κανένα λόγο. Ούτε η κόρη της θα κάνει ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

NΑΙ σε ολα

και ήταν πολύ διασκεδάστικο μεγάλη παρέα και χαβαλές

ειδικά μία εποχή είχα χάσει τον λογαριασμό(σαν τον σπαλιάρα :P )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...