Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε θα έπρεπε να ξέρεις ότι, οι άνθρωποι μεγαλώνουν μέσα στο ρόλο που τους υπαγορεύει η κοινωνία…

Και αν ένας δράκος πεσει και τους φαει τοτε πως θα κανουν lvl up?
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι ολιγον τι καταντια στον καιρο μας να πληρωνεις για σεξ..δεδομενου τις τεχνολογικες ευκολιες που υφιστανται.παλια που για να γαμησεις επρεπε να παντρευτεις οκ αλλα σημερα εχουν απελευθερωθει αρκετα τα πραγματα.βεβαια εχει ανεβει κ ο ανταγωνισμος αλλα οποιος ειναι λιγο κοινωνικος κ κυριως συναναστρεφεται με καταλληλο κυκλο κατι θα κανει.

Δημοσ.

ειναι ολιγον τι καταντια στον καιρο μας να πληρωνεις για σεξ..δεδομενου τις τεχνολογικες ευκολιες που υφιστανται.παλια που για να γαμησεις επρεπε να παντρευτεις οκ αλλα σημερα εχουν απελευθερωθει αρκετα τα πραγματα.βεβαια εχει ανεβει κ ο ανταγωνισμος αλλα οποιος ειναι λιγο κοινωνικος κ κυριως συναναστρεφεται με καταλληλο κυκλο κατι θα κανει.

όχι μόνο πληρώνουν, αλλά κάνουν και ψυχολογικοκοινωνιολογικοικονομικη ανάλυση πάνω σε αυτό.

-

-

-

στο internet

Δημοσ.

όχι. θυμάμαι ότι στο στρατό ήταν μερικά άτομα που η πρώτη τους συζήτηση -ακόμα και με άτομα που δεν ήξεραν πολύ- ήταν για τα μπουρδέλα.

always upvote louis CK τα έχω δει 10 φορές αυτά :D. O Louis είναι ο αγαπημένος μου comedian και βλέπω αρκετό (αν όχι πολύ) standup

Έχει ταλέντο αλλά σαν χαρακτήρας είναι πολύ καημένος, ηττοπαθής, μίζερος, κακομοίρης. Είναι ο τύπος που λέει "με δέρναν στο σχολείο" και εγώ σκέφτομαι "καλά σου κάναν" !

Δημοσ.

Επίσης να σας πω , ότι όσοι πιστευετε ότι όλες , μα όλες , μα όλες , όσες βγαίνουνε στην τηλεόραση , απο Μενεγάκη μέχρι Τσιμτσιλή , ότι δεν έχουνε καταπιει τόνους ψωλόσπερμα , είστε γελασμένοι....

093c32e62a61c7f981d843d6dedbb3f9_L.jpg

imagestchit.jpg

Μην δείτε νεαρες καυλιάρες γυναίκες να γοητεύονται από ώριμους ανδρες, αμέσως πουτάνες.

Έλεος ρε φίλε ;p

• Like 11
Δημοσ.

Έχει ταλέντο αλλά σαν χαρακτήρας είναι πολύ καημένος, ηττοπαθής, μίζερος, κακομοίρης. Είναι ο τύπος που λέει "με δέρναν στο σχολείο" και εγώ σκέφτομαι "καλά σου κάναν" !

α ναί? την επόμενη φορά που θα πάτε για καφέ πάρε κάνα τηλέφωνο 

Δημοσ.

ποιο DSM.....

εδώ ο καθένας βγάζει θεωρίες μόνος του.....

4 χρόνια σπουδάζω ψυχολογία μου έχουν γαμηθεί τα μάτια με αυτά που διαβάζω σε αυτό το thread

αφού σου μαμιούνται αυτά και όχι τίποτα άλλο εδώ μέσα με τους νυχθημερόν μπήχτες, καλά είσαι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...