Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο 25% έχει πληρώσει;

Πόσο είναι ο μέσος όρος ηλικίας στο forum; 12;

Η σωστή ερώτηση αφορά το ποσοστό παρθένων στο forum

• Like 6
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι γιατι
Α)διαφωνώ ιδεολογικά να περιφέρονται οι γυναίκες σαν κομμάτι κρέατος στο τσιγκέλι. 
Β)Έστω και μια τοις χιλιοις, που λέει ο λόγος, να ειναι εκει παρά τη θέλησή της δεν θα ήθελα να είμαι μέρος του βασανισμού της.

Απο απο την άλλη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ο κάθένας να αυτοδιαχειρίζεται το σωμα του όπως θέλει. Δεν τον κρίνω, απλά εγω διαφωνώ. 

• Like 10
Δημοσ.

Όχι. 

Ποτέ σε ποτάνα,αλλά φυσικά έχω πληρώσει για ραντεβού ως σωστός άνηρ. -_-

Μόνο 25% έχει πληρώσει;

Πόσο είναι ο μέσος όρος ηλικίας στο forum; 12;

Μπέρδεψες τα φόρουμ; 

Το bourdela είναι παρακάτω στην γωνία,έτσι λογικό να μην σε βγαίνουν τα νούμερα.... :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω , καλύτερα το Μπλαμπλα να το μετονομάσετε σε "Βραχος Ηθικής"  :-( :-(

Μπουρδελό-τσαρκες δεν κάνατε εσείς στα 15 σας? :rolleyes: :rolleyes:

Δηλαδή είχατε πάντα να μαμήσετε ή απλά έχετε βγάλει το μαμήσι εκτός της ζωής σας?

Εχω πληρώσει , εκτός απο πιτσιρικάς στις πρώτες εμπειρίες , και πιο μεγάλος.

Επίσης , ξέρω τουλάχιστον 6 κοπέλες που κάνουνε αυτή την δουλειά.. Κοπέλες της διπλανής πόρτας όλες τους , που δεν το φαντάζεσαι κιόλας. Καβάτζες στις οποίες , αν έχω αγαμίες , μπορώ να της πάρω τηλέφωνο , για κανα 100άρικο.

Επίσης , στο ΦΒ μου έχω τουλάχιστον 15 βίζιτες , οι οποίες όμως είναι πάνω απο 500 € .

Ηθελα να ήξερα που ζείτε , ειδικά σήμερα , η βίζιτα πάει σύνεφο  !! :ph34r:

• Like 10
Δημοσ.

Από πότε το να είσαι μπουρδελιάρης έγινε η νόρμα; :blink: 

Συμμαθήτριες-συμφοιτήτριες με κάουλες δεν είχατε εσείς; 

Κάρτες δέχονται?
Γιατί με τα capital controls ζορίζομαι λίγο

Μάλλον δουλεύουν και με IOUs και bitcoins...

• Like 4
Δημοσ.

Το να πας με μια που εχει παρει τον καθε αρρωστιαρη, γερο, βρωμιαρη κλπ δεν το βρισκω και τοσο ωραιο.

εκτος και εχεις αυτο hzngc.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Το να πας με μια που εχει παρει τον καθε αρρωστιαρη, γερο, βρωμιαρη κλπ δεν το βρισκω και τοσο ωραιο.

εκτος και εχεις αυτο hzngc.jpg

Ενώ το κάθε τσουλάκι που έχει πάει με τον κάθε βρωμιάρη ........Τουλάχιστον η τατανα χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

Και κάνει και ελέγχους κάθε τόσο

• Like 3
Δημοσ.

Ηθελα να ήξερα που ζείτε , ειδικά σήμερα , η βίζιτα πάει σύνεφο  !! :ph34r:

Απο στόμα σε στόμα προφανώς , ανάλογα τα ενδιαφέροντα του καθενός και σαφώς ανάλογα τους κύκλους του καθένα .

• Like 1
Δημοσ.

εκτος και εχεις αυτο

Μία απ τις πρώην γκόμενες του σπαλιάρα να σου τύχει θα είναι σαν να πηγαίνεις με την μισή Ελλάδα.

• Like 4
Δημοσ.

Ενώ το κάθε τσουλάκι που έχει πάει με τον κάθε βρωμιάρη ........Τουλάχιστον η τατανα χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

Και κάνει και ελέγχους κάθε τόσο

Αυτό. Ξέρω δύο περιπτώσεις με κονδυλώματα γιατί απλά είναι τσουλάκια και κάνουν σχέσεις της μιας βδομάδας, κοινώς τους αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και συνήθως δεν παίρνουν προφυλάξεις. Αντίθετα η επαγγελματίας βίζιτα θα πάρει αλλά και εκεί εξαρτάται ποια θα επιλέξεις. Αυτή του 20αρικου προφανώς πάει με τον κάθε βρωμιάρη, πρεζόνι, λαθρομετανάστη. Αυτή του 100αρικου όχι και γενικά όσο ανεβαίνει το ποσό τόσο ελαχιστοποιύνται οι πιθανότητες να είναι βρωμιάρα. Η του 500αρικου θα πάρει 3-4 το μήνα, η του 25αρικου τόσους την ημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό. Ξέρω δύο περιπτώσεις με κονδυλώματα γιατί απλά είναι τσουλάκια και κάνουν σχέσεις της μιας βδομάδας, κοινώς τους αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και συνήθως δεν παίρνουν προφυλάξεις. Αντίθετα η επαγγελματίας βίζιτα θα πάρει αλλά και εκεί εξαρτάται ποια θα επιλέξεις. Αυτή του 20αρικου προφανώς πάει με τον κάθε βρωμιάρη, πρεζόνι, λαθρομετανάστη. Αυτή του 100αρικου όχι και γενικά όσο ανεβαίνει το ποσό τόσο ελαχιστοποιύνται οι πιθανότητες να είναι βρωμιάρα. Η του 500αρικου θα πάρει 3-4 το μήνα, η του 25αρικου τόσους την ημέρα.

Κόλλησα κονδυλώματα , απο ένα κοριτσάκι που φαινότανε αθώο........αλλά πιστέψτε με δεν ήτανε. (τα κονδυλώματα κολλάνε και με προφυλακτικό).

Μόλις της είπα ότι με κόλλησε , με έβρισε χυδαία.

Το να τα αφαιρέσω ήτανε μια επύπωνη διαδικασία , με βελόνα πάνω στ πέος για τοπική αναισθησία , και μετά την εγχείρηση πόνος για 1-2 βδομάδες.

Και μου λετε εσείς τώρα ......

Δυστυχώς έχετε πάει με πουτάνες , όσο και να μην το θέλετε , απλά δεν δώσατε λεφτά πριν απο την πράξη , αλλά στην προσπάθεια να την ρίξετε χαλάσατε όσο 5 πουτάνες.

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...