Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει όπως και να χει παίζει να ναι το μοναδικό επάγγελμα που να μη σου ζητάνε βιογραφικό και προϋπηρεσίες και τρέχα γύρευε. 
άσε που η τάνα θα παίρνει παραπάνω από 3€ την ώρα (ατομικά) ενώ εσύ για δουλειά ποδιού παίρνεις τόσα. 

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P

Οι πόρνες σας δείχνουν χαρτιά με τί ιατρικές εξετάσεις έχουν κάνει;

Αν υπάρχει αρκετός κόσμος, παίρνετε χαρτάκι και περιμένετε σε αίθουσα αναμονής;

Τα μπουρδέλα σαν σύνολο είναι καθαρά ή κουβαλάτε και πανάκια ντετόλ μαζί σας;

Και το σημαντικότερο: αποδείξεις κόβουν;;;;;;

(αν μού'ρθουν κι άλλες ερωτήσεις θα σας τις πω)

Εχω 15 χρόνια να πάω, απο την εποχή που ήτανε 3.000 Δραχμές (ooohhhh the 90's) ,

αλλα θα σου τα πω πανω κάτω.

Μπαίνεις μέσα , σε καλοσωρίζει ο τσάτσος ή η τσατσά.

Ο χώρος είναι συνήθως ένα σπίτι , το οποίο έχει red light και πολλες φωτογραφίες γυμνών. Πλέον ονομάζοντε στούντιος.

mpourdelo.jpg

Ο τσάτσος σου λέει για τα προγράμματα και τις τιμές . Κλασσική ατάκα 90΄ς : Τσιμπουκάκι πισωκωλλητό , ελευθερα πιασίματα , μόνο με 30 € ξερω γω.

Εκει περιμένεις να βγει η κοπέλα. Βγαίνει η κοπέλα , και παρουσιάζεται , "Απο δω η Σούζι μας , το αστέρι μας , θα σας κ%$#%ει πολύ , είναι αστέρι".

"θα περάσετε?"

Οσοι είναι να περάσουνε στα δωμάτια περνάνε και περιμένουν την σειρά τους.

2FDA3D40118F8C24BB637372729A933E.jpg

Μόλις ανοίξει η πόρτα , μπαίνει μέσα , και αρχίζει το ψητο.

Μα καλα , έχω μια ερώτηση. Γκόμενους δεν είχατε ποτέ? Ή έστω φίλους άντρες?

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P

είναι σα να ρωτάς κάποιον έξω από το γήπεδο που τρώει βρώμικο αν ρωτάει το καντινιέρη αν εχει άδεια από το υγειονομικό, αν κοβει αποδείξεις αν υπάρχει σειρά προτεραιότητας  και αυτόν που τρώει αν κάνει διαιτα λόγω χοληστερίνης.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο τσάτσος σου λέει για τα προγράμματα και τις τιμές . Κλασσική ατάκα 90΄ς : Τσιμπουκάκι πισωκωλλητό , ελευθερα πιασίματα , μόνο με 30 € ξερω γω.

Εκει περιμένεις να βγει η κοπέλα. Βγαίνει η κοπέλα , και παρουσιάζεται , "Απο δω η Σούζι μας , το αστέρι μας , θα σας κ%$#%ει πολύ , είναι αστέρι".

"θα περάσετε?"

Κι αν δεν σ' αρέσει φεύγοντας ακούς την τσατσά να φωνάζει: ''άντεεε που πάτε; Που θα βρείτε καλύτερα κορίτσια; Να πέσετε σε τίποτε πουτάνες;''

:-D 

Κρίμα που δεν υπήρχαν κινητά και κάμερες εκείνη την εποχή. Είχε σπαρταριστούς διαλόγους. Ειδικά άμα η γριά έβαζε κανέναν ανήλικο στο μάτι.

Δημοσ.

Οχι.

Σε μπουρδέλο με δωμάτια και κόσμο να περιμένω απ έξω δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν το θεωρώ υποτιμητικό η whatever αλλά προσωπικά σιχαίνομαι την φάση πάρα πολύ. 

Με call girl των 400 ευρώ και πάνω ευρώ θα πήγαινα άνετα, αλλά δεν έτυχε γιατί πριν γνωρίσω την γυναίκα δεν πάιζαν λεφτά για κάτι τέτοιο, ενώ πάιζαν και άλλα μυαλά (σιγά μη πληρώσω κτλ). Τώρα που τα έχω είμαι παντρεμένος. 

στην επόμενη ζωή ίσως. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η εντύπωση μου ειναι πως η συντριπτική τους πλειοψηφία τους πια δεν έχει αυτό που ονομάζουμε ακαδημαϊκή παιδεία, αλλά έχουν μία ιδιαίτερη οπτική της κοινωνίας η οποία δε διδάσκεται, αλλά είναι εμπειρική, χωρίς να είναι στρεβλή, απλά βλέπουμε τον κόσμο από διαφορετική γωνία. Και για κάποιον που δεν έχει τις εμπειρίες τους (σύνοψη αυτών: έχουν ακούσει τόσα που ξέρουν τι είναι μαλακία και τι δεν είναι) είναι σχεδόν συναρπαστικό να "βλέπεις" τον κόσμο σου, μέσα από τις εμπειρίες τους.

Νομίζω πως πολλοί πελάτες πλήρωναν και πληρώνουν ακόμη αλλά στο τέλος κάνουν μόνο συζήτηση. Κι αυτό παίζει να είναι το πιο μαγευτικό απ' όλα τα περίεργα των οίκων ανοχής. Δηλαδή να πληρώνεις για σεξ, να είναι γυμνή μπροστά σου αλλά ο χαρακτήρας να κερδίζει τις ορμές. Χωρίς να είχες κανένα τέτοιο πλάνο. 

(και μετά πηγαίνεις στον διπλανό μπουρδέλο. lol)

Δημοσ.

όχι αλλα με έχουν πληρώσει γυναίκες για να τις γκαστρώσω με τα σπόρια μου , κάτι που φυσικά δεν έκανα αφού πήρα το χάπι της επόμενης μέρας

• Like 3
Δημοσ.

Σκοτεινό μπουντρούμι που βρωμάει αλκοόλ, οι τάνες αλυσοδομένες και βρώμικες, η τσατσά έχει μουστάκι και κρατάει περίστροφο. Αφού πληρώσεις, τραβάς την τάνα από την αλυσίδα, την πηδάς και την δέρνεις, και στο τέλος της ρίχνεις και μια ροχάλα. Φεύγοντας το σκας από μια μυστική έξοδο γιατί έξω από την κανονική περιφέρονται ρουφιάνοι που σε ακολουθούν για να σε καρφώσουν στη γυναίκα σου.

Απόδειξη παροχής υπηρεσιών κανονικά.

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικά δηλώνω παρθένος,πως φύλαγα τον εαυτό μου και περίμενα να γνωρίσω την κατάλληλη,ώστε η πρώτη μου φορά να είναι ξεχωριστή όπως αυτή και τα υπέροχα της μάτια!

Ελπίζω να σε κάλυψα...

εε είσαι τεράστια κουφάλα χαχαχα

Δημοσ.

εντάξει όπως και να χει παίζει να ναι το μοναδικό επάγγελμα που να μη σου ζητάνε βιογραφικό και προϋπηρεσίες και τρέχα γύρευε.

Μην νομίζεις όμως πως είναι ένα επάγγελμα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και πως θα μπορούσε να το κάνει η καθεμία αν απλά το επέλεγε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση, θέλει ταλέντο το επάγγελμα και σίγουρα θα θέλει και εμπειρία.

Δημοσ.

Μην νομίζεις όμως πως είναι ένα επάγγελμα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και πως θα μπορούσε να το κάνει η καθεμία αν απλά το επέλεγε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση, θέλει ταλέντο το επάγγελμα και σίγουρα θα θέλει και εμπειρία.

Σαφώς, φεύγοντας ο νταβάς δίδει ένα μπλοκάκι στον γαμιά ο οποίος κάνει τσέκ βαθμολογία. πχ της βάζω 7 ή 9/10.

Θέλει ΜΟΥΝΙ. τίποτα άλλο. ΜΕΓΑΛΟ, ΑΝΟΙΧΤΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΟ (βέβαια γούστα είναι αυτά) ΜΟΥΝΙ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. ΜΟΥΝΙ. Το είπαμε ή να το ξαναπούμε;;

ΜΟΥΝΙ.

• Like 2
Δημοσ.

είναι σα να ρωτάς κάποιον έξω από το γήπεδο που τρώει βρώμικο αν ρωτάει το καντινιέρη αν εχει άδεια από το υγειονομικό, αν κοβει αποδείξεις αν υπάρχει σειρά προτεραιότητας  και αυτόν που τρώει αν κάνει διαιτα λόγω χοληστερίνης.

Λίγα τα λόγια σου για τους καντινιέρηδες. Έχω φάει τα ποιο γαμάτα φαγητά από μια καντίνα που ήταν έξω από την λεωφόρο κάποτε, πήγαινα γήπεδο μόνο για αυτό, αλλά έφυγε μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ποτέ δεν ξεκαθάρισα είναι αν κάποιος που πληρώνει για τέτοιου είδους υπηρεσίες πρέπει να έχει τύψεις γιατί συμβάλει στην διατήρηση ενός φαινομένου στο οποίο υπάρχει εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο που ακόμη και αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνεται κατ' επιλογή, οι γυναίκες αυτές παραμένουν θύματα γιατί ουσιαστικά δεν είναι επιλογή αλλά μονόδρομος για  περιβάλλοντος ανατροφής και συνθηκών ζωής.

Δημοσ.

Αυτό που ποτέ δεν ξεκαθάρισα είναι αν κάποιος που πληρώνει για τέτοιου είδους υπηρεσίες πρέπει να έχει τύψεις γιατί συμβάλει στην διατήρηση ενός φαινομένου στο οποίο υπάρχει εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο που ακόμη και αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνεται κατ' επιλογή, οι γυναίκες αυτές παραμένουν θύματα γιατί ουσιαστικά δεν είναι επιλογή αλλά μονόδρομος για  περιβάλλοντος ανατροφής και συνθηκών ζωής.

Πρέπει να τα 'κονομανε πάντως. Πες ακόμα και φτηνιάρα να είναι παίρνει 25€/πούτσος, εε δε θα παίρνει 2-3 τη μέρα μινιμουμ;

Πιο πολλά βγάζει από μένα που μαμιέμαι στα 12ώρα δηλαδής. Μου φαίνεται θα αλλάξω επάγγελμα (και σπίτι μαζί)

Τόσα ωραία παιδιά κυκλοφορούν :P :P :P :P :P :P

Δημοσ.

Βασικά, το πρόβλημα δεν είναι οι (στις) πόρνες, αλλά όλα τα υπόλοιπα που περιβάλουν το λειτούργημα τους, τσατσάδες, νταβάδες, παρακμιακοί κλπ κλπ. Είναι όπως τα ναρκωτικά, το πρόβλημα δεν είναι οι ουσίες, αλλά ο τρόπος που τις βρίσκεις και οι σχετικές ταμπέλες που σου κολλάνε μαζί με αυτές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...