JohnConstantine Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα. Εχει ενας θειος μου ενα μαγαζι στην Αθηνα το οποιο ειναι club και το νοικιαζει σε 2 παλικαρια. Απο οτι μου ελεγε σημερα το μαγαζι δεν παει καλα. Και οτι θελει να το πουλησουν. Λεω να παω το Σαββατο ετσι απο περιεργια να το δω τι παιζει απο κοσμο και γενικα μηπως καταλαβω τα αιτια. Η μουσικη που παιζει ειναι σκυλαδικα. (Πιστευω εχει πεθανει αυτη η μουσικη σε club). Επειτα δεν εχει καθολου φως! Και η μουσικη τριζει και τα 2 σπιτια που ειναι απο πανω.Δηλαδη μεσα δεν μπορεις να αλλαξεις κουβεντα. Θεωρω οτι πρεπει να γινουνε πολλες αλλαγες. Απο εξω προς τα μεσα. Το μαγαζι ειναι στο Μπουρναζι. Αξιζει να κανει κανεις αλλαγες σε αυτη τη περιοχη? Η εχει πεθανει? Επειτα τι κοσμο μαζευει ? Μικρο μεγαλο και διαφορα γενικα τι θα προτιμουσατε να παιζει. Το μαγαζι ειναι στο Μπουρναζι. Παλια ηταν club καφε αλλα ο θειος μου πηγε στο εξωτερικο για διαφορους λογους το εκλεισε μεγαλωσε και τωρα δεν μπορει να το τρεχει παρα να παιρνει μονο ενοικια. Γνωμη μου εμενα προσωπικα ειναι οτι θελει βαψιμο (μπεζ σε μαγαζι ειναι λες και ειναι σπιτι για να μεινεις) Να το βαψεις μεσα να βαλεις παραθυρα να το ανακαινισεις απο θεμα τραπεζια και ολα τα σχετικα τι εχει γενικα! Και μου φαινεται σε τι κοσμο θα πρεπει να απευθεινεται. Μεγαλους σε ηληκια? Μικρους? Και τι μουσικη? Ελληναδικο-Εντεχνα-Λαικα ? Η μουσικη House και τα σχετικα? Γενικα πως θα το φτιαχνατε? Ακομα και την διακοσμηση. Πιστευω επισης Α και Ω ειναι προσωπικο εμφανισιμο μουσικη και γενικα να εχεις καποιο καλο μπαρμαν! Ολα αυτα θελω να τα προτεινω στα παιδια. Διοτι απο οτι μου ειπε δεν πανε καλα και θελω να τα βοηθισω. Καποιο ωφελος δεν θα εχω αλλα γιατι να μην κανεις μια καλη πραξη στις μερες μας η να δωσεις μια καλη συμβουλη αν γινεται. Ακουω γνωμες ελευθερα!
JohnConstantine Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 παρτω απο την αρχη Πατησα καταλαθος enter και μου δημοσιευτηκε το θεμα! 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πιο μαγαζι ειναι;γ ριξε ονομα μπας και το ξερουμε Ειμαστε αρκετοι απο δυτικα προαστια
JohnConstantine Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Vsx! λεγεται το μαγαζι στην πλατεια στο Μπουρναζι!
CtrlFreak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Σιγά μη το λένε και gsr 750. Μα με τέτοιο όνομα πως να στεριώσει???
JohnConstantine Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Σιγά μη το λένε και gsr 750. Μα με τέτοιο όνομα πως να στεριώσει??? Ομολογω οτι πεθανα στο γελιο! Θεωρω οτι αν εισαι καλος επιχειρηματιας μπορεις να στεριωσεις αν δεν εισαι γινε υπαλληλος και ασε τα extreme sports για καποιον με εμπειρια!
LiquidTroll Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το Μπουρνάζι έχει πεθάνει απο το 2004 ( μην σου πω και πριν). Όλοι έχουνε μεταφερθεί στον πεζόδρομο. Μην ασχοληθείς , τζάμπα θα ρίξεις φράγκα , όσους ξέρω με μαγαζιά εκεί , κοιτάνε πως θα τα κλείσουνε. Γενικά , μην ασχοληθείς με clubs , γιατί οι περισσότεροι φυτωζωούνε. Μην κοιτάς που έχουνε κόσμο , με 1 ποτάκι ο καθένας δεν βγαίνει μαγαζί. Που οι καλές εποχές που ήτανε τέντα στον κόσμο , και το σφηνάκι και τα μπουκάλια παγενανε σύνεφο. 1
panos2171 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Στη συγκεκριμένη δουλειά πάντως πρέπει να χεις και έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών.
kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) κανα fb ?καμμια φωτο καποιος απο εκει να μας πει ποιο εννοει ? λοιπον ξεχνα το τι θες να προτεινεις εσυ σαν προβλημα γιατι αυτοι δεν εχουν μια να πληρωσουν.αν ειχαν θα το εκαναν...(ηχομονωση κανει αρκετα χιλιαρικα οποτε ξεχνα το .ηχος ανετα πανω απο 2χιλιαρο)να το ξεφορτωθουν ψαχνουν μπας και παρουν κατι απο αυτα που εδωσαν. οπως ειναι γινεται μονο κωλομπαρο ή κατι πιο εμπορικο(οτεshop,wind,voda) αφου το παρει(κανα 2μηνο με δικηγορο) στο ονομα του μιας και του χρωστανε ή αν θες σταθερο ενοικιο χωρις προβληματα με ενοικια και χωρις να χαλασεις τιποτα καντο παρκινγκ 4-6?θεσεις απο 100-150ε η καθε θεση. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2015 από kage 1
LiquidTroll Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 κανα fb ?καμμια φωτο καποιος απο εκει να μας πει ποιο εννοει δεν υπαρχει? δεν ξερω τι ειναι αλλα αντι να δωσεις λεφτα(αρκετα χιλιαρικα για να φτιαξεις αυτα που λες και κυριως την ηχομονωση που ειπες!) καντο ή κωλομπαρο ή κατι πιο εμπορικο αφου το παρει(κανα 2μηνο) στο ονομα του μιας και του χρωστανε ή αν θες σταθερο ενοικιο χωρις να χαλασεις τιποτα καντο παρκινγκ 4?6?θεσεις απο 100-150ε ουτε τα πάρκινγκ δουλευουνε , εκτός απο κάποια κεντρικά. Εδώ βγαίνεις στην Αλεξάνδρας σε ώρα αιχμής υποτίθετε , και δεν βλέπεις πια αμάξια. Ολοι πλέον με μετρό ή με συγκοινωνίες. Καλα για τα κωλόμπαρα , πλέον σε πληρώνουν για να μπεις μεσα.....
idomeneas7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό λες, υπάρχει κανένα λινκ/φωτογραφία? Βλέπω είσαι στην ξενιτιά και ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά το Μπουρνάζι είναι περιοχή για κάγκουρες, σκυλάδικα, κλπ. Είχε βέβαια και ένα μοναχικό ροκάδικο θυμάμαι, δεν ξέρω τι απέγινε. Η ανακαίνιση από μόνη της δεν θα το έσωζε το μαγαζί πάντως, ίσως το ανέβαζε ελάχιστα. Μέχρι να το κλείσουν μπορούν μόνο να δοκιμάσουν δωρεάν πράγματα, όπως να μην τρίζει τόσο η μουσική ή να κάνουν κανένα live με δευτεροκλασάτους τραγουδιάρηδες γαβ γαβ που συνήθως είναι σίγουρη επένδυση. Να βάλουν λουλούδια αμα δεν έχουν ήδη. Να κάνουν θεματικές βραδιές. Να βάλουν προσφορές κάποιες μέρες της εβδομάδας. 'Ισως και να συντηρηθούν έτσι, τα διπλανά με αυτό τον τρόπο επιβιώνουν (είναι και προσεγμένα βέβαια, το Ενζο πρέπει να έκανε ανακαίνιση πάλι ενώ είχε κάνει πριν 4-5 χρόνια).
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει vsx στο Μπουρνάζι. Κάπως αλλιώς θα το λένε.
redhotstef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 οσους ξερω πανε ενζο ντε κουβα . Αντεγραψε το μαγαζι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα