Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άκουσα ότι ο Παπαγεωργόπουλος βγήκε από τη φυλακή και επιστρέφει στο φτωχικό του ημιυπόγειο. Αν δεν του έχουν κάνουν έξωση μετά από 3 χρόνια. Το πολύ-πολύ να πάει μέχρι το Πεδίον του Άρεως μαζί με τον Μιχελογιαννάκη που η τρόικα του κατέσχεσε τα 35 ακίνητα. Για όποιον έχει να πει καμία κακοήθεια θα έλεγα πως είναι ανόητος κι αυτό έγινε με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών. Επίσης πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα. Επειδή κι εμένα πονάει η μέση μου παρακαλάω τον καλό Θεό να με χώσουν μέσα 3 χρόνια και να μου δώσουν 20εκ. ευρώ, αλλά που τέτοια τύχη; Κάτι ευχάριστο είναι ότι βλέπω την κατηγορία ''αθλητικά'' στο insomnia και χάρηκα πολύ. Ήμουν από αυτούς που ζητούσα επίμονα τέτοιο πράγμα. Βέβαια τώρα που υπάρχει η κατηγορία δεν πρόκειται να περάσω ούτε απ' έξω γιατί μια μέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε μεγάλη όρεξη και θύμωσε πολύ ο moderator με αποτέλεσμα να φάω ποινή αποκλεισμού 22 αγωνιστικές. Μετά θύμωσα κι εγώ. Δε γίνεται να τρώω ban κάθε φορά που ο ευρωπέος χάνει. Και το γείωσα λίγο το insomnia. Συγνώμη κιόλας. Είμαι και λίγο ξεροκέφαλος κι έφαγε ποινή αποκλεισμού από τα bookmarks πολλά χρόνια. Καλό είναι να βάζουμε νερό στο κρασί μας που και που όμως. Ούτως ή άλλως για ''σκοτώνω την ώρα μου'' πρόκειται κατά βάθος. Όχι μόνο για εμένα αλλά για πολλούς χρήστες. Πολύ κακό για το τίποτα.Τέλος πάντων με τις προηγούμενες παραγράφους μάλλον εκφράζω με πλάγιο τρόπο την παρατήρησή μου ότι χρειάζεται άλλη μια έξτρα κατηγορία όπως το ''επικαιρότητα-politics'' γιατί το να προσπαθείς να απαγορεύσεις τα πολιτικά είναι σαν να προσπαθείς να απαγορεύσεις το ποδόσφαιρο. Αλλά κι ο Σπαλιάρας επικαιρότητα είναι. Οπότε όταν πολιτικοποιούμαι κατά λάθος στα μηνύματά μου να μην έχω και τύψεις. Γίνεται να κάνεις delete αυτά τα λαμόγια από την καθημερινότητά μας; Σε σημείο που να μην τα σχολιάζουμε καν; Αποκλείεται! Σχεδόν όλα τα βάσανα κάθε ημέρας από αυτούς πηγάζουν.Τώρα αν αρχίσουν να πλακώνονται οι οπαδοί του Χίτλερ με τους οπαδούς του Μάο είναι άλλο θέμα. Το ότι υπάρχει μία κατηγορία ''αθλητικά'' που λειτουργεί μια χαρά είναι και η απόδειξη των επιχειρημάτων μου. Μαχαιρώθηκε κανένας όσο έλειπα; lolΚαλησπέρα
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Υπήρχε μια "ανοχή" πριν λίγο καιρό που ήταν πολύ κρίσιμα τα πράγματα, τώρα δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο πάλι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανοχή στο αλκοόλ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Απλώς υπάρχει ''nobody cares'' και συνεχίζουν να πίνουν το ποτάκι τους κανονικά. Χωρίς να δίνουν δεκάρα για αστείες απαγορεύσεις. Τα πολιτικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν είτε σαν σπόντα, είτε σαν κατα λάθος κι εξ' επίτηδες. Είτε σαν ''αστεία φωτογραφία''. Να εξαφανιστούν μια φορά αυτό αποκλείεται. Όταν πηγαίνεις στο θέμα με το ποδόσφαιρο δεν αρχίζεις τις χριστοπαναγίες. Τα πολιτικά δεν είναι εξαίρεση.
NT1G Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άντε σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ξεκίνα την πορεία προς την αποτυχία. Και τώρα με συγχωρείτε, έχω να πάω σε ένα vegeterian εστιατόριο να τους γκρινιάξω γιατί δεν έχουν πιάτα με κρέας.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άντε σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ξεκίνα την πορεία προς την αποτυχία. Και τώρα με συγχωρείτε, έχω να πάω σε ένα vegeterian εστιατόριο να τους γκρινιάξω γιατί δεν έχουν πιάτα με κρέας. Απ' ότι βλέπω μετά το nobody cares, κι εσύ την ώρα σου περνάς. Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το ότι υπάρχει μία κατηγορία ''αθλητικά'' που λειτουργεί μια χαρά είναι και η απόδειξη των επιχειρημάτων μου. Μια χαρά? Η πιο προβληματική κατηγορία είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μια χαρά? Η πιο προβληματική κατηγορία είναι lol Έχει πλάκα όμως. Μια χαρά πέρασα την ώρα μου διαβάζοντας ανοησίες. Μετά πήγα στα νήματα με τις μπύρες και τους ναργιλέδες.
ChimairaX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αυτό ακριβώς μπορεί να ισχύσει παντού και για όλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις