phil13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χαιρετε. Πρεπει καθε μερα να μπαινω σε μια ιστοσελιδα και να κανω print screen. Υπαρχει τροπος να ανοιγει αυτοματα το browser και να αποθηκευει με καποιο τροπο το print screen? Ευχαριστω!
conkal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 με "δικο" σου script σιγουρα γινεται, δεν νομιζω ομως οτι θα βρεις τετοιο προγραμμα ετοιμο
KenJiNx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το είχα και εγώ απορία αυτό, γιατί κάποια στιγμή ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Με ποια γλώσσα γίνεται εύκολα ένα τέτοιο script?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 αν εχεις dropbox στον υπολογιστη που θες μπορω να σου βρω λυση αλλιως γινετε λιγο μπερδεμα
phil13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι σχεση εχει το dropbox? Απο script ειμαι ασχετος
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι σχεση εχει το dropbox? Απο script ειμαι ασχετος αμμεση καμια! απλα το δροπμποξ εχει μια επιλογη καθε φορα που πατιεται το print screen να αποθηκευει στο φακελο του το στιγμιοτυπο. Απλα α υτο μου κανει τη ζωη πιο ευκολη (και γω ασχετος ειμαι ααλλα ψιλο εβγαλα ακρη) ενα θεματακι θελω να λυσω με το ονομα και ειναι κομπλε
phil13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. Μπορω να βαλω dropbox. Μπορεις να μου πεις τι βηματα εχεις κανει εσυ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 https://www.dropbox.com/s/fpgrgj655l0h7g4/PrintScreen.vbs?dl=0 κατεβασε αυτο και κανε μια επεξεργασια και στη 2η γραμμη αλλαξε το λινκ με αυτο που θες!
phil13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω αλλα τελικα το εκανα με 2 addons του Firefox, το weekly browsing schedule και το imacros.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα