Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό κατάλαβες?

σου κάνουν κ like ,άρα κατάλαβαν κ άλλοι λάθος

Ναι αυτό κατάλαβα. Γιατί; Πρώτον, διάβασε ξανά τι έγραψες και έχε υπόψη πως ο #1 λόγος ασυνεννοησίας είναι ότι κάποιος έχει 10 πράγματα στο μυαλό του αλλά εκφράζει δημοσίως τα 5. Για τον ίδιο it all makes sense μιας και σκέφτεται και τα 10 μαζί. Για τους άλλους όμως... ειδικά όταν λες και κάτι πράγματα "εντός εκτός Ελλάδας" από τα οποία φαίνεται βασικά ότι δεν ξέρεις αν και πώς γίνεται αυτό το εκτός.

Δεύτερον, όταν λες "αν έφαγε 18 και βρουν 19 να τα πάρουν όλα να τους αφήσουν στο δρόμο", με το μπαρδόν αλλά δε φταίω εγώ αν έμεινα με την εντύπωση πως το πρώτο σου μέλημα είναι να τιμωρηθούν οι καριόληδες και όχι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Και τρίτον, σχετικό με το προηγούμενο, είμαστε και οι δύο πολύ καιρό στο φόρουμ και καλώς ή κακώς όταν κάτι δεν είναι 100% ξεκάθαρο για να το ερμηνεύσουμε βάζουμε μέσα και αυτά που ξέρουμε για την προσωπικότητα του άλλου. Κι αυτό που ξέρω εγώ για τη δική σου είναι πως δεν είσαι και ο πιο ψυχρός αντικειμενικός κριτής όταν το θέμα τυχαίνει να τροφοδοτεί πάθη.

και μη μου πεις καμια αστειότητα τύπου "και αν δεν ήξερε και δεν είχε αναρωτηθεί απο που προέρχονται" γιατι και η Βίκυ Σταμάτη έλεγε οτι δεν ήξερε απο που προέρχονται τα λεφτά που της έδινε ο Αρης και οτι ειναι αθώα παίζοντας το ακόμα κ τρελή με όλο αυτό το τσίρκο , όμως μια χαρά χάλαγε όσα βγάζω εγώ κ ο μέσος Ελληνας σε δυο χρόνια για να κάνει τα ψώνια του μήνα και να το παίζει Μαρία Αντουανέτα.

Δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να θέλω να υπερασπιστώ αυτό το τσόκαρο, ούτε και πάτημα να το κάνω αν ήθελα.

φυσικά και δεν εννοώ να πάνε σε ότι συγγενή , φίλο κ γνωστό είχαν και να τους πάρουν τις περιουσίες χωρίς να έχουν εμπλακεί σε όλο αυτό έχοντας δεχθεί "δώρα"  :)

Καταλαβαίνεις όμως τότε ότι θα πρέπει ενδεχομένως να μείνεις ικανοποιημένος με μερική εφαρμογή της πρότασής σου;

Αν εμένα μου βρουν 1 μύριο που δε μπορώ να δικαιολογήσω, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να μου το πάρουν. Θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν κιόλας ότι είναι μύριο από υπεξαίρεση και όχι π.χ. από εμπόριο κόκας. Και να το κάνουν αυτό χωρίς βέβαια τη βοήθεια τη δική μου ή του θείου Άκη.

Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες; Ότι δηλαδή θα κλέβει ο θείος σου και θα κατάσχουν το δικό σου σπίτι γιατί έτσι;

Λογικό.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι λογικό για τους λόγους που έγραψα παραπάνω. Εσύ αν έχεις την καλοσύνη κάνε μια παράθεση για μας τους χαζούς να μας υποδείξεις τι ακριβώς είπε ο νίκος από το οποίο προκύπτει πως κάτι άλλο εννοούσε όπως προσπάθησα να κάνω και γω.

Πρόσεξε τώρα ένα υποθετικό παράδειγμα. [...] Γκέγκε τώρα; Δεν θα αρχίσουν να κατάσχουν σπίτια και περιουσίες έτσι.

Συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι η δική σου ερμηνεία πάνω σ' αυτά που διάβασες και δεν αντιστοιχεί μ' αυτά που διάβασες; Really "δεν θα αρχίσουν να κατάσχουν έτσι"; Όταν γράφει ο νίκος "από τα 18 να πάρουν τα 19 και να τους αφήσουν στο δρόμο μια ζωή αν γίνεται" εσύ αυτό το συμπέρασμα βγάζεις όσον αφορά το τι πρότεινε;

Μήπως εγώ σχολίασα τα γραφόμενα και συ υπερασπίζεσαι όχι τα γραφόμενα αλλά τη δική σου ερμηνεία πάνω σ' αυτά; Ίσως έτσι να δικαιολογείται και η κάψα που φαίνεται να έχει η απάντησή σου να επιτεθεί στο πρόσωπό μου...

Για κλείσιμο, θα σου επιστρέψω την ερώτησή σου. Ξέρεις τι είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την κοινωνία από κάθε τη συμπεριφορά κάθε λογής σκουπιδιού; Το να μην μπορείς να ξεχωρήσεις δύο γαϊδάρων άχυρα και παρόλα αυτά να έχεις άποψη και να αποκαλείς τους άλλους σκουπίδια.

...με αποκορύφωμα αυτή την αηδία. Περαστικά σου. Hate less.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι η δική σου ερμηνεία πάνω σ' αυτά που διάβασες και δεν αντιστοιχεί μ' αυτά που διάβασες; Really "δεν θα αρχίσουν να κατάσχουν έτσι"; Όταν γράφει ο νίκος "από τα 18 να πάρουν τα 19 και να τους αφήσουν στο δρόμο μια ζωή αν γίνεται" εσύ αυτό το συμπέρασμα βγάζεις όσον αφορά το τι πρότεινε;

Υπάρχει κάτι που λέγεται "κοινή λογική". Δεν είναι αυτό που συμπέρανα εγώ, αλλά αυτό που θα καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε τη διέθετε και διάβαζε αυτό που έγραψε ο nococ. Τώρα, εάν εσυ θέλεις όλες τις λεπτομέρειες για να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής, είναι δικό σου πρόβλημα. Στην τελική, εάν πιστεύεις ότι σου έχει παραθέσει τα 5 από τα 10 που έχει στο μυαλό του, όπως ισχυρίζεσαι στο ποστ σου, ή ζήτα να σου διευκρινίσει και τα υπόλοποιπα 5 πριν απαντήσεις ή, στην τελική, μην απαντάς καν.

Ίσως έτσι να δικαιολογείται και η κάψα που φαίνεται να έχει η απάντησή σου να επιτεθεί στο πρόσωπό μου...

Ναι ρε συ, σε ήξερα και από εχθές για να επιτεθώ στο πρόσωπό σου. Έχουμε κάτι χωράφια να χωρίσουμε, θυμάσαι;

Περαστικά σου. Hate less.

Καλό ΣΚ. Κάνε καμιά βουτιά, καλό θα σου κάνει. Complex less.

Δημοσ.

okeik , κατάλαβα οτι απο μέρους μου δεν ήμουν απολύτως κατανοητός και καταλαβαίνω και τι θες να πεις , είμαστε κομπλε , απλά δε θα γράφω αν δεν έχω πιει καφέ γιατι βγάζω όσο νόημα βγάζει κ ο πρόεδρος του εδεσσαϊκού και μπερδευόμαστε.  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι πολίτες θα πληρώσουν τα λεφτά της υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης!

Ο Δήμος και οι δημότες της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα κληθούν να πληρώσουν τα 17,9 εκατομμύρια ευρώ, που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία στη διάρκεια της θητείας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Η διεύθυνση Οικονομικών του υπουργείου Εσωτερικών, με έγγραφό της, απέρριψε το αίτημα που είχε υποβληθεί από το δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο ζητούνταν τα ποσά της υπεξαίρεσης να μην επιβαρύνουν τον κεντρικό Δήμο.

Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, κατόπιν πρότασης του τότε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη" και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη,

το δημοτικό συμβούλιο καλούσε την κυβέρνηση να ανακληθούν οι ΚΥΑ "συμψηφισμού οφειλών του Δήμου προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία" και να αρθούν τα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών, με τα οποία πρακρατούνταν πόροι.

Το αίτημα, που διαβιβάστηκε στα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, απορρίπτει, με έγγραφό της, η διεύθυνση Οικονομικών του ΥΠΕΣ.

Ο κ. Μηταφίδης, αναφερόμενος στην εξέλιξη της υπόθεσης, υπογραμμίζει πως "η κλοπή δεν είναι οφειλή"

και απευθυνόμενος στους αρμόδιους υπουργούς ρωτάει "γιατί δεν προχωρούν σε θεσμική και δημοσιονομική αποκατάσταση της άδικης και παράνομης αυτής οικονομικής αφαίμαξης του Δήμου και των δημοτών της Θεσσαλονίκης;" και αν "έχουν διασφαλίσει τις απαιτήσεις του Δημοσίου από τους υπόλογους της υπεξαίρεσης".

Πηγή

Fuck logic! Άντε και περαστικά μας.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι είχαν βρει τους λογαριασμούς του Σαξώνη και των άλλων υπαλλήλων του δήμου που τα υπεξαίρεσαν.

Δεν τα πήρε πίσω ο Δήμος αυτά;

Δημοσ.

Αναπηροι είναι αυτοί που βγάζουν αυτούς τους νόμους κ αυτοί που τους βγάζουν από την φυλακή κανονικά απόσπασμα με την μια έπρεπε να έχει. Πειναμε όλοι κ τα τρώνε αυτοί.. Αλλά ο μοναδικός φταιχτης είναι ο λαός που πάει κ ψηφίζει.. Φεύγω αλάνια λίγο έμεινε την κάνω για έξω για να μην βλέπω αυτά τα αισχοι. 5 μήνες ακόμη στο μπαγκλαντεζ κ μετά ρίχνω πέτρα ΚΑΤΡΑΜΙ

• Like 2
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στους γιατρούς της Επιτροπής, που αποφάσισαν για την αναπηρία του.

Υποτίθεται ότι είχαν βρει τους λογαριασμούς του Σαξώνη και των άλλων υπαλλήλων του δήμου που τα υπεξαίρεσαν.

Δεν τα πήρε πίσω ο Δήμος αυτά;

Δεν δικάζονται για υπεξαίρεση, αλλά γιατί δεν γνωρίζουν Που πήγαν τα 17 χαρτιά

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στους γιατρούς της Επιτροπής, που αποφάσισαν για την αναπηρία του.

Αν το ΦΕΚ προβλέπει ότι η πάθηση/παθήσεις που έχει αντιστοιχούν σε Χ ποσοστό αναπηρίας, δεν φταίει η επιτροπή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...