Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ήχος που βγάζουν μου είναι πολύ ενοχλητικός. Έχω δοκιμάσει να τα βρέχω ή να τα διώχνω με μια σκούπα, αλλά την άλλη μέρα ξαναγυρνάνε. Δηλαδή manual μέθοδοι που κρατάνε λίγο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος, όχι να τα σκοτώσω, αλλά να μη πλησιάζουν σε μια ακτίνα γύρω από το σπίτι μου; Κάποια μυρωδιά που δεν τους αρέσει ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ο ήχος που βγάζουν μου είναι πολύ ενοχλητικός. Έχω δοκιμάσει να τα βρέχω ή να τα διώχνω με μια σκούπα, αλλά την άλλη μέρα ξαναγυρνάνε. Δηλαδή manual μέθοδοι που κρατάνε λίγο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος, όχι να τα σκοτώσω, αλλά να μη πλησιάζουν σε μια ακτίνα γύρω από το σπίτι μου; Κάποια μυρωδιά που δεν τους αρέσει ή κάτι τέτοιο;

Καλά πόσο χρονών είσαι; Τουλάχιστον 27 χρόνια στην Ελλάδα δεν με απασχόλησε ποτέ ο θόρυβος. Το αντίθετο μου έχει λείψει 12 χρόνια στην Αγγλία.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα αγνοήσεις, είναι cognitive training, ίδιο με αυτό που κάνει κάποιος που υποφέρει από χρόνιο tinnitus.

Δημοσ.

Το καλοκαιράκι είναι Must τα τζιτζίκια είναι ένα μέρος του καλοκαιριού ειδικά στις διακοπές δεν μπορεί να λείπει, το έχω συνηθίσει πλέον σε φάση που μερικές φορές με ηρεμεί κάπως και κοιμάμαι  :-D

• Like 7
Δημοσ.

Αμα αρχισεις και κανεις και εσυ θορυβο δυνατοτερα απο τα τζιτζικια θα σταματησουν.

Πρεπει να τους δειξεις οτι εισαι το αφεντικο , το alpha male(τζιτζικι) , αλλιως θα σε καβαλησουν και θα τζιτζικανε ολο το καλοκαιρι ...

• Like 1
Δημοσ.

Τα τζιτζίκια τζιτζικίζουν γιατί ψάχνουν τζιτζικίνες.

Εκτροφή θυληκών τζιτζικίνων, τις αμολάς στο δέντρο, ξεσαλώνουν στο τζιτζικοπήδημα και πάνε για ύπνο μετά.

Μόλις ξεκουραστούν και ξαναρχίσουν, αμολάς το δεύτερο κύμα τζιτζικίνων, μετά το τρίτο, κοκ, και ησύχασες κι εσύ για το καλοκαίρι και αυτά φχαριστιούνται τζιτζικοπήδημα.

Μειονέκτημα, θα πρέπει να συνεννοηθείς με τους τζίτζικες να μην το αναφέρουν στους τζιτζικοφίλους τους, γιατί ίσως το επόμενο καλοκαίρι να σου χτυπούν το παράθυρο περισσότεροι τζιτζικομνηστήρες ζητώντας σου τζιτζικογκόμενες.

• Like 3
Δημοσ.

αφου τα διωξεις απο το δεντρο βαλε ενα πλαστικο πουλι.. και εννοω το ζωο που πεταει

λογικα δεν θα ξαναπλησιασουν

Δημοσ.

αφου τα διωξεις απο το δεντρο βαλε ενα πλαστικο πουλι.. και εννοω το ζωο που πεταει

λογικα δεν θα ξαναπλησιασουν

Ή βάλε ένα πουλί (πάλι που πετάει) σε ένα κλουβί εκεί κοντά, να τα τρομάζει και να κάνει και τσίου-τσίου

-θα φτιάξει και το φενγκ σούι σου βρε.

• Like 1
Δημοσ.

Ή βάλε ένα πουλί (πάλι που πετάει) σε ένα κλουβί εκεί κοντά, να τα τρομάζει και να κάνει και τσίου-τσίου

-θα φτιάξει και το φενγκ σούι σου βρε.

Και αν την επόμενη μέρα βρεις το πουλί ζωντανό, σφύρα κλέφτικα.

Από γάτες, γεράκια, και μην πεις "γεράκια πόλη, χαχαχα!" γνωστό φαινόμενο να έχεις πουλί στο κλουβί και να έρθει το αρπακτικό-πουλί να στο αρπάξει. Μέχρι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους δίπλα έχει συμβεί.

Δημοσ.

Και αν την επόμενη μέρα βρεις το πουλί ζωντανό, σφύρα κλέφτικα.

Από γάτες, γεράκια, και μην πεις "γεράκια πόλη, χαχαχα!" γνωστό φαινόμενο να έχεις πουλί στο κλουβί και να έρθει το αρπακτικό-πουλί να στο αρπάξει. Μέχρι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους δίπλα έχει συμβεί.

Σωστό, δεν υπάρχει λόγος να σε γελάσω μιας και ισχύει αυτό που λες. Μπροστά ήμουν όταν έξω από πετ-σόπ και ένα γεράκι ανέβηκε πάνω στο κλουβί, το χτύπησε με το ράμφος και μόλις το καναρίνι πήγε στην άκρη του κλουβιού από τον φόβο του, έγινε άφαντο και αυτό και το γεράκι. Και όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σχεδόν κανείς δε με πίστεψε, εκτός της παρέας που ήμαστε μαζί και κυριολεκτικά πάθαμε την πλάκα μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...