Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, όπως είναι νόμιμο να πουλάνε σταυρούς από "τίμιο ξύλο", μπουκαλάκια αγιασμό, κομποσχοίνια, κλπ. Ακόμα και εκεί που δεν τα πουλάνε αλλά τα δίνουν "δωρεάν", έχει κοντά κυτίο δωρεών σε χρήμα οι οποίες ενθαρρύνονται.

Με τον ίδιο τρόπο μπορεί και η καφετζού να πουλάει φυλαχτά, ξόρκια, πλανητικούς χάρτες και δεν ξέρω τι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, όπως είναι νόμιμο να πουλάνε σταυρούς από "τίμιο ξύλο", μπουκαλάκια αγιασμό, κομποσχοίνια, κλπ. Ακόμα και εκεί που δεν τα πουλάνε αλλά τα δίνουν "δωρεάν", έχει κοντά κυτίο δωρεών σε χρήμα οι οποίες ενθαρρύνονται.

Με τον ίδιο τρόπο μπορεί και η καφετζού να πουλάει φυλαχτά, ξόρκια, πλανητικούς χάρτες και δεν ξέρω τι άλλο.

Και στο κάτω κάτω αν το θεωρεί παράνομο ή κοροϊδία ας τις απαγορεύσει. Γιατί έτσι είναι φοβερά ευνοημένοι αυτοί οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο

Χωρις να υποστηριζω και να πηγαινω στις εκκλησιες, αν θες να πας να προσευχηθεις ή να εξομολογηθεις κανεις δε σου επιβαλει να δωσεις ουτε 1 λεπτο ουτε υπαρχουν παραπλανητικες εκπομπες σε ολα τα καναλια  με 090 που να υποσχονται οτι θα γινεις καλα ή θα σου βρουν το γκομενο ή θα περπατας με μηδενικη βαρυτητα κλπ

Γενικα η προστασια του καταναλωτη δεν πρεπει να επεμβαινει οταν πωλειται και προβαλεται κατι που ειναι απατη ? Ειτε ειναι σταυρος με τιμιο ξυλο ειτε βραχιολακι ειτε ταρω ειτε αερας κοπανιστος ειτε τηλεκουιζ  ?

Νομιζω στο εξωτερικο η εταιρεια που εφτιαχνε τα βραχιολακια αποζημιωσε τον κοσμο οταν αποδειχτηκε οτι ηταν απατη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο είναι περίπλοκο, έτσι θα έπρεπε να καταργήσει όλα τα τελεμάρκετινγκ (που αποφέρουν έσοδα στο κράτος) αλλά και πολλά άλλα, που δεν συμφέρει οικονομικά. Από τη στιγμή που υπάρχει ελεύθερη αγορά, είναι αποδεκτό σε μεγάλο βαθμό ότι ο καταναλωτής φταίει που έχαψε τα κουραφέξαλα. Ειδικά όταν τα θύματα είναι χαζοί άνθρωποι που ντρέπονται να παραδεχτούν ότι εξαπατήθηκαν οπότε δεν κινητοποιούνται εναντίον των επιτήδειων.

Fun fact grammar nazi

Media ( ο πληθ. του medium) ή έστω mediums

fun fact by grammar nazi:

Οι ξένες λέξεις είναι άκλιτες (τα ταξί, των λαμπατέρ, τα κοκτέιλ, τα ρουλεμάν, κλπ)

Επεξ/σία από idomeneas7
Δημοσ.

Εγώ έχω να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση σε όλους τους "αστρολόγους"

Αφου μπορείς να προβλέψεις το μέλλον είτε με χαρτιά είτε με κρυστάλλινες μπάλες η κοιτώντας το "΄χάρτι" γιατί δε προβλέπεις τον αριθμό του τζοκερ να γίνεις εκατομμυριούχος?

κανένας δεν μου έχει δώσε απάντηση ακόμα.......

Δημοσ.

η φίλη σου ψηφίζει κιόλας να φανταστώ

Εδώ πάνε σε αστρολόγους αυτοί που κυβερνάνε, δεν θα πάνε αυτοί που απλά ψηφίζουν;; :P

Προσωπικά δεν την απορρίπτω εντελώς αφού πολλές φορές έχω δει ότι πολλά πράγματα κυρίως στο χαρακτήρα ενός ατόμου ταιριάζουν με αυτά που λέει η αστρολογία για το συγκεκριμένο ζώδιο, ωροσκόπο κλπ. Εκτός κι αν απλά τα κάνουν να φαίνονται έτσι, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Το ότι λένε ότι αν ο πλανήτης Άρης είναι στο ζώδιο θα έχεις διαμάχες κλπ είναι τόσο λογικό αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι υπαρκτο πρόσωπο και κατοικεί στον κόκκινο πλανήτη

Δημοσ.

Εδώ πάνε σε αστρολόγους αυτοί που κυβερνάνε, δεν θα πάνε αυτοί που απλά ψηφίζουν;; :P

Προσωπικά δεν την απορρίπτω εντελώς αφού πολλές φορές έχω δει ότι πολλά πράγματα κυρίως στο χαρακτήρα ενός ατόμου ταιριάζουν με αυτά που λέει η αστρολογία για το συγκεκριμένο ζώδιο, ωροσκόπο κλπ. Εκτός κι αν απλά τα κάνουν να φαίνονται έτσι, δεν ξέρω...

Ζio, είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει να έχεις επαφές με φίλους, αλλά κάποιες φορές θέλεις να μένεις και μόνος σου. Είσαι εργατικός, αλλά όταν τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου θέλεις να χαλαρώσεις. Συνήθως είσαι λογικός, αλλα μερικές φορές επικρατεί το συναίσθημα.

100 ευρώ παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ζio, είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει να έχεις επαφές με φίλους, αλλά κάποιες φορές θέλεις να μένεις και μόνος σου. Είσαι εργατικός, αλλά όταν τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου θέλεις να χαλαρώσεις. Συνήθως είσαι λογικός, αλλα μερικές φορές επικρατεί το συναίσθημα.

100 ευρώ παρακαλώ.

Οκ δεν μιλάω ακριβώς γι'αυτό :P Δεν έχω καταλήξει ακόμα, απλά κάποιες παρατηρήσεις έγραψα :) (και φυσικά δεν έχω πληρώσει ποτέ)

Δημοσ.

Κάνουν μια στατιστική έρευνα (ναι αρκετοί αστρολόγοι είναι μαθηματικοί/φυσικοί) και σου λένε, αα όσοι είναι λέοντες και παρθένοι π.χ έχουν τα υψηλότερα ποσοστά χωρισμών ή τέτοιων συμβάντων ή είναι υπερήφανοι και μπλα μπλα. Κάτι παρόμοιο με τις γύφτισσες που σου λένε οτι έχεις άσπρο αυτοκίνητο, κοιμάσε 10-11 το βράδυ, παίρνεις 500ευρώ, κάποτε γούσταρες μια κοπέλα από το σχολείο ή την σχολή που την έλεγαν μαρία ή ελένη και ο τελευταίος χωρισμός σου κράτησε 1 χρόνο.

Έτσι το βλέπεις εσύ... όπως και δικά σου θρησκευτικά πιστεύω (εάν υπάρχουν) τα βλέπουν με τον ίδιο τρόπο άλλοι. 

Το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή οι καφετζούδες κτλ, είναι παγανιστικό κατάλοιπο το οποίο, όπως και πάρα πολλά άλλα, έχουν ενσωματωθεί στην θρησκεία του χριστιανισμού. 

Έτσι, εφόσον αυτοί το πιστεύουν τότε μπορούν οι σύγχρονοι μάντεις να τους παίρνουν τα λεφτά. 

Ο άνθρωπος είπε να πληρώνουν και να μην φοροδιαφεύγουν όσοι ζητάνε χρήματα και οχι για θρησκείες, τα υπόλοιπα είναι παντελώς άκυρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...