Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Τα ΙΕΚ δεν δίνουν πάσο 100%.

Παρόλα αυτά είναι αρκετοί ελεγκτές που δέχονται βεβαίωση από το ΙΕΚ που φοιτάς και σου βγάζουν πάσο.

Πάντως τα περισσότερα ΙΕΚ δίνουν κάρτες με εκπτώσεις και προσφορές.

Δες πιο κάτω :

http://europeanyouthcard.gr/offer_category/%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

Ελπίζω να βοήθησα :mellow:

Δημοσ.

Senior Member μάλλον έχεις κάποιο θέμα!

Σπουδαστές δεν είμαστε όλοι;;;;;;;;

Κάποιοι είναι φοιτητές

• Like 1
Δημοσ.

Senior Member μάλλον έχεις κάποιο θέμα!

Σπουδαστές δεν είμαστε όλοι;;;;;;;;

Ναι φοιτητές είμαστε όλοι. Άλα οικονομικά έχουν αυτοί που πληρώνουν  και άλλοι αυτοί που πάνε σε δημόσιες σχολές :) Οπότε ναι δεν τα πολύ δικαιουστε :)

Δημοσ.

Πληρώνουν για σχολή; Γιατί να δικαιούνται πάσο; Και για να είμαι και δίκαιος ας μας πει κάποιος από ΙΕΚ πόσα δίνει τον χρόνο. Που κολλάει idomenea για ΤΕΙ μιλάμε;

ΥΓ γιατί το άλλο το φιάσκο οποίοι περνάνε αστυνομικοί δεν πληρώνουν ούτε καν μειωμένο..

Εντιτ : από ότι βλέπω μέσος όρος ιδιωτικών 1800 το εξάμηνο και δημόσια  350 αντίστοιχα.  Ας δώσουμε πάσο για τα ιδιωτικά  :D

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα σνομπισμού

Απλά αν δεν κάνω λάθος το υπουργείο πληρώνει ώστε να έχουν αυτή την έκπτωση οι φοιτητές(ΑΕΙ/ΤΕΙ), μακάρι να έκανε το ίδιο και για τους σπουδαστές ΙΕΚ

@tony81 υπάρχουν και δημόσια ΙΕΚ 

Άκυρο τώρα είδα τον τίτλο  :P

Δημοσ.

Ναι το 6μηνο να δίνουν χιλιάρικα και να μην δίνουν για εισητήριο πλάκα κανεις κ εσύ ;)

Δημοσ.

Ναι το 6μηνο να δίνουν χιλιάρικα και να μην δίνουν για εισητήριο πλάκα κανεις κ εσύ ;)

Δεν ειμαι σε ιεκ αλλα τι σχεση εχει με το οτι πληρωνουν ; δηλαδη το πασο το δικαιουνται μονο οι φτωχοι ;  :blink:

Δημοσ.

Καλά οφτοπικ ειμαστε αλλά εσένα σαρεσει να επιβαρυνεται το κράτος ενώ έχουν να πληρώσουν ; Εγώ την καλύτερη λύση που βρίσκω είναι εισοδηματικά κριτήρια αλλά δεν το κάνουν..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...