Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά Για αρχή να σας πω ότι είμαι άνεργος!

Μου προτείνανε δεν ξέρω ακόμα λεφτά για μια δουλειά στην Κόρινθο!

Αξίζει να πηγαίνω κάθε μέρα από περιστερι κορινθο ?

Δημοσ.

Απο τις μεγαλύτερες  σε ανεργία η κορινθος , μαύρο χαλι η πόλη γενικότερα !

αλήθεια τι δουλειά σου πρότειναν για πες  ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά Για αρχή να σας πω ότι είμαι άνεργος!

Μου προτείνανε δεν ξέρω ακόμα λεφτά για μια δουλειά στην Κόρινθο!

Αξίζει να πηγαίνω κάθε μέρα από περιστερι κορινθο ?

Στη Κόρινθο-Κόρινθο ή σε κάποια από τα εργοστάσια της βιομηχανικής περιοχής ?

Γενικά εξαρτάται τι εννοείς "να πηγαίνω κάθε μέρα από περιστερι κορινθο" ... έχω φίλο που πηγαίνει κάθε μέρα Νέα Ιωνία Κόρινθο αλλά με αμάξι της εταιρείας και υποθέτω και καύσιμα. 

Από την άλλη όπως λένε και παραπάνω ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ... αν νοικιάζεις σπίτι στο περιστέρι και η δουλειά στη Κόρινθο είναι ενδιαφέρουσα ... και η Ελλάδα ήταν λογικό κράτος που ήθελε να βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις (να μπορείς να αφήσεις το σπίτι στο περιστέρι σχετικά ευκολα χωρίς πολλά πολλά) θα ήταν καλύτερο να νοικιάσεις στη Κόρινθο.

Δημοσ.

χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος, νομίζω  ειναι ενα τεράστιο  στον δρόμο προς  Λουτράκι απο την γέφυρα που μπαίνει μέσα στο νερο ! αν πληρώνεις βενζίνες η κτελ (γύρω στα 16 πήγαινε έλα ) δεν αξίζει ούτε να το σκέφτεσαι δεν θα σου μένει τίποτα ..

Δημοσ.

χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος, νομίζω  ειναι ενα τεράστιο  στον δρόμο προς  Λουτράκι απο την γέφυρα που μπαίνει μέσα στο νερο ! αν πληρώνεις βενζίνες η κτελ (γύρω στα 16 πήγαινε έλα ) δεν αξίζει ούτε να το σκέφτεσαι δεν θα σου μένει τίποτα ..

Λογικα εδω

http://korinthianpost.gr/mare-west-to-proto-emporiko-kentro-stin-korintho/

Με το τρενο ποσο βγαινει το μηνα ?

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά για δουλειά στον σκλαβενιτη μου είπαν!!άρα όπως καταλαβαίνεις δεν παίζει ρόλο σενάριο για αμάξι

Χωρίς να θέλω να την "πω" σε όσους δουλέυουν σουπερμαρκετ .. .δεν είναι αυτό που είχα στο μυαλό μου ως "ενδιαφέρουσα" δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Με το τρενο ποσο βγαινει το μηνα ?

Δε ξερω , Λουτράκι πάω εγω με αμάξι , το εισιτήριο με τα κτελ νομίζω ειναι 8-9 ευρώ μόνο να πας !  ε με το τραίνο θα είναι λίγο πιο φθηνό αλλά και παλι δεν συμφέρει , μόνο αν μπορούσε να μείνει  εκεί ..

dr άνεργος είναι το παλικάρι , δουλείες δεν υπάρχουν , το  να βρει δουλειά και μόνο  κάποιος σήμερα στην Ελλάδα , ενδιαφέρον είναι από μόνο του σαν γεγονός ..

Δημοσ.

Η καρτα του προαστιακου ειναι ακομα στο 100ρικο?

Αν ναι, λογικα (ΛΟΓΙΚΑ λεω) τα λεφτα στον Σκλαβενιτη θα ναι καλα οποτε θα σε συμφερει το πηγαινε-ελα τον 1ο καιρο τουλαχιστον

Δημοσ.

αξίζει = πόσο πεινάς.

αν δεν πας εσύ, θα πάει άλλος.

ξεκίνα να πηγαίνεις -η γνώμη μου- ευκαιρίες & "ευκαιρίες" δεν τυχαίνουν εύκολα στις μέρες που διανύει η ελλάδα.

Δημοσ.

Φίλε μου για το μόνο που είμαι 100% σίγουρος είναι πως ο Σκλαβενίτης είναι από τους καλύτερους εργοδότες στην χώρα μας.

Καλό είναι να ψάξεις για περισσότερες πληροφορίες, μην το αφήσεις χωρίς να απαντηθούν τα ερωτήματα σου από τους μελλοντικούς εργοδότες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν έχει ακόμα μάθει πόσα λεφτά θα πέρνει.

Αν θέλει €20 την ημέρα για να πάει στην δουλειά μόνο με ΜΜΜ (δεν υπολογίζω ώρες ταξιδιού, ή αν θα ταιριάζουν τα δρομολόγια), x20-21 εργάσημες ο μήνας θα χρειάζεται ~€400 ως έξοδα μετακίνησης. Για να μην αναφέρω ότι μπορεί να χρειάζεται να δουλεύει 6-7 μέρες την εβδομάδα από 6 ώρες την ημέρα. Ητοι το κόστος μετακίνήσης θα φτάσει τα 500 άνετα.

Ακόμα και 1000 καθαρά το μήνα να του δίνουν, καλύτερα να νοικιάσει στο Λουτράκι παρά Αθήνα.

Φτηνότερα θα του έρθει.

Δημοσ.

20€/ημερα δεν υφισταται στην ελλαδα ρε apoll. μπορει να χρειαζεται καρτα μηνιαια για προαστιακο αλλα οχι και 20 per day.

προφανως εχει 1 ωρα ταξιδι αλλα φανταζομαι εχει αναγκη την εργασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...