Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς όλα αυτά είναι ιδέες του Σόιμπλε επειδή φορολογήθηκε ο πλούτος. Άλλα παιδάκια στην Αφρική δεν έχουν να φάνε ρε καπιτάλες. Θέτε και πιτόγυρα.

53% θα πάει ο ΦΠΑ για να μάθετε

Το κακό με τον πλούτο είναι ότι διαθέτει πιστόλια. Πράγμα που δεν διαθέτει η γριά. Που κάνει ηλιοθεραπεία στο ΑΤΜ για 60 ευρώ

Και το χειρότερο είναι πως οι κανονικοί εγκληματίες είναι τουλάχιστον γενναίοι. Είναι έντιμα παράνομοι κι όχι άτιμα νόμιμοι. Ενώ με την πολιτική ασχολείται συνήθως ένας εγκληματίας που είναι κλανιάρης. Θέλει να είναι εγκληματίας χωρίς να κινδυνεύει.

OffTopic.png

Το θεμα μου εμενα δεν ειναι το σουβλακι η ο καφες. Απο οτι ειδα και μονος πολλα καταστηματα παρολο την κριση κρατησαν τις ιδιες τιμες σε ολα τους τα προιοντα και βαλανε φυσικα 23% ΦΠΑ. Εγω γιατι να μην τους υποστηριξω? Και στο κατω κατω παλι θα υπαρχουν οι παγαποντες που θα μου το πανε +23 % ΦΠΑ. και αποδειξη δεν θα φερουν. Γιατι να τους δωσω αυτα τα 40 λεπτα ρε μεγαλε? Δεν θα παω μονο εγω εκεινη την ημερα. Θα πανε 100-150 ατομα να φανε. Αν τους το κανει σε ολους το ιδιο θα βγαλει ενα 40αρι εξτρα. Γτ να ειναι ο αλλος ο χαζος και αυτος ο εξυπνος. Ο αλλος κρατησε την ιδια τιμη και δεν με νοιαζει η αποδειξη. Αλλα μου την σπαει σε ορισμενους η εξυπναδα τους. Πιο παλια ειχαμε κανει φασαρια. Του λεμε σε ενα λογαριασμο λιγο μεγαλυτερο φερε αποδειξη και μου φερνει την αποδειξη πληρωμης. Λεμε αποδειξη. Απαντηση : Και εδω λεει ποσο κανουνε. Τι λες ρε μεγαλε ηθελα να του πω? Με δουλευεις ? Αποδειξη θελω οχι το ποσο κανουνε. Κτλβες τωρα πιο ειναι το κολλημα μου? Και ειναι σε πολλα προιοντα ετσι. Δεν εχω παει supermarket ακομα να δω τι παιζει απο τα πραγματα που θυμαμαι αλλα θα γελασουμε και εκει. Και να ξερεις οτι δεν κοβει με αποδειξη και τα χρεωνει και ειδικα παραπανω ειναι κερδος δικο του. Εσυ τι εισαι? Ο χαζος της υποθεσης? Κατι τετοιες βλακιες καναμε και εχουμε γινει ενα κρατος να μην πω .....

Αυτά είναι ρητορικές ερωτήσεις, ή όντως θες απάντηση;

• Like 1
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λίγα λόγια ανέβασε την τιμή προ ΦΠΑ κατά 10 με 20%...

Συμφωνω αλλα η τιμες του και παλι ειναι αρκετα καλες..

..οι..

Δημοσ.

Μπα, και στα Βορεια Προαστεια εχει πιτα με 1.30€ και πολυ καλη μαλιστα. Γεματο το καταστημα παντα. Ο τυπος που το εχει, εχει και κρεοπωλειο, γι αυτο και η χαμηλη τιμη.

• Like 2
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη τόσο έχει καιρό τώρα αλλά τουλάχιστον εδώ ένα πιτόγυρο είναι πλήρες γεύμα (λοοολ) και σκας για ένα 24ωρο. Σε φάση που την ανοίγεις πάνω στο πιάτο και την τρως για μερίδα. Δεν είναι όπως στο νότο που η πίτα κλείνει γύρω από τον εαυτό της δύο φορές σαν φλογέρα και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό να δεις τη γέμιση.

/δικηγόρος του διαβόλου mode off

• Like 4
Δημοσ.

Μπα, και στα Βορεια Προαστεια εχει πιτα με 1.30€ και πολυ καλη μαλιστα. Γεματο το καταστημα παντα. Ο τυπος που το εχει, εχει και κρεοπωλειο, γι αυτο και η χαμηλη τιμη.

Στο Βορρά είπα, όχι στα περίχωρα του King's Landing  :P

Θεσσαλονίκη τόσο έχει καιρό τώρα αλλά τουλάχιστον εδώ ένα πιτόγυρο είναι πλήρες γεύμα (λοοολ) και σκας για ένα 24ωρο. Σε φάση που την ανοίγεις πάνω στο πιάτο και την τρως για μερίδα. Δεν είναι όπως στο νότο που η πίτα κλείνει γύρω από τον εαυτό της δύο φορές σαν φλογέρα και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό να δεις τη γέμιση.

/δικηγόρος του διαβόλου mode off

3,30€ την Κυριακή από Πρασσά

Δημοσ.

τι τιμή έχει ? σου γεμίζει την πίτα με γύρο και σου βάζει μια κουτάλα πατάτες ?? σε μας έχει 2,70 σκουπίδια είναι !!! 

Δημοσ.

για τα πιτόγυρα ζμπούτσαμ , ας έχουν 23% , τα θεωρώ είδος πολυτελείας, θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα αλλα δεν είναι για κάθε μέρα , να φάει ο καθένας φαγητό απο το σπίτι του που έχουν καλομάθει όλοι με τα delivery δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης 
OH WAIT και φακές(μπλουδουμπ ξερνάω) να φας 23% ΦΠΑ θα έχουν
so fml , φάτε όσο έχετε 

εντομεταξύ έχουν βρει ευκαιρία τώρα και αυξάνουν αβέρτα οι κουφάλες , πήγε να με σφάξει ενας μπινές ψιλικατζής και όταν του την είπα το έπαιζε Αλέκος οτι κ καλά έκανε λάθος στην τιμή της τσίχλας 

γκουφάλες 

Δημοσ.

α νόμιζα οτι όλα τα πήγαν 23%
ε δε μας χέζουν οι ανώμαλοι , πήγαν 23% τόσα κ αφήσανε τις φακές 13? τις φακές γαμώ το κεφάλι μου,είναι ανάγκη να βρωμάει το σπίτι μια φορά την εβδομάδα? φάγαμε στο στρατό (1 φορά), τις μυρίζουμε μια ζωή,  ENOUGH
αλλα τώρα δε θα μου τη γλυτώσουν , θα τους βάλω κ τα 5 δάχτυλα στον ............ τη μπουνιά ρε τη μπουνιά όλη μέσα ! πάνω κάτω πάνω κάτω!!1!!!

sorry για το ξέσπασμα , φρίκαρα λίγο γιατι συχαίνομαι τα όσπρια ..

Δημοσ.

α νόμιζα οτι όλα τα πήγαν 23%

ε δε μας χέζουν οι ανώμαλοι , πήγαν 23% τόσα κ αφήσανε τις φακές 13? τις φακές γαμώ το κεφάλι μου,είναι ανάγκη να βρωμάει το σπίτι μια φορά την εβδομάδα? φάγαμε στο στρατό (1 φορά), τις μυρίζουμε μια ζωή,  ENOUGH

αλλα τώρα δε θα μου τη γλυτώσουν , θα τους βάλω κ τα 5 δάχτυλα στον ............ τη μπουνιά ρε τη μπουνιά όλη μέσα ! πάνω κάτω πάνω κάτω!!1!!!

sorry για το ξέσπασμα , φρίκαρα λίγο γιατι συχαίνομαι τα όσπρια ..

Fisting machine :)

Ωραία είναι τα όσπρια βρε.Είναι καλή πηγή πρωτεΐνης αν και φυτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...