Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

έχω το παρακάτω πρόβλημα

στο αυτοκίνητο , οταν συγχρονίζει το σύστημα με το κινητό , ο επαφες που είναι στα ελληνικά εμφανίζονται σε ακατλαβιστικη μορφή, ενω αυτες με λατινικους χαρακτηρες μια χαρα

Μίλησα με αντιπροσωπεία και είπαν οτι όντως δεν αναγνωρίζει ελλήνικούς χαρακτηρες

Υπάρχει κάποιος έυκολος τρόπος να μετατρέψω τι επαφές moy αυτόματα σε greeklish?

ευχαριστώ

Δημοσ.

ε ναι αυτό είναι.

οπότε πρέπει μα κάποιο τρόπο να μετατρέψω τις επαφές μου σε λατινικούς χαρακτήρες

γίνετε?

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου ειναι κοινό, εχεις συσκευη ευρωπαϊκής προέλευσης, κοινώς (παρα)εισαγωγής. Ενα μειονεκτημα που εχει ειναι η μη ύπαρξη ελληνικών στο index των επαφών. Δηλαδη το scrolling των επαφών δεν θα σου εχει ελληνικα.

Πες μου πιο εχεις?

Απλά να αλλάξεις dialer, ο πιο διαδεδομένος είναι ο Dialer One

Εκτος αν αλλαξεις την γλωσσα γραφεις απο ελληνικα σε αγγλικα και τις γραψεις μετα λατινικα.

Δημοσ.

ίσως δεν έγινα κατανοητός 

το κινητό δεν έχει πρόβλημα 

το θεμα είναι το multimedia του αυτοκίνητου που δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Ετσι οταν συνδέεται με οποιοδήποτε κινητό , οι επαφές που είναι στα ελληνικά εμφανίζονται στα κινεζικα ενω αυτα που ειναι στα αγγλικα εμφανίζονται μια χαρα

Οποτε ψαχνω μια εφαρμογη, αν υπάρχει, που να μετατρέψει αυτόματα τις επαφές μου απο ελληνικά στα λατινικά για νατα διαβάζει το αυτοκινητο

μηπως στο gmail μπορει να γίνει αυτο ? 

Δημοσ.

Αχααα!!!!

Αρα αυτο που σου ειπα στο τελος.

Να αλλαξεις την γλωσσα γραφεις του κινητου σε αγγλικα και να τις ξαναγραψεις λατινικα.

Για το κινητο μιλαω τωρα.

Εφαρμογη που μετατρεπει ελλην σε λατιν δεν ξερω :-(

Δημοσ.

Αχααα!!!!

Αρα αυτο που σου ειπα στο τελος

Να αλλαξεις την γλωσσα γραφεις του κινητου σε αγγλικα και να τις ξαναγραψεις λατινικα.

Για το κινητο μιλαω τωρα.

Εφαρμογη που μετατρεπει ελλην σε λατιν δεν ξερω :-(

το να το ξαναγράψω το ήξερα

το θέμα μηπως γίνεται αυτόματα. 

Δημοσ.

το να το ξαναγράψω το ήξερα

το θέμα μηπως γίνεται αυτόματα.

Πολλα θελουμε....

Μαλλον θα κανεις τον κοπο(εσυ ξερεις)……

Δημοσ.

Καλημέρα

έχω το παρακάτω πρόβλημα

στο αυτοκίνητο , οταν συγχρονίζει το σύστημα με το κινητό , ο επαφες που είναι στα ελληνικά εμφανίζονται σε ακατλαβιστικη μορφή, ενω αυτες με λατινικους χαρακτηρες μια χαρα

Μίλησα με αντιπροσωπεία και είπαν οτι όντως δεν αναγνωρίζει ελλήνικούς χαρακτηρες

Υπάρχει κάποιος έυκολος τρόπος να μετατρέψω τι επαφές moy αυτόματα σε greeklish?

ευχαριστώ

Δοκίμασε την παρακάτω εφαρμογή, είναι trial και θ πρέπει να την αγοράσεις αν κάνει δουλειά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.irmctest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...