SaveMe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 καλησπερα ξερετε που μπορω να βρω jean για ψηλους και αδυνατους? γιατι οσα τζεαν παω και ψαχνω στα γνωστα καταστηματα η ειναι κολλιτα κατι που δεν θελω η πολυ φαρδια θελω κατι ενδιαμεσα .. και λεω μηπως υπαρχει καπου που να ξερει κανεις η καποια εταιρεια που να βγαζει σε ωραιες γραμμες τζεαν γατι πιστευω 10 με 20 ευρω δεν θα βρω κατι..... ευχαριστω
David20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 καλησπερα ξερετε που μπορω να βρω jean για ψηλους και αδυνατους? γιατι οσα τζεαν παω και ψαχνω στα γνωστα καταστηματα η ειναι κολλιτα κατι που δεν θελω η πολυ φαρδια θελω κατι ενδιαμεσα .. και λεω μηπως υπαρχει καπου που να ξερει κανεις η καποια εταιρεια που να βγαζει σε ωραιες γραμμες τζεαν γατι πιστευω 10 με 20 ευρω δεν θα βρω κατι..... ευχαριστω Καλημερα... Δεν μας ειπες σε ποια πολη εισαι ομως.....
SaveMe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 οχι δεν θελω να ειναι κολιτο αλλα ουτε φαρδι κατι ενδιαμεσα αλλα δεν βρισκω
The_Judas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τι νούμερο παντελόνι φοράς και τι ύψος έχεις; Από αυτά που έχω δοκιμάσει τα levis και τα esprit είναι κάπως πιο άνετα και μη εφαρμοστά.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Superdry Πηρα ενα πριν μια εβδομαδα με αυτες ακριβως τις προδιαγραφες.
PhonEee Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 σε καθε εταιρεια ειναι διαφορα τα νουμερα του jean που μου κανουν δεν εχω συγκεκριμενο μπορειτ2 να μου λετε που τα βρισκετε μερος και καστηματα παρακαλω? (αθηνα) σας ευχαριστω πολυ
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 10-20 ευρω τζιν μονο στην λαϊκή μπορείς να βρεις
SaveMe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 μα αυτο λεω δεν θα βρω στην κατηγορια τον 10-20 ευρω αυτο που ψαχνω και δεν βρισκεις μονο λαικη
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 'Οσα τζιν εχω ή έχω δει έτσι όπως τα λες (που να διαλέγεις μήκος και να μην είναι ούτε φαρδιά ούτε στενά) είναι σε Diesel, Lee, Wrangler, Replay, Pepe κλπ. Απλά ανεβαίνεις στην τιμή. Τα βρίσκεις όλα μαζεμένα στο Mall ή σε κανένα Factory Outlet. Εχει και στο Μοναστηράκι από ο,τι θυμάμαι.
j0hnn1e Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πας σε ενα μαγαζι με jeans επωνυμα ή μη (αλλαζει η εφαρμογή τους πανω σου, συνηθως, αναλογα με το κασε σου) και ζητας regural fit ή slim fit (slim οχι skinny). Λογικα το regural θες στο μεγεθος σου, αρκει να βρεις ποιο ειναι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα