Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ξερετε που μπορω να βρω jean για ψηλους και αδυνατους? γιατι οσα τζεαν παω και ψαχνω στα γνωστα καταστηματα η ειναι κολλιτα κατι που δεν θελω η πολυ φαρδια θελω κατι ενδιαμεσα .. και λεω μηπως υπαρχει καπου που να ξερει κανεις 

η καποια εταιρεια που να βγαζει σε ωραιες γραμμες τζεαν  γατι πιστευω 10 με 20 ευρω δεν θα βρω κατι..... ευχαριστω :)

Δημοσ.

καλησπερα ξερετε που μπορω να βρω jean για ψηλους και αδυνατους? γιατι οσα τζεαν παω και ψαχνω στα γνωστα καταστηματα η ειναι κολλιτα κατι που δεν θελω η πολυ φαρδια θελω κατι ενδιαμεσα .. και λεω μηπως υπαρχει καπου που να ξερει κανεις 

η καποια εταιρεια που να βγαζει σε ωραιες γραμμες τζεαν  γατι πιστευω 10 με 20 ευρω δεν θα βρω κατι..... ευχαριστω :)

Καλημερα...

Δεν μας ειπες σε ποια πολη εισαι ομως.....

Δημοσ.

Τι νούμερο παντελόνι φοράς και τι ύψος έχεις;

Από αυτά που έχω δοκιμάσει τα levis και τα esprit είναι κάπως πιο άνετα και μη εφαρμοστά.

Δημοσ.

σε καθε εταιρεια ειναι διαφορα τα νουμερα του jean που μου κανουν δεν εχω συγκεκριμενο μπορειτ2 να μου λετε που τα βρισκετε μερος και καστηματα παρακαλω? (αθηνα) σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

μα αυτο λεω δεν θα βρω στην κατηγορια τον 10-20 ευρω αυτο που ψαχνω και δεν βρισκεις μονο λαικη

Δημοσ.

'Οσα τζιν εχω ή έχω δει έτσι όπως τα λες (που να διαλέγεις μήκος και να μην είναι ούτε φαρδιά ούτε στενά) είναι σε Diesel, Lee, Wrangler, Replay, Pepe κλπ.

Απλά ανεβαίνεις στην τιμή.

Τα βρίσκεις όλα μαζεμένα στο Mall ή σε κανένα Factory Outlet. Εχει και στο Μοναστηράκι από ο,τι θυμάμαι.

Δημοσ.

Πας σε ενα μαγαζι με jeans επωνυμα ή μη (αλλαζει η εφαρμογή τους πανω σου, συνηθως, αναλογα με το κασε σου) και ζητας regural fit ή slim fit (slim οχι skinny).

Λογικα το regural θες στο μεγεθος σου, αρκει να βρεις ποιο ειναι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...