Aias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Βρισκομαι στην περιοχη της Νικαιας και χρειαζομαι συνεργειο για καθαρισμο σπιτιου 75m2.Το σπιτι ειναι αρκετα βρωμικο. Εχει κανενας εμπειρια απο συνεργεια και αν ναι ποιο θα προτεινατε ?Απο τιμες τι παιζει? Βρηκα την ishine που κανει δωρο και απολυμανση κουζινας-μπανιου.Ειναι καλη ,ξερει κανεις? ευχαριστω
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Είναι ακριβά τα συνεργεία αν θες να σου κάνουν ολόκληρο σπίτι και μαλιστα αρκετα βρωμικο. Αυτοι συνηθως κάνουν τα κλασσικά (πάτωμα, ξεσκονισμα και ο,τι βλέπει η πεθερά). Είχα πάρει μια φορα με deal ενα που υποτιθεται ηταν αρχικης αξιας 80 ευρω και μου εκαναν πασαλλειματα που εγω τα κάνω σε μια ωρα χωρίς να δώσω 20 ευρώ. Δεν μπορείς να βρεις καμιά καθαρίστρια να το κάνει? Αυτές παίρνουν 5-6 ευρώ την ώρα και συνήθως κάνουν καλύτερη δουλειά.
Aias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Είναι ακριβά τα συνεργεία αν θες να σου κάνουν ολόκληρο σπίτι και μαλιστα αρκετα βρωμικο. Αυτοι συνηθως κάνουν τα κλασσικά (πάτωμα, ξεσκονισμα και ο,τι βλέπει η πεθερά). Είχα πάρει μια φορα με deal ενα που υποτιθεται ηταν αρχικης αξιας 80 ευρω και μου εκαναν πασαλλειματα που εγω τα κάνω σε μια ωρα χωρίς να δώσω 20 ευρώ. Δεν μπορείς να βρεις καμιά καθαρίστρια να το κάνει? Αυτές παίρνουν 5-6 ευρώ την ώρα και συνήθως κάνουν καλύτερη δουλειά. ευχαριστω για την απαντηση.Εχω κυρια απο γειτονα που καθαριζει με 5 ευρω/ωρα και ειναι και πολυ καθαρη/αξιοπιστη αλλα επειδη δεν εχω και εγω χρονο να καθομαι να κραταω τσιλιες ,ελεγα οτι με το συνεργειο 3-4 ατομα θα τελειωσουν πιο γρηγορα απο την κυρια που θα κανει 4-5 μερες (οποτε αναλογικα ερχεται τα ιδια λεφτα με το συνεργειο και ισως πιο πολλα με την κυρια αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει ο χρονος). Αλλα αν ειναι 1.να φοβαμαι να με κλεψουν 2.να με κοροιδευουν και να κανουν τα πανω πανω να φωναξω την κυρια. Εχει κανεις αλλος εμπειρια με συνεργεια?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα