Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ψάχνω για λιποδιαλυτες να με βοηθήσουν όσο καλύτερα γίνεται στο να χάσω κιλά μαζί με το κόψιμο του φαγητού είμαι 107 κιλά 1.70 ύψος ταυτόχρονα δουλεύω σαν μάγειρας και πέφτει πολύ ιδρώτας ψάχνω μέχρι 20 ευρό όχι κάτι τρελό δεν με νοιάζει τι θα έχουν μέσα απλός να με βοηθήσουν άμα έχετε να προτείνετε κάτι περιμένω σας ευχαριστώ πολύ :-D

Το θέμα να το έχεις πάρει απόφαση. Αν ναι, δεν είναι δύσκολο.

• Κόψε το ψωμί με το μαχαίρι.
  • Κόψε μλκς. Παγωτά, πίτσες, πιτόγυρα, λουκάνικα, τηγανιτά, κορεσμένα λιπαρά. Λάδι ναι, αλλά λίγο και αυτό ΟΧΙ τηγανισμένο.
  • Μην τρώς μετά τις 7 το βράδυ,
  • Πάντα να τρως πρωϊνό (45γρ cereal και ημίπαχο γάλα).
  • Τέρμα το αλκοόλ
  • Τέρμα το αλάτι. Ό,τι φτιάχνεις ούτε ένα κόκκο αλατιού. Όλα έχουν φυσικό αλάτι μέσα, δεν χρειάζεσαι πρόσθετο
  • Σκέτοι καφέδες και αγόρασε γλυκαντικό που είναι για καφέδες και τσάγια αν δεν μπορείς σκέτα. Προσοχή, πολλά γλυκαντικά κάνουν διάσπαση με καυτό υγρό π.χ. Καφές και μακρυά από ασπαρτάμη και λοιπά χημικά. Μόνο από φρουκτόζη.
  • Ξεκίνα να χρησιμοποιείς ατμό για λαχανικά. (κουνουπίδι, μπρόκολο, καρότα λίγες πατάτες). Αν έχουν εκεί στην Ελλάδα pre-packaged λαχανικά για φούρνο μικροκυμάτων, χρησιμοποίησε αυτά. Λιγότερο χρόνο θέλουν, και δεν έχεις να καθαρίζεις το steamer.
  • Βάζεις κανονικά ρούχα, και το ρίχνεις ένα μισάωρο περπάτημα μετά μουσικής ή ό,τι άλλο γουστάρεις να ακούς, μετά το μεσημερί (απόγευμα, βράδυ δεν εχει σημασία αλλα ΌΧΙ πρωί). Πριν φας το βραδυνο ή 5 ώρες μετά το μεσημεριανό.
  • Ζυγίζεσαι κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα. ΠΟΤΕ ενδιάμεσα στην εβδομάδα.

Αυτά. Σε 5 μήνες πες μου πως πας :)

Έχουμε βρεθεί όλοι σε αυτή τη θέση, είτε λόγο γάμου, είτε διαζυγίου, είτε depression. Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση. Και μόλις χάσεις τα κιλά, θα δεις ότι και πίτσα μια δυο φορές την εβδομάδα δεν πρόκειτε να βάλεις κιλά, ούτε αν φάς ένα παγωτό.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα θα αρχίσω δίαιτα και κάνοντας κάνα μισάωρο περπάτημα γιατί όταν γυρνάω από την δουλειά μου είμαι είδη πτώμα απλός έβλεπα κάτι λιποδιαλυτες φθάνουν και έλεγα με Δίαιτα και κάνα τετιο ίσως να επιταχύνει λίγο τα πράγματα

Δημοσ.

Μην πάρεις λιποδιαλύτες για τα λεφτά που κάνουν δεν αξίζει η όλη διαδικασία με τίποτα.

Η βελτίωση που θα δεις θα είναι αμελητέα (πχ -0,5% bf) plus το ότι υπάρχουν παρενέργειες.

Κάνε αυτό που λες στο τέλος.Προσπάθησε να εντάξεις το περπάτημα στην καθημερινότητα σου και κόψε το αυτοκίνητο όποτε μπορείς.

Κάνε και μια προσεγμένη διατροφή και θα δεις αποτελέσματα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα θα αρχίσω δίαιτα και κάνοντας κάνα μισάωρο περπάτημα γιατί όταν γυρνάω από την δουλειά μου είμαι είδη πτώμα απλός έβλεπα κάτι λιποδιαλυτες φθάνουν και έλεγα με Δίαιτα και κάνα τετιο ίσως να επιταχύνει λίγο τα πράγματα

Χέσε τα χημικά αδελφέ. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου δώσουν, αν δεν σου το γράψει γιατρός. Και μακρυά από μαλακίες του internet. 

Δεκάδες ηλίθιοι πεθαίνουν Αγγλία κάθε χρόνο με χαπάκια που πέρνουν από το ίντερνετ για δίαιτες κλπ, και δεν είναι τίποτα παραπάνω από εργοστασιακά δηλητήρια.

Δημοσ.

Ακόμα και με μηδέν γυμναστική, αν η διατροφή σου είναι προσεγμένη, τότε χάνεις κιλά.

Στα ίδια νούμερα ήμουν κι εγώ (1.76 & 107 κιλά), πήγα σε διαιτολόγο, μου έβγαλε πρόγραμμα, της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να έκανα 30' γυμναστική που μου ζήταγε, αλλά έκανα κατά γράμμα το πρόγραμμα διατροφής. Μέσα σε 6 μήνες, είχα πάει 92 κιλά. 

Που να γυμναζόμουν κιόλας, για να έκαιγα και καμία θερμίδα παραπάνω...  :-D

Την αγαπάς πολύ την γυμναστική βλέπω ε!?

πήγες 97κ   ζελέ όμως ,  δεν εκανες κ τίποτα σπουδαίο ,  ζελές και στα 107 ζελές και στα 97 το ιδιο είναι !

με λίγο γυμναστικουλα αν  εχανες 5 κιλα  -οχι  10- και πήγαινες 102  θα φαινόσουν πολύ καλύτερος απο τα 97 το ξέρεις >? απίστευτο ε ?>?? !!!

Δημοσ.

Την αγαπάω την γυμναστική. 7 χρόνια έχω να πάρω το ασανσέρ.

Για τον ts. Το πιο εύκολο που μπορείς να κανείς, είναι να μην τρως το βράδυ.

Δημοσ.

<p>Μονο thermobol για εμενα απλα για να σε βοηθησει λιγο..Απο εκει και περα ομως πανω απο ολα ειναι η διατροφη σου ,μετα η γυμναστικη σου και μετα ο λυποδιαλυτης.</p>

Δημοσ.

Λοιπον,οι λιποδιαλύτες κανουν δουλεια αν τρως υγιεινα και γυμναζεσαι αλλα δεν θα κανουν μαγικα απλα θα σου δωσουν μια παραπανω βοηθεια. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τρωως υγιεινα να γυμναζεσαι και να κανεις υπομονη,ειναι γελοιο το ποσο ευκολο ειναι να χασεις κιλα ειδικα στα κιλα που εισαι εσυ.

Δημοσ.

Επειδη τους λιποδιαλυτες τους εχω σπουδασει σχεδον πρεπει να χω δοκιμασει πανω απο 20 και ξερω ακριβως ποια συστατικα δουλευουν και πως δεν θα γραψω τιποτα οκ μπορειτε να πιστευτε οτι δεν κανουν τιποτα η μαλλον παιρνετε τις μαλακιες στα φαρμακεια που κανονικα επρεπε να κοστιζουν 10 ευρω και εχουν 40.Ενοειτε οτι κανεις διατροφη ρε σπεκτ εσυ τι λες να τρως παστες και να παιρνεις λιποδιαλυτη?Απλα επιτανχυνει και βοηθαει την διαδικασια καυσης

απλά για την περίπτωση του op η απάντηση δεν κάνουν τίποτα πιστεύω ηταν η ποιο σωστή 

Δημοσ.

Νικο το να γραφεις δεν κανει τιποτα κατι που δεν εχεις παρει ποτε δεν ξερεις τα συστατικα δεν ξερεις πως και γιατι σε βοηθαει ειναι αστειο στα χω πει και στο δικο μας θεμα.Πρεπει να ξερεις βασικα πραγματα βιοχημειας για να καταλαβεις πως λειτουργουν τα συμπληρωματα και τα φαρμακαΓενικα μπαινει ο καθενας που δεν ξερει τι του γινετε γραφει εκει ενα δεν δουλευουν δεν κανουν τιποτα και γελαω που το λεει και με σιγουρια.Οχι δεν ενοω τον σπεκτ ο σπεκτ τουλαχιστον σκαμπαζει πεντε πραγματα απο γυμναστικη.Ουτε το εκα δεν δουλευει οπως πρεπει αμα τρως οτι να ναι.Και εκα και κλεν και οτι θες εχω δοκιμασει τα ξερω απεξω ολα.Το μονο που μπορει να σου καψει λιπος ενω τρως; μαλακιες ειναι το τρενμπολον λογω αναλογιας ανδρογονου 5 φορες ποιο ανδρογονο απο τεστο και ξερεις πολυ καλα τι ειναι το τρενμπολον.Δεν κολαει στην κατηγορια απλα σου λεω ενα παραδειγμα.Το συμπληρωμα συμπληρωνει την προσπαθεια σου λιπος δεν θα χασεις αν τρως μαλακιες το μονο που καει λιπος σε τετοιο εξτρεμ βαθμο ειναι το dnp και το τ3 το οποιο σου τρωει και τον μυικο ιστο μαζι το δευτερο.Προσπαθω να μην απανταω γιατι μου προκαλουν εκνευρισμο αρκετα μηνυματα που διαβαζω εδω μεσα αλλα μερικες φορες νταξει δεν εχω λογια

Δημοσ.

και ο Νίκος λέει ότι αντί να εξηγήσεις πράματα που ο OP δεν θα καταλάβει γιατί δεν ασχολείται με την γυμναστική, είναι πολύ πιο εύκολο να του πεις ότι δεν κάνει τίποτα (γιατί στην περίπτωση του οι λιποδιαλύτες όντως είναι τζάμπα έξοδα, κόπος, λεφτά και πιθανοί κίνδυνοι υγείας - από την υπερβολική καφεΐνη) 

Αν ο OP σου έλεγε "Σκέφτομαι τι να πάρω ανάμεσα σε tren και deca αλλά να ξέρετε, δεν ασχολούμαι με βάρη" θα του απαντούσες πιο δουλεύει καλύτερα και πώς δουλεύει?

Δημοσ.

Την διαφορα αυτης της απαντησης με την απαντηση δεν δουλευουν δεν κανουν τιποτα ειναι απατη την καταλαβαινεις πιστευω.Απατη ειναι αυτο που κανει ο καθενας που παιρνει εναν λιποδιαλυτη και νομιζει οτι θα του λυσει ολα τα προβληματα το χαπι απατη κατα του εαυτου του δηλαδη.Επιμενεις και εσυ οτι ειναι τσαμπα εξοδα.Ε αμα το γραφεις και εσυ αυτο τα παραταω(α στην περιπτωση του οκ)

• Like 1
Δημοσ.

Απολύτως τίποτα λες ούτε λίγο δεν θα βοηθήσουν ?

Αν δεν γυμναζεσαι με καποιο τροπο πως ακριβως περιμενεις να βοηθησουν οι λιποδιαλυτες φιλε μου?

Δημοσ.

(α στην περιπτωση του οκ)

E ναι, ας φτιάξει την διατροφή του, ας πάει κάνα γυμναστήριο, ας κάτσει κάνα χρόνο να μάθει το σώμα του και μετά το ξανασυζητάμε τι οφέλη μπορεί να έχουν αυτά τα προϊόντα στον OP.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είπα ότι δεν γυμναζομαι αλλά δουλεύω σαν μάγειρας αυτό σημαίνει ότι είμαι 12 ώρες όρθιος και τρέχω σαν τον τρελό χωρίς σταμάτημα κιόλας πιστεύω είναι αρκετή γυμναστική αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...