stavi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν και θέλω να εχω τη συνείδησή μου καθαρή και ποτέ ως τώρα δεν έχω απατήσει, θα θελα να ξερα τι γίνεται οταν μετα τον ενα χρόνο, ή οσο κρατάει, που φεύγει το πάθος, αποφασίζεις να μεινεις με τον αλλον ακόμα κι αν σεξουαλικά εχετε βαρεθεί. Ως τώρα δεν μου δημιουργήθηκε καν η ανάγκη να απατησω γιατί έμενα μόνο οσο κρατούσε το πάθος.
opoiosdipote Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν και θέλω να εχω τη συνείδησή μου καθαρή και ποτέ ως τώρα δεν έχω απατήσει, θα θελα να ξερα τι γίνεται οταν μετα τον ενα χρόνο, ή οσο κρατάει, που φεύγει το πάθος, αποφασίζεις να μεινεις με τον αλλον ακόμα κι αν σεξουαλικά εχετε βαρεθεί. Ως τώρα δεν μου δημιουργήθηκε καν η ανάγκη να απατησω γιατί έμενα μόνο οσο κρατούσε το πάθος. Ή όσο σε κρατούσε κλειδωμένη. 11
Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ή όσο σε κρατούσε κλειδωμένη. και δεμένη σε υπόγειο με φραγγέλιο και βρακάκι αγνότητας να προσθέσω εγώ.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Προσωπικά είμαι υπερ των ελεύθερων σχέσεων , δηλαδή καμία δέσμευση , μόνο σεξ όποτε κ αν μας τη βαρέσει κ όχι φάση κολλιτσίδα , θέλω να εξαφανιστώ για μια εβδομάδα το κάνω , ούτε γκρίνια, ούτε υποχρεώσεις και φυσικά ότι επιλογή κάνω είναι δική μου δουλειά και μόνο , δέχομαι να ακούσω γνώμες αλλα όχι επικρίσεις. 4
Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Προσωπικά είμαι υπερ των ελεύθερων σχέσεων , δηλαδή καμία δέσμευση , μόνο σεξ όποτε κ αν μας τη βαρέσει κ όχι φάση κολλιτσίδα , θέλω να εξαφανιστώ για μια εβδομάδα το κάνω , ούτε γκρίνια, ούτε υποχρεώσεις και φυσικά ότι επιλογή κάνω είναι δική μου δουλειά και μόνο , δέχομαι να ακούσω γνώμες αλλα όχι επικρίσεις. Άμα τη βρίσκετε και οι δυό, ποιος να σας κρίνει και γιατί. Στον δικό τους κώλο μπαίνει; :-D 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Άμα τη βρίσκετε και οι δυό, ποιος να σας κρίνει και γιατί. Στον δικό τους κώλο μπαίνει; :-D όχι , στον δικό της και στο δικό της , γιατί να ζορίζομαι ? αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί , οτι οι γκόμενες όπως κ εμείς θέλουν να γ@μιούνται , για ποιο λόγο να της απαγορεύσω να γ@μιέται ? αφού άμα θέλει θα το κάνει έτσι κ αλλιώς , ξεκαθαρίζουμε απ την αρχή τα πράγματα κ έτσι δε γ@μιέται στα κρυφά κ να μου ζαλίζει τις μπάλες στα φανερά ή γενικά, δεν έχω υποχρεώσεις. 2
Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 όχι , στον δικό της και στο δικό της , γιατί να ζορίζομαι ? αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί , οτι οι γκόμενες όπως κ εμείς θέλουν να γ@μιούνται , για ποιο λόγο να της απαγορεύσω να γ@μιέται ? αφού άμα θέλει θα το κάνει έτσι κ αλλιώς , ξεκαθαρίζουμε απ την αρχή τα πράγματα κ έτσι δε γ@μιέται στα κρυφά κ να μου ζαλίζει τις μπάλες στα φανερά ή γενικά, δεν έχω υποχρεώσεις. Οτιδήποτε γίνεται συναινετικά καλό είναι και πρέπει να συμβαίνει. Άμα κοροϊδεύεις τον άνθρωπο απέναντι σου το θές το κράξιμο. Άμα όμως έχετε ίδια άποψη επί του θέματος (αντικειμενικά σωστή-λανθασμένη δεν έχει σημασία) και τη βρίσκετε, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να ενοχληθεί κανείς 2
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Απιστία για μένα σημαινει ξεφτιλισμενο άτομο . 2
dionisis1925 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν και θέλω να εχω τη συνείδησή μου καθαρή και ποτέ ως τώρα δεν έχω απατήσει, θα θελα να ξερα τι γίνεται οταν μετα τον ενα χρόνο, ή οσο κρατάει, που φεύγει το πάθος, αποφασίζεις να μεινεις με τον αλλον ακόμα κι αν σεξουαλικά εχετε βαρεθεί. Ως τώρα δεν μου δημιουργήθηκε καν η ανάγκη να απατησω γιατί έμενα μόνο οσο κρατούσε το πάθος. Ωραίο το ποιηματάκι αλλά εγώ ξέρω την άλλη εκδοχή. "Θα πάω διακοπές με τις φίλες μου σε καμία Πάρο-Μύκονο και άμα μου κάτσει κανά κελεπούρι γιατί να αντισταθώ ? κρίμα δεν είναι? Άσε μας κουκλίτσα μου,όλες ίδιες είστε.
arxontas71 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παρε τηλέφωνο τον κέρατά, καλύτερα τώρα παρά μετά. ....και γαμω τα άσματα! !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις