zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγω προτιμω μαγαζι με λιγο κοσμο. Γιατι καποιος να θελει βαβουρα και πολυ κοσμο? Για να ζαλιζεται απ τις φωνες? Για να μη βρισκει καλη θεση να κατσει? Για να περιμενει 2 ωρες να τον σερβιρουν? Ή μηπως αν το μαγαζι εχει πολυ κοσμο σημαινει οτι θα σου φτιαξει και καλυτερο καφε? Μαλλον το αντιθετο. Απλά το μαγαζί με τον λίγο κόσμο δεν θα το βρίσκεις ανοιχτό για πολύ ακόμα...
pournaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 λοιπον.. να μην μπερδευουμε το αρχικο κεφαλαιο με τα τρεχοντα εξοδα... Ημουν... και το θεμα ειναι τι εργασιες θα χρειαστεις... μην παρεις χωρο που πρεπει να τα σταξεις... βαλε 30.000 οριο... και ψαξε ετσι.. αλλιως θα ξεφυγεις... ειναι ακριβα ειναι η αληθεια. ενα χιλιαρικο θελει ενα μονο ψυγειο, αλλο ενα χιλιαρικο μια καλη καφετερια- κανα 200 ο μυλος... ασε που ψυγεια λογικα θα σου δωσουν οι προμηθευτες ετσι ωστε να βαλεις τα προιοντα τους... π.χ κοκακολα μπορεις βεβαια να παρεις απο δευτερο χερι αλλα θελεις καποιους να ξερουν... να την δουλεψουν να βγαλουν καφε και μετα να αγορασεις.. μην παρεις καμια τρυπια.. ή καμια που να μπουκωσει στον πρωτο καφε Πες μου αληθεια οτι πληρωσες καφετιερα και μυλο... τι καταναλωση ειχες; 1 καφε τη μερα; 1
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πες μου αληθεια οτι πληρωσες καφετιερα και μυλο... τι καταναλωση ειχες; 1 καφε τη μερα; Κι εγώ ξέρω ότι στα δίνουν αυτά...εκτός αν ήθελε να βάλει συγκεκριμένο καφέ που δεν τον σύμφεραν οι όροι της εταιρείας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα