Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχετε να προτηνετε σνακ που να σε κρατανε και να μην πεινας μετα απο λιγο? και να δινουν και ενεργεια ισως...ευχαριστω

Δημοσ.

Σνακ που να μην πεινάς μετά δεν υπάρχει, εξαρταται από τις διατροφικές σου συνήθειες.

Εγώ τρώω κρουασάν με σοκολάτα.

Αν σε ενδιαφέρει να έχει τις περισσότερες θερμίδες πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλα, πενιρλι ή ζαμπονοτυρόπιτα.

Δημοσ.

τα lidl έχουν κάτι ωραία chicken nuggets. τα βάζεις στον φούρνο 10 λεπτάκια και έχεις ένα ωραίο σνακ. βάζεις και την μουστάρδα σου την κετσαπ σου και ότι άλλο σου αρέσει και έισαι τζετ :)

πριν λίγο έφαγα :P

Δημοσ.

Εγώ αμα τύχει και πεινάσω ανάμεσα στα γεύματα μου τρώω ένα φρούτο(συνήθως μπανάνα) με φυστικοβούτηρο η ταχίνι ή σκέτα φυστίκια

τα λιπαρά και οι πρωτείνες σε γεμίζουν

ενναλακτικό επίσης είναι φρούτο με τύρι με πλήρες λιπαρά

Χώσε και λίγο μέλι ώστε πάρεις και γρήγορο υδατάνθρακα για ενέργεια.

Μη τρως τυρόπιτες,κρουασάν και αηδίες,αυτά σου ανοίγουν την όρεξη περισσότερο.

Δημοσ.

βουτηγμένοι σε ενα μπολ με κανα δυο κουταλιές μέλι !

ψίχες απο καρύδια  , ανάλατα φουντούκια κ φιστίκια ξατα προτίμηση ..

Δημοσ.

Εγώ αμα τύχει και πεινάσω ανάμεσα στα γεύματα μου τρώω ένα φρούτο(συνήθως μπανάνα) με φυστικοβούτηρο η ταχίνι ή σκέτα φυστίκια

τα λιπαρά και οι πρωτείνες σε γεμίζουν

ενναλακτικό επίσης είναι φρούτο με τύρι με πλήρες λιπαρά

Χώσε και λίγο μέλι ώστε πάρεις και γρήγορο υδατάνθρακα για ενέργεια.

Μη τρως τυρόπιτες,κρουασάν και αηδίες,αυτά σου ανοίγουν την όρεξη περισσότερο.

Εντάξει μπορεί να μην και τα πλέον υγιεινά - θρεπτικά αλλά δε νομίζω ότι σου ανοίγουν την όρεξη, μια χαρά σε χορταίνουν! :)

Δημοσ.

Υγιεινό που χορταίνει είναι το μέλι με τα καρύδια το θέμα είναι ότι δεν ενδείκνυται για παχουλούς και όχι συνέχεια, θα γίνει άλλος τόσος..

Αν είναι αδύνατουλης να το τρώει, να κάνει και κάνα πουςαπς να μεγαλώσουν λίγο τα μουσκουλα του όχι μόνο η κοιλιά του!

Δημοσ.

Μπορει να μην τον νοιάζει ντε, να θελει απλα να φαει κατι στα γρηγορα και να μην πειναει μετα απο λιγο. Πρεπει να ξερουμε για να απαντησουμε αναλογα.

Δημοσ.

Μισο κιλο ψωμι.Βρισκεις και με 60 λεπτα.

ναι αλλα θα σου παρει 60 λεπτα (της ωρας, στα καρβουνα) για να φας μισο κιλο ψωμι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...