SaveMe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 καλησπερα εχετε να προτηνετε σνακ που να σε κρατανε και να μην πεινας μετα απο λιγο? και να δινουν και ενεργεια ισως...ευχαριστω
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Σνακ που να μην πεινάς μετά δεν υπάρχει, εξαρταται από τις διατροφικές σου συνήθειες. Εγώ τρώω κρουασάν με σοκολάτα. Αν σε ενδιαφέρει να έχει τις περισσότερες θερμίδες πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλα, πενιρλι ή ζαμπονοτυρόπιτα.
xristos97 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 τα lidl έχουν κάτι ωραία chicken nuggets. τα βάζεις στον φούρνο 10 λεπτάκια και έχεις ένα ωραίο σνακ. βάζεις και την μουστάρδα σου την κετσαπ σου και ότι άλλο σου αρέσει και έισαι τζετ πριν λίγο έφαγα
Big Boss Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εγώ αμα τύχει και πεινάσω ανάμεσα στα γεύματα μου τρώω ένα φρούτο(συνήθως μπανάνα) με φυστικοβούτηρο η ταχίνι ή σκέτα φυστίκια τα λιπαρά και οι πρωτείνες σε γεμίζουν ενναλακτικό επίσης είναι φρούτο με τύρι με πλήρες λιπαρά Χώσε και λίγο μέλι ώστε πάρεις και γρήγορο υδατάνθρακα για ενέργεια. Μη τρως τυρόπιτες,κρουασάν και αηδίες,αυτά σου ανοίγουν την όρεξη περισσότερο.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 βουτηγμένοι σε ενα μπολ με κανα δυο κουταλιές μέλι ! ψίχες απο καρύδια , ανάλατα φουντούκια κ φιστίκια ξατα προτίμηση ..
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγώ αμα τύχει και πεινάσω ανάμεσα στα γεύματα μου τρώω ένα φρούτο(συνήθως μπανάνα) με φυστικοβούτηρο η ταχίνι ή σκέτα φυστίκια τα λιπαρά και οι πρωτείνες σε γεμίζουν ενναλακτικό επίσης είναι φρούτο με τύρι με πλήρες λιπαρά Χώσε και λίγο μέλι ώστε πάρεις και γρήγορο υδατάνθρακα για ενέργεια. Μη τρως τυρόπιτες,κρουασάν και αηδίες,αυτά σου ανοίγουν την όρεξη περισσότερο. Εντάξει μπορεί να μην και τα πλέον υγιεινά - θρεπτικά αλλά δε νομίζω ότι σου ανοίγουν την όρεξη, μια χαρά σε χορταίνουν!
idomeneas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δεν μας είπες αμα ψαχνεις υγιεινο ή απλα θες να χορταινεις.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Υγιεινό που χορταίνει είναι το μέλι με τα καρύδια το θέμα είναι ότι δεν ενδείκνυται για παχουλούς και όχι συνέχεια, θα γίνει άλλος τόσος.. Αν είναι αδύνατουλης να το τρώει, να κάνει και κάνα πουςαπς να μεγαλώσουν λίγο τα μουσκουλα του όχι μόνο η κοιλιά του!
idomeneas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μπορει να μην τον νοιάζει ντε, να θελει απλα να φαει κατι στα γρηγορα και να μην πειναει μετα απο λιγο. Πρεπει να ξερουμε για να απαντησουμε αναλογα.
MT60RS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μισο κιλο ψωμι.Βρισκεις και με 60 λεπτα. ναι αλλα θα σου παρει 60 λεπτα (της ωρας, στα καρβουνα) για να φας μισο κιλο ψωμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα