Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Α) Έχω χρεωστική κάρτα visa και θέλω να κάνω το spotify premium. Μπορώ να το κάνω αυτό μέσω χρεωστικής? Και Β) Θέλω να κάνω μία αγορά ακόμα για το hearthstone και In-game purchase. Μπορώ να κάνω αυτές τις αγορές αυτή τη στιγμή ή δεν γίνεται?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Α) Έχω χρεωστική κάρτα visa και θέλω να κάνω το spotify premium. Μπορώ να το κάνω αυτό μέσω χρεωστικής? Και Β) Θέλω να κάνω μία αγορά ακόμα για το hearthstone και In-game purchase. Μπορώ να κάνω αυτές τις αγορές αυτή τη στιγμή ή δεν γίνεται?

Α) Ίσως

Β) Όχι

Δημοσ.

Για spotify λογικά μπορείς να αγοράσεις μέσω cosmote.

Δημοσ.

<p>Ρε παιδιά, θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Α) Έχω χρεωστική κάρτα visa και θέλω να κάνω το spotify premium. Μπορώ να το κάνω αυτό μέσω χρεωστικής? Και Β) Θέλω να κάνω μία αγορά ακόμα για το hearthstone και In-game purchase. Μπορώ να κάνω αυτές τις αγορές αυτή τη στιγμή ή δεν γίνεται?</p>

Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο θέμα!Το spotify κατάφερα να συνεχίσω την συνδρομή του,μόνο μέσω χρεωστικής κάρτας eurobank(δοκίμασα και πειραιώς και alpha).Από την άλλη με το hearthstone δεν κατάφερα να κάνω κάτι!Στείλε αν θες pm name!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πεί και εμένα τι παίζει και δεν γίνεται ; δεν παίζω heartstone ούτε έχω συνδρομή στο spotify αλλά μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις debit visa για αυτές τις δουλειές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...