B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γειά σε όλους,Έχω ένα περίεργο πρόβλημα και δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου απλά μπορώ να σας το περιγράψω και όποιος ξέρει ας βοηθήσει.Τον προηγούμενο μήνα είχα θέμα με το ίντερνετ (έχω cyta ώς πάροχο ίντερνετ) με τα πολλά (αλλά όταν λέω πολλά εννοώ "αποφύγετε cyta δε βγάζετε άκρη με τους τύπους") μου το έφτιαξαν. Από τη στιγμή που πέρασε το πρόβλημα με το ίντερνέτ μου παρατηρώ πολύ αργή φόρτωση των σελίδων στο google chrome που χρησιμοποιώ ως browser χωρίς όμως να φταίει το ίντερνέτ μου έχω τσεκάρει ping/ms σε παιχνίδια και όχι μόνο αλλά βλέπω πως είναι εντάξει πλέον το ίντερνετ.Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Μπορεί να φταίει κάτι από hardware?
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το να γραφουμε το συστημα μας σε οποιοδηποτε προβλημα εχουμε δεν εβλαψε ποτε κανεναν, αλλα στην προκειμενη δε νομιζω να φταιει το hardware εκτος αν εχεις κανενα προπολεμικο πισι και δε μπορει να φορτωσει τις βαριες σελιδες. Στο speedtest.net τι σου βγαζει?
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 CPU: AMD FX-6300 SIX CORE PROCESSOR @ 4.13GHZGPU: AMD Radeon R9 200 SeriesRAM: 4GB ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Windows 7 - 64 bitSSD: Samsung 840 SeriesMoBo: Gigabyte 970A-UD3Και τα αποτελέσματα του speedtest.net είναι στο link αυτό: http://www.speedtest.net/my-result/4555004986
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το πισι μια χαρα ειναι, με ethernet εισαι? Με αλλον browser δοκιμασες?
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Με ethernet είμαι συνδεμένος ναι.Δεν έχω άλλο browser πέρα από internet explorer.Να κατέβαζα mozilla να τσεκάρω πως πάει και εκει? Το θέμα είναι πως πριν 1 μήνα από το θέμα που είχα με τη cyta το google chrome δεν σερνόταν και οι σελίδες φόρτωναν μπαμ μπαμ.
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε και ιντερνετ explorer μην κατεβαζεις τσαμπα προγραμματα, δεν ειναι τοσο τραγικος οσο ηταν παλια. Αν κανει το ιδιο και με internet explorer ξεμενω απο ιδεες, κοιτα drivers της μητρικης για την καρτα δικτυου. Αν φορτωνει κανονικα απο explorer επανεγκατασταση chrome.
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σωστός αφού όπως τα είδες και εσύ και από speedtest.net είναι κομπλέ θα δοκιμάσω internet explorer και επανεγκατάσταση chrome.Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το προβλημα ειναι καθαρα του παροχου, παρτους τηλεφωνο
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το προβλημα ειναι καθαρα του παροχου, παρτους τηλεφωνο Κι εγώ έτσι νομίζω αλλά με το speedtest.net που έβγαλε οκ αποτελέσματα δεν ξέρω τι να τους πω? Έκανα και αυτό που μου είπε ο kougi επανεγκατέστησα το google chrome, δοκίμασα και να μπω με Internet explorer να δω πως παει αλλά και εκεί πήγαινε αργά. Έχεις καμία ιδέα τι να τους πω αν τους πάρω τηλέφωνο?
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Οτι αργουν υπερβολικα πολυ να φορτωσουν οι ιστοσελιδες, σε τετοιες περιπτωσεις το παιζεις ασχετος. Μην αναφερεις οτι εκανες speedtest κλπ.
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Οτι αργουν υπερβολικα πολυ να φορτωσουν οι ιστοσελιδες, σε τετοιες περιπτωσεις το παιζεις ασχετος. Μην αναφερεις οτι εκανες speedtest κλπ. Τους είχα ξαναπάρει 3-4 μέρες πριν, με έβαλαν και δοκίμασα στο cmd το Ping. (Το βρήκαν οκ) Μετά κάπου με έβαλε σε μια σελίδα του καποδιστριακού να δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι και κατέβαινε με κανονική ταχύτητα όση πρέπει δηλαδή για το adsl που έχω. Με τα πολλά δε βρήκε κάτι να πηγαίνει στραβά. Το θέμα είναι πως κι εγώ πιστεύω πως είναι θέμα της Cyta αλλά αν δεν έχω να τους πω ένα παράδειγμα του τι πηγαίνει στραβά και πήρα τηλέφωνο θα μου πουν πως όλα είναι οκ.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 κάνε εναν καθαρισμό cookies και του chrome γενικότερα και δοκίμασε όπως αναφέρθηκε με αλλον περιηγητή δεν χάνεις κάτι. είναι διαφορετική υπηρεσία το speedtest με το σερφάρισμα αν δεν κανω λάθος.
B0mbas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 κάνε εναν καθαρισμό cookies και του chrome γενικότερα και δοκίμασε όπως αναφέρθηκε με αλλον περιηγητή δεν χάνεις κάτι. είναι διαφορετική υπηρεσία το speedtest με το σερφάρισμα αν δεν κανω λάθος. Xristara12, τα δοκίμασα και αυτά με καθαρισμό cookies και chrome. Μέχρι και επανεγκατάσταση έκανα. Δυστυχώς μια καθυστέρηση την έχει ακόμα όπως και πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα