atasos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ισχυει οτι δινει συνταγη γιατρος για χρηση 1-2 φορες το μηνα σε ειδικες περιπτωσεις οπως λεει ο φιλος (οχι ολοι οι γιατροι) και υπαρχει μαγαζι στο κεντρο της αθηνας που πουλαει αλλα μονον με συνταγη και σε στελνει ο γιατρος,δεν το ξερουν πολλοι.
Runner25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 <p>Ο π@υστης και ο χασικλης απο δοκιμή την πάθανε</p> 2
gia_nnis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 κάνει μερικά τσιγάρα και έχει παρόμοια αποτελέσματα με λιγότερες παρενέργειες. ευθύνη.Ωπα αδερφε εδω σ εχω:Χασις,μαριχουάνα,γκιφ,γκανζα,φούντα Καλαμάτας βρουσαλιο.....Μαυράκι του θεού... Και θα σαι ΑΝΕΤΟΣ και ΧΑΛΑΡΟΣ!!!
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πως ειναι δυνατον φαρμακα με συστατικο καναβη να μην ειναι νομιμα και να ειναι με πιο σκληρα ναρκοτικα πχ κωδεΐνη ?
akpe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πως ειναι δυνατον φαρμακα με συστατικο καναβη να μην ειναι νομιμα και να ειναι με πιο σκληρα ναρκοτικα πχ κωδεΐνη ? Γιατί η κάνναβη είναι παραθυράκι στα σκληρότ... ooh wait
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γιατί η κάνναβη είναι παραθυράκι στα σκληρότ... ooh wait μιλαμε μονο για φαρμακο οχι τσιγαριλικι , παντως την μανα μου με καρκινο την ειχαν ταραξει στα οπιουχα . Αν μπορουσαν αντι για αυτο να επαιρνε καναβη θα το προτιμουσα.
akpe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ξέρω ρέι, ειρωνικά το είπα Γενικώς παρατηρείται μια δαιμονοποίηση της κάνναβης, ιδίως απέναντι σε σκληρότερα (οπιούχα) και πιο κοινωνικά (αλκοόλ) ναρκωτικά. Όχι να την αθωώσουμε εντελώς, ντάξει, αλλά είναι ένα ακόμα θέμα που η έλλειψη ενημέρωσης δεν έχει όρια. 1
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ξέρω ρέι, ειρωνικά το είπα Γενικώς παρατηρείται μια δαιμονοποίηση της κάνναβης, ιδίως απέναντι σε σκληρότερα (οπιούχα) και πιο κοινωνικά (αλκοόλ) ναρκωτικά. Όχι να την αθωώσουμε εντελώς, ντάξει, αλλά είναι ένα ακόμα θέμα που η έλλειψη ενημέρωσης δεν έχει όρια. το θεμα ειναι η υγεια του ασθενη με τα οπιουχα η μητερα μου ηταν ολο σε ληθαργο πιστευω οτι με καναβη θα ειχε καλητερη επαφη με το περιβαλλον.
NT1G Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα οπιούχα είναι δυνατά παυσίπονα, δεν νομίζω να μπορεί η κάνναβη να κάνει το ίδιο.
tsourakis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μπορεί να μην έχει την ίδια αποτελεσματικότητα αλλά από το να χαπακώνεσαι με οπιούχα και να είσαι σαν "ζόμπι", καλύτερα να χρησιμοποιείται η κάνναβη(το thc είναι αυτό που κάνει τη δουλειά σε αυτή την περιπτωση) που στην τελική είναι και φυσική ουσία(βότανο) και όχι χημικό.
akpe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλά αυτό δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Στο κάτω κάτω και το όπιο φυσικό παράγωγο φυτού είναι και νομίζω (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) πως επίσης με φυσικό τρόπο μπορείς να το συλλέξεις/χρησιμοποιήσεις. Εκτός αν εννοείς πως η παραγωγή του ή/και η ενίσχυση του γίνεται αποκλειστικά ή ως επί το πλείστον χημικά.
NT1G Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Κοίτα να δεις και νόμιζα οτι παράγονται από την οπιούχα παπαρούνα που βγαίνει το όπιο και από εκεί η μορφίνη, κωδεΐνη κ.τ.λ. Ή αυτή δεν τα κάνει φυσικά αλλά χημικά... Λες και το THC δεν είναι χημική ένωση..
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εδώ βρήκα μερικές πληροφορίες για την συνταγογράφηση φαρμάκων με κωδεϊνη. http://www.pfy.gr/forum/index.php?topic=2049.0;wap2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα