Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμεις τα εχουμε σε εταιρια αλλα εχουμε και διαχειριστη παραλληλα.

γενικα οι διαχειριστες (με την κακη εννοια) ειναι μεγαλα μουτρα και τα αρπαζουν απο παντου (παραδειγματα απειρα υπαρχουν)

Δημοσ.

Μπα, εμας η δικιά μας βάζει και από την τσέπη της για πράγματα που θέλει αλλά δεν συμφωνούν όλοι να τα πληρώσουν (π.χ. φυτά, λιπάσματα, διακοσμητικά, κλπ).

Η "κλεψιά" είναι το πάγιο του πετρελαίου.

Δημοσ.

ο δικηγορος θελει λεφτα ομως...

με το πιστολια περιγραφεται ακριβως αυτο που εχει γινει..

Συγνώμη μήπως τρολλάρεις;

Χωρίς συνδρομή δικηγόρου τα λεφτά σας ξεχάστε τα άπαξ και δια παντός. Εκτός αμα δεν σας ενδιαφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.
βασικα πιστευω οτι ουτως ή αλλως τιποτα δεν θα παρουμε απλα ελπιζω οτι θα υπαρχουν και αλλοι που βρισκονται στην ιδια κατασταση οποτε ισως κανουμε κατι συλλογικα (πχ να βαλουμε εναν δικηγορο ολοι μαζι να μας βγει και πιο οικονομικα, ξερω γω)

Μέχρι να οργανωθείτε εσείς να κάνετε το class action, θα έχουν ήδη πτωχεύσει αυτοί και θα λιάζονται σε κάποια εξωτική παραλία.

Πλέον με την κρίση πολλοί δικηγόροι παρέχουν και δωρεάν νομικές συμβουλές, δεν σκας τα χιλιάρικα με το καλημέρα. Ασε που τέτοια περίπτωση μερικά κατοστάρικα θα είναι λογικά.

Δημοσ.

Γιατί δεν πήγαινε ο διαχειριστής της οικοδομής να πληρώνει τους λογαριασμούς;

αν και δεν νομιζω οτι εχει σημασια τωρα, ο λογος ειναι απλος: δεν υπαρχει συγκεκριμενος διαχειριστης...

δυστυχως δεν συνεννοουμαστε και πολυ στην πολυκατοικια, γιαυτο και τα ειχε αναλαβει εταιρεια οπως γινεται και σε πολλες αλλες πολυκατοικιες..

γιαι φοβασαι να επεις δημοσια το ονομα της ετερίας?πές πια ετερία είναι δέν υπαρχει λόγος να μην το αναφέρεις..τι φοβασαι την διαφήμησ η τη δυσφήμηση?εμενα αν με κλεβαν θα το ελεγα σε όλους ποιος με εκλεψε για να αποτερψω αλους αλλα και για να κανω ρεζιλι αυτον που με εκλεψε

γιατι φιλε μου μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο για το πως θα κινηθουμε (αν ξεκουνηθουνε και οι υπολοιποι) προτιμω να εχω το πανω χερι απο το να μας τραβηξει πρωτη η εταιρεια (αν δεν βρισκονται ηδη σε καποιο νησι του ειρηνικου) καμια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και αντι να τους τρεχουμε, να μας τρεχουνε..

Μου πέρασε και εμένα από το μυαλό αλλά υπήρχε διαχειριστής στο θέμα των κοινοχρήστων; Εγώ θυμάμαι έρχονταν από την εταιρεία και εισέπρατταν τα κοινόχρηστα. Δεν είχαμε διαχειριστή.

ακριβως αυτο συνεβαινε και στην περιπτωση μας..

Συγνώμη μήπως τρολλάρεις;

Χωρίς συνδρομή δικηγόρου τα λεφτά σας ξεχάστε τα άπαξ και δια παντός. Εκτός αμα δεν σας ενδιαφέρουν.

Μέχρι να οργανωθείτε εσείς να κάνετε το class action, θα έχουν ήδη πτωχεύσει αυτοί και θα λιάζονται σε κάποια εξωτική παραλία.

Πλέον με την κρίση πολλοί δικηγόροι παρέχουν και δωρεάν νομικές συμβουλές, δεν σκας τα χιλιάρικα με το καλημέρα. Ασε που τέτοια περίπτωση μερικά κατοστάρικα θα είναι λογικά.

Δεν τρολλαρω, αλλα το να πληρωσω εγω μονος μου τον δικηγορο και γενικα να ειμαι ο μονος που θα κινητοποιηθει εναντιον της εταιρειας μονο καλη ιδεα δεν ειναι... Γιαυτο και ανοιξα αυτο το θεμα και ζηταω οποιον αλλον εχει το ιδιο προβλημα με τη συγεκριμενη εταιρεια (αν ειναι καποιος το ξερει και μπορει να καταλαβει για ποια εταιρεια προκειται) ωστε να κινηθουμε ομαδικα απο κοινου, για να εχει ενδεχομενως και καποιο αποτελεσμα ολο αυτο και να μοιραστουμε τα εξοδα του δικηγορου.. Βεβαια αυτο θα πρεπει να γινει ΑΜΕΣΑ.....

Δημοσ.

και δεν πας στην αστυνομια να ρωτησεις? Λογικα θα εχουν και αλλες καταγγελιες.Εκει θα σου πουν καλυτερα τι να κανεις απο οτι στο insomnia .

Δημοσ.

και δεν πας στην αστυνομια να ρωτησεις? Λογικα θα εχουν και αλλες καταγγελιες.Εκει θα σου πουν καλυτερα τι να κανεις απο οτι στο insomnia .

καταρχην σαφως και ειναι ευπροσδεκτο καθε σχολιο-αποψη-γνωμη-ιδεα-κλπ-κλπ...

κατα δευτερον επειδη με την κουβεντα μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο.... δεν ζηταω να μου πειτε τι να κανω! Ξερω τι πρεπει να κανω και που να απευθυνθω.

Αυτο που ζηταω ειναι να βρεθουμε ολοι οσοι (ή τουλαχιστον καποιοι) που φαγαμε αυτη τη στιγμη που μιλαμε την ιδια πιστολια απο το ιδιο γραφειο κοινοχρηστων (σιγουρα δεν ειμαι στη μονη πολυκατοικια που συνεβη αυτο αφου το γραφειο δεν ειχε μονο εμας) για να μαζευτουμε και να κινηθουμε ομαδικα (τους λογους τους εχω γραψει πιο πανω αρκετες φορες)....

Ο λογος που το ζηταω μεσω του φορουμ ειναι γιατι δεν ξερω ποιες αλλες πολυκατοικιες ειχαν αυτην την εταιρεια κοινοχρηστων και δεν εχω καποιον αλλον τροπο να βρω τους υπολοιπους παθοντες-θυματα....

Αυτο! :-)

Δημοσ.

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη με το να ψάχνεις άλλες πολυκατοικίες, πρέπει να συνεννοηθείτε όλοι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου να πληρώσετε ένα μερίδιο και να βρείτε δικηγόρο, αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ούτε σε αυτό, κλάψτα χαράλαμπε.

Λογικά η εταιρεία θα έκλεισε με τα capital controls ή λίγο πιο πριν και θα έφαγαν από τα λεφτά των πελατών για να πληρώσουν φορολογικές οφειλές ή κανένα ΟΑΕΕ και να κλείσουν τα βιβλία τους, τώρα που έγιναν άφαντοι τρέχα γύρευε. Ο επιχειρηματίας δεν είναι χαζός, γνωρίζει την πατάτα που έκανε αλλά ποντάρει στις ατέλειες του συστήματος και στα προβλήματα του συστήματος δικαιοσύνης.

Δημοσ.

αμα θες να μαζεψεις ολα αυτα τα ατομα, κολλα ενα μεγαλο χαρτι πανω στο καταστημα τους και γραψε στοιχεια για να επικοινωνησει μαζι σου οποιος αλλος εχει το προβλημα... θα καταλληξετε παλι σε δικηγορο γιατι πολυ απλα χωρις δικηγορο δεν κανεις τιποτα.. ΤΙΠΟΤΑ

εγω ειχα αγορασει επιπλα απο την uchelo παλια πανω στην Καλλιροης, εδωσα προκαταβολη 400 (τα μισα) και μετα απο 3 μηνες αφου εκλεισαν περασα εξω απο το μαγαζι και ειχαν αφησει χαρτια καποιοι σαν εμενα ... Τελικα πηγαμε σε δικηγορο περιπου 20 ατομα και ξεκινησαν δικαστικως να τα διεκδικουν. Το κοστος ηταν καπου στα 100-120 το ατομο.. Εγω δεν ακολουθησα γτ πολυ απλα δν αξιζε να δωσω 100 ευρω για να διεκδικησω (δυσκολα) 400... Και η μαμακια ηταν οτι ο καναπες ηταν φοβερος χειροποιητος αλλα την μανα μου την χαλουσε το ασπρο που ειχαν ετοιμοπαραδοτο και ηθελε ειδικη παραγγελια  :huh:   :-(

Δημοσ.

Ρε φιλε δλδ οι υπόλοιποι στην πολ. Δεν νοιάζονται που θα ξανά πληρώσουν τα παντα , δεν τους νοιάζει που τοσο καιρο πληρωναν αερα????

Δημοσ.

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη με το να ψάχνεις άλλες πολυκατοικίες, πρέπει να συνεννοηθείτε όλοι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου να πληρώσετε ένα μερίδιο και να βρείτε δικηγόρο, αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ούτε σε αυτό, κλάψτα χαράλαμπε.

Λογικά η εταιρεία θα έκλεισε με τα capital controls ή λίγο πιο πριν και θα έφαγαν από τα λεφτά των πελατών για να πληρώσουν φορολογικές οφειλές ή κανένα ΟΑΕΕ και να κλείσουν τα βιβλία τους, τώρα που έγιναν άφαντοι τρέχα γύρευε. Ο επιχειρηματίας δεν είναι χαζός, γνωρίζει την πατάτα που έκανε αλλά ποντάρει στις ατέλειες του συστήματος και στα προβλήματα του συστήματος δικαιοσύνης.

δυστυχως οι δικαστικες διεκδικησεις εχουν κοστος (και οχι μικρο) ιδιως αν στο τελος δεν παρουμε τα λεφτα μας πισω, οποτε και θα μας εχουν μεινει μονο τα επιπλεον εξοδα σε δικηγορους...

γιαυτο ψαχνομαι μηπως και βρουμε περισσοτερα ατομα για να μοιραστει το κοστος (αν ηδη δεν εχει κινηθει καταγγελια και απο αλλους ωστε να συμμετασχουμε και εμεις)..

κοινως ηδη μας φαγανε λεφτα και δεν υπαρχει η πολυτελεια να δωσουμε και αλλα σε δικηγορους χωρις αποτελεσμα αν ειμαστε μονο εμεις...

αμα θες να μαζεψεις ολα αυτα τα ατομα, κολλα ενα μεγαλο χαρτι πανω στο καταστημα τους και γραψε στοιχεια για να επικοινωνησει μαζι σου οποιος αλλος εχει το προβλημα... θα καταλληξετε παλι σε δικηγορο γιατι πολυ απλα χωρις δικηγορο δεν κανεις τιποτα.. ΤΙΠΟΤΑ

αυτο δεν το ειχα σκεφτει ομολογουμενως και ειναι μια καλη κινηση...! θενκς!

Ρε φιλε δλδ οι υπόλοιποι στην πολ. Δεν νοιάζονται που θα ξανά πληρώσουν τα παντα , δεν τους νοιάζει που τοσο καιρο πληρωναν αερα????

τους νοιαζει... αλλα μεχρι εκει... δεν ασχολουνται περισσοτερο στο τι μπορουμε να κανουμε, χωρια που δεν θελουν να πληρωσουν κι αλλα λεφτα σε δικηγορους, γιαυτο ψαχνομαι μηπως και το κοστος κατεβει αρκετα και αξιζει τον κοπο να ψαχτουμε με δικηγορο...

διαφορετικα απλα θα πληρωσουμε ξανα 2η φορα ΔΕΗ, υδρευση και τελος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...