Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λένε ότι σε έναν άγνωστο είναι πιο εύκολο να πεις κάτι σημαντικό παρά σε έναν φίλο... γιατί όμως ισχύει αυτό; Με το σκεπτικό ότι αυτός ο άγνωστος δεν έχει "πρόσβαση" στον κύκλο σου οπότε μπορείς να του μιλήσεις για πράγματα που με φίλους θα ένιωθες άβολα και δε θα ρισκάρεις μη χαλάσει η σχέση σου μαζί τους, ή μη το πουν κάπου που δεν πρέπει ή μη σε κρίνουν; Και αν όντως έχεις κάτι τέτοιο να πεις, τελικά που είναι καλύτερα να το πεις;

Δημοσ.

Πες το εδώ, πάω να φέρω ποπ κορν.

Με τα τρολ εδώ πέρα δύσκολα.. ειδικά όταν έχεις κάτι που σε βαραίνει το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι οι μπαχαλάκηδες.

• Like 1
Δημοσ.

Τείνεις να ανοιχτείς σε κάποιον που δεν είναι φίλος σου επειδή δεν φοβάσαι μη σε κρίνει ή σκεφτεί άσχημα για σένα, επειδή δεν θα τον ξαναδείς.

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να μοιραζόμαστε τα πάντα...αν δεν βρίσκεις σε ποιον να πεις κάτι, απλά μην το πεις!

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω τι συμβαίνει, βασικά και εγώ αποφεύγω να πω πράγματα σε στενούς φίλους, οχι οτι αν δεν τα πω σε αυτούς θα τα αναφέρω σε αγνώστους. Ο φόβος μου για τον φίλο μου είναι κυρίως ο εξής, οτι τόσα χρόνια που με γνωρίζει και τον γνωρίζω, έχει διαμορφώσει μέσα του μια άποψη οτι π.χ είμαι καλό παιδί με τα θετικά μου και τα αρνητικά μου φυσικά, το ίδιο έχω διαμορφώσει και εγώ για αυτόν. Αν ο ένας δεν είχε καλή άποψη για τον άλλον τότε μάλλον δεν θα κάναμε παρέα. Σε πολλούς λοιπόν υπάρχουν και κάποια άσχημα ή αρκετά αρνητικά πράγματα που έχουμε κάνει και αν τα αναφέρουμε πιθανότατα θα διαταραχτεί ή άποψη που είχε ο φίλος μας για εμάς. Ε αυτό εγώ δεν το θέλω, φυσικά και προσπαθώ να έχω την αυτογνωσία μου, ξέρω οτι είμαι και καλός και κακός οτι έχω τις αδυναμίες μου με τα θετικά και αρνητικά μου, ξέρω οτι δεν είμαι άγιος, δεν μιλάω να βρίσκομαι στην ψευδαίσθηση οτι είμαι ένα καλό και άγιο παιδάκι και να αποφεύγω τον φίλο ή τον οποιοσδήποτε να μην μάθει τι έκανα και θίξει την "αγιότητά" μου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρήσω τον φίλο-φίλη-γνωστό-συγγενή μου και δεν γουστάρω μετά να τον έχω από πάνω μου να με κατακρίνει. Οπότε απλά δεν αναφέρουμε κάποια πράγματα που κάναμε ή σκεφτόμαστε σε κανέναν και είμαστε ήσυχοι.

Δημοσ.

όλα οφείλονται στην ανωνυμία 

είναι πολύ πιο εύκολο να ανοιχτείς σε αγνώστους γιατί ξέρεις ότι δε θα τους συναντήσεις ποτέ,έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος

Έχω πει πράγματα στο διαδύκτιο που δε τα ξέρει κανένας και ούτε πρόκειται να τα μάθει ποτέ.

Δημοσ.

τα λες ,οπου σου καπνισει, αλλα δε τα λες ολα.πχ λες οτι εκεινος ο νυν της πρωην,σου την δινει,αλλα δεν λες,που τον φυτεψες............

Δημοσ.

Πολλές φορές είναι σύνθετη η κατάσταση. Δεν είναι φάση έχεις κάνει κάποια παρανομία και δε θες να μαθευτεί απλά για άλλους λόγους δεν πρέπει να μαθευτεί. Και ορισμένες φορές αυτό που θα πεις είναι συνέχεια από κάτι άλλο που δεν έχεις πει.. anyway..στο ημερολόγιο το βλέπω και αν :P

Δημοσ.

Πέστα εδώ δεν σε ξέρει κανένας μην λες ονόματα κλπ εδώ όλα τα παιδιά θα διαβάσουν με προσοχή αυτά που έχεις να πεις

Δημοσ.

Πέστα εδώ δεν σε ξέρει κανένας μην λες ονόματα κλπ εδώ όλα τα παιδιά θα διαβάσουν με προσοχή αυτά που έχεις να πεις

Ναι ξέρω πως θα διαβάσουν και τι θα απαντήσουν.. για να μιλήσω και λιγο επιστημονικό ο λόγος κράξιμο προς συμβουλές/γνώμες θα είναι πολύ υψηλός.. δηλαδή πολύ κράξιμο, τρολ και μη βοηθητικά σχολια θα είναι πάρα πολλά και ουσιαστική γνώμη θα είναι 1-2 σχόλια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...