Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ξέρω πως θα διαβάσουν και τι θα απαντήσουν.. για να μιλήσω και λιγο επιστημονικό ο λόγος κράξιμο προς συμβουλές/γνώμες θα είναι πολύ υψηλός.. δηλαδή πολύ κράξιμο, τρολ και μη βοηθητικά σχολια θα είναι πάρα πολλά και ουσιαστική γνώμη θα είναι 1-2 σχόλια :P

Τότενες τι άνοιξες θέμα, για να τρωμε τα νύχια μας από την αγωνία?

Εγώ υπόσχομαι να απαντήσω σοβαρά γιατί δεν αντέχω άλλο σασπενς.

Δημοσ.

Τότενες τι άνοιξες θέμα, για να τρωμε τα νύχια μας από την αγωνία?

Εγώ υπόσχομαι να απαντήσω σοβαρά γιατί δεν αντέχω άλλο σασπενς.

Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα point από την άλλη για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω όρεξη να ακούω το κράξιμο ούτε να βλέπω το θέμα εδώ και να μου σπάνε εντελώς τα νευρα :P Εξάλλου εγώ μίλησα για να πεις κάτι σε άγνωστο.. όχι να βγάλεις λόγο σε άγνωστο μεν πλήθος δε :P

Δημοσ.

Ναι ξέρω πως θα διαβάσουν και τι θα απαντήσουν.. για να μιλήσω και λιγο επιστημονικό ο λόγος κράξιμο προς συμβουλές/γνώμες θα είναι πολύ υψηλός.. δηλαδή πολύ κράξιμο, τρολ και μη βοηθητικά σχολια θα είναι πάρα πολλά και ουσιαστική γνώμη θα είναι 1-2 σχόλια :P

αφου το ξερεις οτι ειμαστε παπαρες και απλα χαζολογουμε, μην δινεις σημασια

ισως βραδινες ωρες (που δεν μαλακιζομαστε να περασει η ωρα αναγκαστικα) εχεις καλυτερη τυχη

Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα point από την άλλη για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω όρεξη να ακούω το κράξιμο ούτε να βλέπω το θέμα εδώ και να μου σπάνε εντελώς τα νευρα :P Εξάλλου εγώ μίλησα για να πεις κάτι σε άγνωστο.. όχι να βγάλεις λόγο σε άγνωστο μεν πλήθος δε :P

εξομοληγηση, ειναι τσαμπα και μπορει ο τυπος να εχει αντιληψεις του 50, αλλα σιγουρα εχει ακουσει πολλους ανθρωπους

αν πρεπει να μαθεις να το δουλευεις, καλυτερα ψυχολογος

Δημοσ.

αφου το ξερεις οτι ειμαστε παπαρες και απλα χαζολογουμε, μην δινεις σημασια

ισως βραδινες ωρες (που δεν μαλακιζομαστε να περασει η ωρα αναγκαστικα) εχεις καλυτερη τυχη

εξομοληγηση, ειναι τσαμπα και μπορει ο τυπος να εχει αντιληψεις του 50, αλλα σιγουρα εχει ακουσει πολλους ανθρωπους

αν πρεπει να μαθεις να το δουλευεις, καλυτερα ψυχολογος

Δεν είμαι θρήσκος ούτε τα πάω καλά με την εκκλησία (στο Θεό πιστεύω στην Εκκλησία καθόλου). Ξέρω τη θέση της εκκλησίας για αυτό το θέμα και δε θα οφελήσει να την ξανακούσω. Πιο πολύ μια γνώμη θέλω παρά το ένα κάνε εκείνο γιατί θα καείς στην κόλαση (γιατί είναι μεγάλη αμαρτία κατά την εκκλησία αυτό )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...