Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ενα ξερω ... οταν πας με την οπισθεν προς τον σκυλο δεν βλεπει καμια απειλη!! Αμα θελει τωρα ο σκυλος αλλιως να δει απειλη δν πα να πας σκυμμενος, στα γονατα ή στα 4...

Βολτα με τον σκυλο να πατε οι 3 σας, να σε πηγαινει το αφεντικο απο το χερι για να το χαιδεψεις και σε 1 βδομαδα θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα! 

παρεξηγημενα τα πιτ δεν ειναι.. τρελενονται ευκολα και ειναι δυνατα σκυλια! 

υ.γ. μην ξεχνας οτι εισαι στο σπιτι του! 

Δημοσ.

Πας με καλή διάθεση και του λες χαριτωμένα που είσαι εσύ κάλε!!!! Ξεκινάει αυτό χτυπιέτε σαν φραπέ, το κάνεις μια αγκαλιά και σου γλύφει με μανία το αυτί. Έτσι όπως είστε αγκαλια το ξαπλώνεις ανάσκελα Jesse41.jpg.html και παίζεις με τα βυζάκια του... θα σε λατρεψει

Δημοσ.

Εγώ πέτυχα τις προάλλες ένα μικρούλι στο φούρνο. Ήταν ρε παιδιά το πιο γλυκό ζωάκι που έχω δει ποτέ μου. Το πλησίασα και άρχισε να με γλύφει και τρελάθηκε από την χαρά του. Είδα όμως λίγο τον ιδιοκτήτη σαν να στράβωσε , δεν ξέρω . Μπορεί να ήταν και η ιδεα μου αλλά μου φάνηκε σαν να μην ήθελε να το πλησιάσω. Πάντως έχει γεμίσει η γειτονιά από Pitbull , και πραγματικά φοβάσαι να περάσεις από δίπλα. Ο άλλος έχει 2 και τα έχει δεμένα με κάτι καραβόσκοινα όταν τα βγάζει βόλτα

Δημοσ.

Εγώ πέτυχα τις προάλλες ένα μικρούλι στο φούρνο.

ΝΑΙ ρε φιλε, με σαλτσα πορτο και πουρε τα σπαει λεμε!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Την πήγαμε βόλτα. Δεν είναι εκπαιδευμένη μου ειπαν. Μόλις την έλυσαν ερχόταν και πηδαγε πάνω μου και μου την έσπαγε. Μετά της πέταξα μια πέτρα να πάει να την φέρει, μετά με συμπάθησε. Μου έριξε πολύ γλειψιμο. Με άφησε να την πάω με το λουρί της βόλτα και όλα οκ γενικά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...