Kenny McCormick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Διάβασα ότι έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις γνωρίζει κάποιος ή έχει διαβάσει πως θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα αυτό;
Anorymous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Διάβασα ότι έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις γνωρίζει κάποιος ή έχει διαβάσει πως θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα αυτό; Εχω κανει και εγω αιτηση, απο οτι ξερω θα μας δωσουν μια κουτα με τροφιμα ρυζι μακαρονια κλπ και απορρυπαντικά, την κουτα θα την παρουμε ειτε εμεις ειτε θα μας την φερουν αυτοι αναλογα τον δημο.
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ποτε βγαινουν τ αποτέλεσματα ποιοι θα τα παρουν;
Anorymous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ποτε βγαινουν τ αποτέλεσματα ποιοι θα τα παρουν; αποτελεσματα απο σεμπτεμβριο θα βγει ανακοινωση, θα παρουν οσοι εχουν τα κρητηρια δηλαδη οι πολυ φτωχοι. Σημαντικο οσοι δεν εχουν κανει την φετινη δηλωση ακομα δεν μπορουν να παρουν μερος.
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 αυτό είναι άλλο από την κάρτα αλληλεγύης ? ναι εινι αλλο η καρτα ειναι ελληνικο προγραμμα που σου βαζουν 70 ευρω για ψωνια στην καρτα, αυτο εδω ειναι ευρωπαικο και δεν σου δινουν λεφτα αλλα ειδος και εχει και ρουχα και απορρυπαντικά εκτος απο φαγητο.
bedazzled Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά θα μπαίνουν κάθε μήνα στις 24 και τα αναδρομικά θα έρθουν όταν βάλει ο Τσίπρας γραβάτα (δηλαδή ποτέ).Πάντως έχω ακούσει κάτι τραγελαφικά περιστατικά να αγοράζουν τσιγάρα από mini-markets με αυτή την κάρτα... και καλά να πάρεις σαμπουάν/σαπούνι (δεν είναι τρόφιμα, αλλά πρέπει να πλυθείς), αλλά τα τσιγάρα πως τα επιτρέπουν; Ελλάς το μεγαλείο σου!
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά θα μπαίνουν κάθε μήνα στις 24 και τα αναδρομικά θα έρθουν όταν βάλει ο Τσίπρας γραβάτα (δηλαδή ποτέ). Πάντως έχω ακούσει κάτι τραγελαφικά περιστατικά να αγοράζουν τσιγάρα από mini-markets με αυτή την κάρτα... και καλά να πάρεις σαμπουάν/σαπούνι (δεν είναι τρόφιμα, αλλά πρέπει να πλυθείς), αλλά τα τσιγάρα πως τα επιτρέπουν; Ελλάς το μεγαλείο σου! Αναδρομικα παιζει να μην μπουν ποτε ειτε γιατι δεν εχουν τα λεφτα ειτε γιατι μπορει να επεκταθει το προγραμμα. Ναι το εχω ακουσει και εγω αυτο με τα τσιγαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα