Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ πως είναι αυτό? Πάει ο μπάρμαν και χύνει στο ποτήρι; :P

Ρίχνει κάτι μέσα στη βοτκα(?) και σχηματιζονται κάτι λευκές γραμμές σαν σπέρμα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω το ειχα ακουσει ως "τα χυσια του μπαρμαν", δηλαδη βαζει ο μπαρμαν σφηνακια (διαφορων ειδων ποτου) πανω σε ενα δισκο και ο,τι πεσει/χυθει μεσα στο δισκο απο τα ποτα, οταν μαζευτει αρκετο μπορει καποιος να το πιει.

Δε ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια, μπορει να ηταν αλλη μια μαλακια καποιου :P

Δημοσ.

Α μπράβο...χτύπα τον με το τσαντάκι του μέικαπ σου

τι να κανουμε, οι κατανες δεν ειναι πρακτικες στην μεταφορα

• Like 3
Δημοσ.

εχω totaly χεστει επανω μου, και πρεπει να φωναξω καποιον να παρει το μηχανακι για να φυγω, βιβα ρε Καλαματαραααα

Ποιος ο λόγος να μπαίνεις σε ένα thread με ένα συγκεκριμένο θέμα και να πετάς τα δικά σου άσχετα; Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα; Είναι ψυχοθεραπευτικό;

• Like 1
Δημοσ.

απλα το πολυ πολυ να φας λιγο δουλεμα απο τους φιλους σου...

επισης δεν παιζει ρολο το ποτο αλλα το ποτηρι... το να πιεις σε ενα μπαρ τωρα αντρας κοκτειλ σε ψηλο ποτηρι δεν μοιαζει και το πιο αντρουα πραγμα! Αλλα παντα μπορεις να του πεις να στο βαλει σε χαμηλο.. Αντιθετως σε αλλα μαγαζια κοκτειλ μπαρ κτλ δν φαινεται και τοσο κακο..

Ειναι μια φαση σαν να εισαι γκει και απο τη μια πως σε βλεπουν στο χωριο και απο την αλλη πως σε βλεπουν στο Λονδινο

Φίλε, έλα να μου το πεις αυτό το αντρουα όταν πίνω το old school daiquiri μου, 50% οινόπνευμα, σε ποτήρι του μαρτίνι.

Δημοσ.

Το σπέρμα του μπάρμαν πάντως δεν είναι ποτό... Είναι περισσότερο σαν challenge... Αν έχετε δει εκεί που βάζει τα ποτά ο μπάρμαν από κάτω είναι μια μαύρη παπαρια που ουσιαστικά κρατάει ότι χύνεται από τα ποτά καθώς και υγρασία κλπ για να μην γλυστρανε τα ποτήρια. Ε σαν και καλά πρόκληση στο τέλος της βραδιάς που αυτό θα έχει γεμίσει με ότι μπορείς να φανταστείς λες του άλλου "Φίλε τολμάς να πιεις το σπέρμα του μπάρμαν ;"

Δημοσ.

resized_philosoraptor-meme-generator-if-

...γιατί όχι γυναίκα βήγκαν ξερωγώ. Επίσης είναι, καθώς δεν ψοφάει κανείς και η διαδικασία είναι συναινετική.

Μη ρωτάτε.

Ontopic και ο τζίμης ο μποντ φοβερή φλωριά έπινε, αλλά τι να γίνει. Όταν φοράνε ροζ μακό δεν μας πειράζει, η ομπρελίτσα δίνει το στίγμα.

Ου ρε. Έχει αλκοόλ; Είσαι άντρα.

Δημοσ.

Κανονική σαλάτα είναι απλά την έφτιαξε ο σεφ για τον εαυτό του και του την πήρανε, εγώ έφαγα σαλάτα της κόρης του σεφ

Εγω εφαγα την κορη του σεφ.......!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...