johnbond Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, είναι να πουλήσω κάτι και η πληρωμή θα γίνει μέσω κατάθεσης που θα γίνει απο το κινητό του αγοραστή στο λογαριασμό μου μέσω web banking. Το θέμα είναι οτι δεν έχω web banking να τσεκάρω οτι όντως μπήκαν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να είμαι σίγουρος; Αν δω στο κινητό του άλλου οτι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε υπάρχει κάποιος τρόπος να την πατήσω;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 νομίζω ότι μποτεί να ανακαλέσει την μεταφορά λίγο αφοτου κάνει την μεταφορά, πχ. στο web banking της εθνικής έχει επιλογή για ακύρωση εμβάσματος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν για τον λογαριασμο σου εχεις καρτα για ΑΤΜ πας και το ελεγχεις . 1
johnbond Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν για τον λογαριασμο σου εχεις καρτα για ΑΤΜ πας και το ελεγχεις . Θα μπουν αμέσως όμως στον λογαριασμό μου απο τη στιγμή που θα κάνει τη συναλλαγή;
christakos07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ναι, αν και εφόσον η μεταφορά γίνει μεταξύ λογαριασμών ίδιας τράπεζας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Θα μπουν αμέσως όμως στον λογαριασμό μου απο τη στιγμή που θα κάνει τη συναλλαγή; Ναι, αν και εφόσον η μεταφορά γίνει μεταξύ λογαριασμών ίδιας τράπεζας. Ετσι ακριβως. 1
d_gkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 οποτε την ιδια στιγμη πας σε ατμ και τα τραβας(αν εισαι στα ορια, λογω cc)
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 νομίζω ότι μποτεί να ανακαλέσει την μεταφορά λίγο αφοτου κάνει την μεταφορά, πχ. στο web banking της εθνικής έχει επιλογή για ακύρωση εμβάσματος. ΜΟΝΟ για λογαριασμούς (π.χ. ευδαπ κλπ) ισχύει αυτό. Η ακυρωση εμβασματος σε λογαριασμό απαγορεύεται βάσει νόμου οπότε και δεν ειναι δυνατή σε κανένα ebanking. TS το συστημα ειναι online και σε <1 λεπτό τα βλέπεις στο λογαριασμό σου. Δωστε ραντεβου σε ένα ΑΤΜ, στα μεταφερει, τα βλεπεις, δίνεις το προιόν και αντίο! Προυπόθεση: ιδια τράπεζα και ΟΧΙ καταθεση μεσω ΙΒΑΝ 1
iordanis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 οποτε την ιδια στιγμη πας σε ατμ και τα τραβας(αν εισαι στα ορια, λογω cc) Δεν ειναι απαραιτητο να τα τραβηξει, μπορει και να τα αφησει μεσα.
panos2171 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μετά την κατάθεση δίνεται αποδεικτικό, στο στέλνει, πας με την κάρτα στο ΑΤΜ και τσεκάρεις. Για ακύρωση κατάθεσης πρώτη φορά το ακούω, και να γίνεται λογικά θα έχει πολύ μικρή ισχύ. Η μεταφορά στην ίδια τράπεζα γίνεται αμέσως, σε άλλη για να γίνει την ίδια μέρα πρέπει να γίνει μέχρι τις 4μμ εργάσιμη μέρα.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 επισης δεν στηριζομαστε στο αποδεικτικο καταθεσης.για πλακα φτιαχνει καποιος ενα και στο στελνει.παντα τσεκαρουμε οτι πραγματι εχουν μπει. 2
iordanis77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 επισης δεν στηριζομαστε στο αποδεικτικο καταθεσης.για πλακα φτιαχνει καποιος ενα και στο στελνει. πως θα φτιαξει καποιος αποδεικτικο καταθεσης? θα πλαστογραφησει την αποδειξη της τραπεζας, τα ονοματα και τις υπογραφες? ακομα κι αν τα καταφερει, εχει διαπραξει ποινικο αδικημα.
ca6mio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Λες να θέλει να κανει απάτη και να κολλάει στην πλαστογραφία; Άσχετο αλλά γιατί κάποιος χρησιμοποιει αγγλικό ερωτηματικό; 2
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 πως θα φτιαξει καποιος αποδεικτικο καταθεσης? θα πλαστογραφησει την αποδειξη της τραπεζας, τα ονοματα και τις υπογραφες? ακομα κι αν τα καταφερει, εχει διαπραξει ποινικο αδικημα. Δεν είναι δύσκολο, παίρνει ένα έτοιμο και απλά με photoshop αλλάζει τα στοιχεία.
iordanis77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Λες να θέλει να κανει απάτη και να κολλάει στην πλαστογραφία; Άσχετο αλλά γιατί κάποιος χρησιμοποιει αγγλικό ερωτηματικό; Η τραπεζα της οποιας θα πλαστoγραφησεις το χαρτι προφανως θα κινηθει εναντιον σου, οποτε τη πατησες για τα καλα. Συναλλαγη μπορεις να υποστηριξεις οτι δεν εκανες, τη πλαστογραφια ομως πως θα τη κρυψεις? Φιλε μου, εισαι πολυ νεος στο typing? Το αγγλικο ερωτηματικο εξυπηρετει, αφου βγαινει με τα κατω δεξια γειτονικα "?"+"Shift"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα