zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το ωραίο θέμα που άνοιξε ο φίλος nicoc σκέφτηκα να γράψουμε εδώ για μηχανήματα (υπολογιστές, κονσόλες, κινητά κλπ) που θέλαμε να αποκτήσουμε και δεν μπορέσαμε! Ξεκινάω και αναφέρω στα γρήγορα (θα επανέρθω γιατί είναι πολλά ) : Το original game boy, το είχε ένας ξάδερφος και κάποιοι φίλοι, το ζήλευα πολύ αλλά δεν το πήρα ποτέ! Sega game gear, τεχνολογικό θαύμα της εποχής (κάτι σαν το psp και το psvita) αλλά τελικά δεν έκανε μεγάλη επιτυχία...με ένα εξάρτημα γινόταν και φορητή τηλεόραση! Amstrad 6128 plus, τον ήθελα για αντικαταστάτη του cpc 464 που είχα. Amiga 500, Amiga 1200! Δεν τις ξεπέρασα μέχρι να πάρω "σοβαρό" pc στα μέσα του '90 Στην πορεία θα γράψω κι άλλα γιατί είναι πάρα πολλά! 6
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μου θύμησες κι αυτό! Τα παιχνίδια του κόστιζαν 100+ χιλιάδες δραχμές! Αλλά ήταν σαν να είχες σπίτι σου κανονικό arcade! Neo Geo 4
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ναι και αυτο ηθελα αυτα τα δυο αλλα δεν Έπρεπε να έχεις πιάσει το ΠΡΟΠΟ για να τα πάρεις!
manzah80 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εχω ενα φιλο που τα ειχε και τα δυο απο δυο φορες κιολας χαχαχαχα ενα για αυτον ενα για τον αδερφο του. 1
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 SNES, SEGA MEGADRIVE , AMIGA 1200, SEGA GAME GEAR απο κονσολες και απο κινητα ηθελα αλλα ποτε δεν πηρα το Nokia Communicator. 1
Bspus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 SuperNES Οταν ειδα το starfox τρελαθηκα, οσο σχεδον ειχα τρελαθει με το sonic στο megadrive Αλλα ειχα ηδη megadrive (το οποιο για να αποκτησω πουλησα την amiga 500) οπως και lynx και gameboy. Δεν μπορουσα να τα εχω ολα Τελη 93 πηρα ενα 386 PC με SVGA και σιγα σιγα οι κονσολες παραγκωνιστηκαν 4
giorgosbretos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το ps3 δεν το απόκτησα ποτέ,μόνο για gta το ήθελα όποτε δεν το θεωρησα ποτέ έξοδο της προκοπης.
manzah80 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Η πλακα ειναι οτι το επαιρνα κατακαρδα που δεν μπορουσα να το παρω πχ μιλαμε για καταθλιψη κανονικα χχααχχα
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το ΝΟΚΙΑ 9210 ήθελα ανεκαθεν και δε καταφερα ποτε να το πάρω... Η αληθεια ειναι οτι πριν 3-4 χρόνια τα σκοτωναν στο ebay 30-40€ αλλα δεν πήρα ένα, πλέον ξαναανεβηκαν στα 80-90+
vaggelouras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οταν ειχε βγει το Nokia communicator 9500 το εβλεπα ακομα και στον υπνο μου, ειχα την αντιληψη οτι θα ηταν οτι πιο εξελιγμενο ειχε βγει ποτε. Μαζευα λεφτα αλλα ποτε δεν καταφερα να το παρω οσο ηταν απο τα καλυτερα "smartphone". Επειδη ομως δεν ειχα δει ποτε απο κοντα ενα, περυσι πηρα ενα μεταχειρισμενο ετσι για το γαμωτο.
Gtr34 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Amiga Snes Voodoo3(κάρτα γραφικών) Τιμονιέρα Ericsson T28 1
RPDrummer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγώ ήθελα το PS2. Το είχαν όλοι οι φίλοι μου τοτε πιτσιρικάς και μετά από καιρό ήθελε ο πατέρας μου να μου το αγοράσει αν θυμάμαι καλά θα το έπαιρνα 240 ευρώ κάπου εκεί στο 200άρι. Τέρμα εγώ χαρούμενος μπαίνουμε στο μαγαζί και όταν έιδα την τιμή του είπα πατέρα αφού θες να μου πάρεις κάτι θα πάρουμε αυτό.... Τελικά πήρα gameboy advance Δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά σκέφτηκα τα λεφτά. Την είχα αποθημένο την κοσνόλα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα