Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το ωραίο θέμα που άνοιξε ο φίλος nicoc σκέφτηκα να γράψουμε εδώ για μηχανήματα (υπολογιστές, κονσόλες, κινητά κλπ) που θέλαμε να αποκτήσουμε και δεν μπορέσαμε!

Ξεκινάω και αναφέρω στα γρήγορα (θα επανέρθω γιατί είναι πολλά :)  ) :

Το original game boy, το είχε ένας ξάδερφος και κάποιοι φίλοι, το ζήλευα πολύ αλλά δεν το πήρα ποτέ!

392624-123950_gadget26_gameboy_b.jpg

Sega game gear, τεχνολογικό θαύμα της εποχής (κάτι σαν το psp και το psvita) αλλά τελικά δεν έκανε μεγάλη επιτυχία...με ένα εξάρτημα γινόταν και φορητή τηλεόραση!

tumblr_mgx6lth8Al1qc2ltbo1_400.jpg

Amstrad 6128 plus, τον ήθελα για αντικαταστάτη του cpc 464 που είχα. Amiga 500, Amiga 1200! Δεν τις ξεπέρασα μέχρι να πάρω "σοβαρό" pc στα μέσα του '90 :)

amiga_500.jpg

4595175_f520.jpg

Στην πορεία θα γράψω κι άλλα γιατί είναι πάρα πολλά! :)

• Like 6
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου θύμησες κι αυτό! Τα παιχνίδια του κόστιζαν 100+ χιλιάδες δραχμές! Αλλά ήταν σαν να είχες σπίτι σου κανονικό arcade!

Neo Geo

Neo_20Geo_1_.jpg

• Like 4
Δημοσ.

SuperNES

Οταν ειδα το starfox τρελαθηκα, οσο σχεδον ειχα τρελαθει με το sonic στο megadrive

Αλλα ειχα ηδη megadrive (το οποιο για να αποκτησω πουλησα την amiga 500) οπως και lynx και gameboy. Δεν μπορουσα να τα εχω ολα :(

Τελη 93 πηρα ενα 386 PC με SVGA και σιγα σιγα οι κονσολες παραγκωνιστηκαν

• Like 4
Δημοσ.

Το ΝΟΚΙΑ 9210 ήθελα ανεκαθεν και δε καταφερα ποτε να το πάρω... Η αληθεια ειναι οτι πριν 3-4 χρόνια τα σκοτωναν στο ebay 30-40€ αλλα δεν πήρα ένα, πλέον ξαναανεβηκαν στα 80-90+

Δημοσ.

Οταν ειχε βγει το Nokia communicator 9500 το εβλεπα ακομα και στον υπνο μου, ειχα την αντιληψη οτι θα ηταν οτι πιο εξελιγμενο ειχε βγει ποτε. Μαζευα λεφτα αλλα ποτε δεν καταφερα να το παρω οσο ηταν απο τα καλυτερα "smartphone". Επειδη ομως δεν ειχα δει ποτε απο κοντα ενα, περυσι πηρα ενα μεταχειρισμενο ετσι για το γαμωτο.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα το PS2. Το είχαν όλοι οι φίλοι μου τοτε πιτσιρικάς και μετά από καιρό ήθελε ο πατέρας μου να μου το αγοράσει αν θυμάμαι καλά θα το έπαιρνα 240 ευρώ κάπου εκεί στο 200άρι.

Τέρμα εγώ χαρούμενος μπαίνουμε στο μαγαζί και όταν έιδα την τιμή του είπα πατέρα αφού θες να μου πάρεις κάτι θα πάρουμε αυτό....

Τελικά πήρα gameboy advance :P Δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά σκέφτηκα τα λεφτά. Την είχα αποθημένο την κοσνόλα πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...