Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντα ηθελα το Comunicator της Νοkia αλλα ποτε δεν το πηρα τελικα γιατι έμπαινα στρατο αν θυμάμαι καλα και δεν υπηρχε λογος για τοσο ακριβή συσκευη εκει. Ή κατι τετοιο.

Επισης παντα ηθελα το SNES, αλλα είχε ο κολλητός το Mega Drive που εμενε στην ιδια πολυκατοικια οποτε εγω πηγα σε handheld GameBoy.

Επισης ηθελα ενα Nokia Νgage αλλα βρηκα τροπο να παιζω τα παιχνίδια του στο Ν70 μου οποτε δεν...

Παντα θα εχω απωθημένο ενα coin op suite Tekken ή Soul Calibur για το σαλόνι μου.

Σε μια παλιά συνέντευξη του Σ. Κόκκαλη είχε φωτογραφίες από το σπίτι του και είχε αίθουσα με arcades για τον μικρό του γιο! (Sega rally, ποδοσφαιράκια κλπ, σαν κανονικό μαγαζί!  :)  ) Είχα πάθει πλάκα!

• Like 2
Δημοσ.

Σε μια παλιά συνέντευξη του Σ. Κόκκαλη είχε φωτογραφίες από το σπίτι του και είχε αίθουσα με arcades για τον μικρό του γιο! (Sega rally, ποδοσφαιράκια κλπ, σαν κανονικό μαγαζί!  :)  ) Είχα πάθει πλάκα!

Link?

Δημοσ.

Από κονσόλες το Lynx, γιατί είχα game boy + game gear, οπότε ήταν η μόνη φορητή που έλειπε.

Από κινητά το 8850 γιατί ήταν το ωραιότερο κινητό της εποχής.

post-61034-0-93965100-1438962827_thumb.jpg

Δημοσ.

NES/SNES,όλα τα ξαδέρφια/φίλοι είχαν εκτός από εμένα.Με πήρε ο πατήρ ένα atari και για τα επόμενα 15+ χρόνια ήμασταν εντάξει.

Περισσότερα παιχνίδια για το GameBoy,είχα μόλις 2(Warrioland & Sea Quest) και με είπαν ότι ήταν αρκετά,περισσότερα θα χαλάσω τα μάτια μου.. :lol: Ευτυχώς δανειζόμουν από τους άλλους.

Video,πραγματικά παίζει να ήμασταν η μόνη οικογένεια στο τετράγωνο δίχως βίδεον στα ηρωικά 80s-90s, ο πατήρ επέμενε ότι αποβλακώνει. Βέβαια η τηλεόραση έπαιζε κανονικά. :lol:

Όταν έγινα 22 πήρε ο πατήρ ένα DVD player,το οποίο είναι θέμα εάν χρησιμοποίησαν μερικές φορές...

RC,είχα απωθημένο τα άτιμα τα αεροπλανάκια,αλλά που λεφτά... :rolleyes:

• Like 4
Δημοσ.

Αν είχα κάποιο θέμα με συσκευές που δεν μπορούσα να αγοράσω και ζήλευα όσους τις είχανε.

Ήταν την περίοδο του 90 όταν είχα μόνο game boy αλλά έβλεπα κάτι άλλους να έχουν κονσόλες που συνδεόντουσαν στην τηλεόραση και έπαιζες εκεί (sega, super nintendo κτλ), ακόμα υπήρχε μια συσκευή που σε αυτή συνέδεες το game boy και το παιχνίδι εμφανιζόταν στην τηλεόραση αντι να φαίνεται στην συσκευή που κρατούσες στο χέρι.

Κατά τα άλλα, οτι ήθελα το αγόραζα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είχα κάποιο θέμα με συσκευές που δεν μπορούσα να αγοράσω και ζήλευα όσους τις είχανε.

Ήταν την περίοδο του 90 όταν είχα μόνο game boy αλλά έβλεπα κάτι άλλους να έχουν κονσόλες που συνδεόντουσαν στην τηλεόραση και έπαιζες εκεί (sega, super nintendo κτλ), ακόμα υπήρχε μια συσκευή που σε αυτή συνέδεες το game boy και το παιχνίδι εμφανιζόταν στην τηλεόραση αντι να φαίνεται στην συσκευή που κρατούσες στο χέρι.

Κατά τα άλλα, οτι ήθελα το αγόραζα.

Για το Gameboy υπήρχε κι αυτό! Μεγάλωνε την εικόνα και είχε joystick! Το είχε ένας φίλος

512l8m3XpnL._SX425_.jpg

Όπως κι αυτό, έξτρα φως!

51F1QnjtAUL.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Snes, mega drive, κτλ. Οι δικοί μου δεν με άφηναν να πάρω γιατί φοβόταν ότι θα τους χαλούσε την τηλεόραση...

(πολλά facepalms)

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά τελικά πέρασε το δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για το Gameboy υπήρχε κι αυτό! Μεγάλωνε την εικόνα και είχε joystick! Το είχε ένας φίλος

512l8m3XpnL._SX425_.jpg

Όπως κι αυτό, έξτρα φως!

51F1QnjtAUL.jpg

Ναι κάτι τέτοιο, μου έλεγε ο πατέρας μου οτι αν ήμουν καλός στα μαθήματα θα μου το αγόραζε, αλλά δεν τα πήγαινα καλά και δεν μου το πήρε. Φαντάσου να έβλεπα το robocop και το donkey kong σε γραφικά στην tv, κάβλα.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να έχω 4 titan x και 3 4κ monitors αλλά δυστυχώς δε θα το καταφέρω ποτέ......

και δύο xeons έτσι για τη πλάκα

• Like 2
Δημοσ.

θέλω να έχω 4 titan x και 3 4κ monitors αλλά δυστυχώς δε θα το καταφέρω ποτέ......

και δύο xeons έτσι για τη πλάκα

Και δώρο ο υποσταθμός της ΔΕΗ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...