Alithinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μετακόμισα πρόσφατα σε ένα υπερυψομένο διαμέρισμα στο ισόγειο. Από την άλλη όψη του κτιρίου απ' αυτή που είναι η είσοδο για τη πολυκατοικία, υπάρχει μια σιδερένια πόρτα που γράφει "ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" και έχει το σηματάκι αυτό: καθώς και ένα αλφαρηθμιτικό κωδικό, και οδηγεί σε ημιυπόγειο κάτω από το διαμέρισμα που μένω. Αρχικά δεν έδωσα σημασία, αλλά μου φαίνεται πως ότι κι αν είναι από κάτω, εκπέμπει θερμότητα. Και τώρα το καλοκαίρι, τα πράγματα είναι χειρότερα. Δηλαδή πιο πολύ ζέστη κάνει μέσα στο διαμέρισμα, παρά έξω, ενώ σε όλη μου τη ζωή είχα συνηθίσει να συμβαίνει το αντίθετο τα καλοκαίρια,στα άλλα διαμερίσματα που έχω μείνει. Επίσης μερικές φορές, όχι συνέχεια, μου λεν μέλη της οικογένειας μου πως ακούν έναν ήχο να έρχεται από κάτω. Περί τίνος μπορεί να πρόκειται ? Είναι ανησυχητικό ?
Alithinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Υποσταθμος της ΔΕΗ είναι κατά 99% είναι άφοβο / ασφαλές δηλαδή ?
tsourakis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβουν εκεί κάτω... http://www.lecanadian.com/wp-content/uploads/2014/05/Area-51-UFO-Alien-.jpg
nvel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 υποσταθμός της ΔΕΗ, οι απώλειες θερμότητας του σε θερμαίνουν μέσω της ενδιάμεσης πλάκας και ακούς τον θόρυβο των 100Hz που κάνει, θα έχεις και λίγο αυξημένες τιμές ΗΜ πεδίου. 2
keravnos21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Alithinos, on 07 Aug 2015 - 2:20 PM, said:είναι άφοβο / ασφαλές δηλαδή ? Αν υπαρχει σωστη συντηρηση των μηχανηματων από πλευρας ΔΕΗ ναι είναι ασφαλες, αν το εχουν αφησει στην μοιρα του όπως και σε κάθε μηχανημα χωρις σωστη συντηρηση παντα υπαρχει ο κίνδυνος καποια στιγμη να παθει κατι
11demian111 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 υποσταθμός της ΔΕΗ, οι απώλειες θερμότητας του σε θερμαίνουν μέσω της ενδιάμεσης πλάκας και ακούς τον θόρυβο των 100Hz που κάνει, θα έχεις και λίγο αυξημένες τιμές ΗΜ πεδίου.100? 50-60 δεν ήταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα