Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις σήμερα μου 'κλείδωσε' τον λογαριασμό (βασικά έβαλε limit) γιατί λέει παραβίασα κάποιον κανόνα συναλλαγών... ποιον ακριβώς δεν λέει.

Τι έχω κάνει τελευταία (για να μου πείτε τη γνώμη σας)

• Λήψη 5, 6 και 8 ευρώ (3 συναλλαγές)
  • Δημιουργία 2ου Paypal για να δοκιμάσω κάτι
  • Έστειλα 3-4 φορές στο 2ο Unverified Paypal από 0.5$ για να δω πόσο κρατάει
  • 2 φορές έκανα Refund (την 1 μου έστειλε 2 φορές λεφτά από λάθος ένας)

Τι λέτε; τι έκανα λάθος; τι απαγορεύεται; 

Το Paypal είναι Personal και δεν έχω εισόδημα. Φοιτητής είμαι. Τις 3 πληρωμές που μου κάνανε τις κάνανε για κάποιον λόγο (δεν μπορώ να πω. με παιχνίδια έχει να κάνει).

Είναι τόσο βόδια που

• Σε ένα βήμα που μου λένε να ανεβάσω κάποια χαρτιά για να μου φύγει το Penalty, λέει "Below are the documents" και δεν έχει τίποτα από κάτω... κάτω έχει μόνο κουκίδες που λέει ότι πρέπει να είναι Legit τα χαρτια κλπ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Βλάχοι!

Καλά μου είπε ένας φίλος μου... ποτέ πολλά λεφτά μέσα στο Paypal!

Δημοσ.

Είναι τόσο βόδια που

• Σε ένα βήμα που μου λένε να ανεβάσω κάποια χαρτιά για να μου φύγει το Penalty, λέει "Below are the documents" και δεν έχει τίποτα από κάτω... κάτω έχει μόνο κουκίδες που λέει ότι πρέπει να είναι Legit τα χαρτια κλπ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Βλάχοι!

Below are the documents ..

μεταφράζεται προφανώς

"δες παρακάτω τα documents που χρειάζονται"

τυπική corporate correspondence έκφραση

• Like 1
Δημοσ.

Below are the documents ..

μεταφράζεται προφανώς

"δες παρακάτω τα documents που χρειάζονται"

τυπική corporate correspondence έκφραση

Βρε! σοβαρά? θα μπω στη διαδικασία να αντιγράψω ακριβώς τι λέει; άλλωστε αυτός που ξέρει (είτε του έχει τύχει είτε απλά ξέρει), θα καταλάβει!

Δημοσ.

Να μπεις στη διαδικασία να βγάλεις screenshot γιατί δεν μας τα λες καλά. Έχεις νεύρα και έχασες τη μπάλα.

Δημοσ.

Το να έχεις 2 account paypal απαγορεύεται από τους κανονισμούς του, όποτε να για τι στο μπλοκαραν

Δηλαδή αν δεν δουλεύω, και μου στέλνουν λεφτά (είτε πληρωμή είτε Donation) στο Paypal μου μέχρι 2.5κ ευρώ, είναι ΟΚ ε? δεν είναι παράνομο... ;

Βλέπετε εσείς πουθενά να λέει τι θέλει? Ταυτότητα, φωτογραφία ξέρω γω ...?  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΛΕΕΙ!

screenshot_2.png

Δημοσ.

Δεν σε κλείδωσαν για πλακα απλα προσπαθούν να σε προστατέψουν, βλέπουν περίεργες κινήσεις και για αυτο ζητούν πιστοποίηση

Διαβασε εδω πως θα βρεις τι ζητανε

https://www.paypal.com/gr/webapps/helpcenter/helphub/article/?articleID=FAQ1892&m=SRE&url=https%253A%252F%252Fokminternal.paypal.com%252Finfocenter%252Findex%253Fpage%253Dcontent%2526id%253DFAQ1892%2526actp%253Dsearch%2526viewlocale%253Den_XC&answerId=16777218&searchId=1438973292022&rankId=3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...