andreas_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πρέπει να κάνω φορολογική για το 14? Μέχρι την 1 Δεκεμβρίου του 14 ήμουν φοιτητής και στις 13 Δεκεμβρίου του 14 απολύθηκα από φαντάρος. Για αυτές τις 2 περίπου βδομάδες που έμεινα και επίσημα άνεργος μέσα στο 14 πρέπει να κάνω φορολογική. Εισοδήματα δεν είχα. Τώρα το 15 δουλεύω εποχιακός σε ένα εργοστάσιο, νόμιμα, και υποθέτω ότι τα εισοδήματα του 15 θα τα κάνω του χρόνου, έτσι δεν είναι? Τι πρέπει να κάνω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν δεν εχεις εισοδημα το 2014 δεν χρειαζεται να κανεις εκτος και εχεις αμαξι στο ονομα σου . Θα σου προτειν απαντως να κανεις εστω και αν δεν εισαι υποχρεωμενος αφου εισαι πανω απο 18 . Για τα εισοδηματα του 2015 του χρονου .
andreas_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε χωράφια κτλ κτλ στο όνομά μου. Πρέπει να πάω σε λογιστή για να την κάνει? Ή επειδή θα είναι μηδενική μπορώ να την κάνω και μόνος μου μέσα από το site της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων?
PETROS13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Είναι απλό αυτό που θες. Αρκεί να χεις τους κωδικούς για taxisnet, το αμκα σου και το αφμ αυτού που σε φιλοξενεί και είσαι έτοιμος
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε χωράφια κτλ κτλ στο όνομά μου. Πρέπει να πάω σε λογιστή για να την κάνει? Ή επειδή θα είναι μηδενική μπορώ να την κάνω και μόνος μου μέσα από το site της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων? Φυσικα και μονος σου αρκει να εχεις ή να αποκτησεις πολυ ευκολα κωδικους . Πατας μια υποβολη στο τελος και εληξε .Μονο το ΑΜΚΑ σου θα χρειαστει να γραψεις στην αρχη .
andreas_g Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Είχα κάνει εγγραφή στο gsis για να κάνω αίτηση στο πρόγραμμα του Μπαρουφάκι, οπότε έχω κωδικούς κανονικά. Οκ, κατάλαβα τι παίζει. Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα