Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλειπα δυο βδομάδες απτό σπίτι για διακοπές και ειχα κλείσει τον υπολογιστή. Τον άνοιξα να δω μια σειρά και βγάζει τετραγωνάκια στην οθόνη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε. καμία ιδέα ;

post-347783-0-70369400-1439022847_thumb.jpg

Δημοσ.

Στα βγάζει μονο οταν μπαίνει στα windows ή και στην αρχή που φορτώνει ?

Δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers καθάρισμα με ddu και ξανα πέρνα τους , αν δεν φτιάξει μετα κοιτάμε για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Δώσε ομως αμα θέλεις πληροφορίες για το σύστημα γενικα

Δημοσ.

το βγάζει όλη την ώρα και τωρα κατέληξε σε μπλε οθόνη και δεν μ αφήνει να κανω επαναφορά συστήματος, ουτε σε safe mode.και εγώ αυτο πιστευω αλλα οταν το πήγα πριν 3-4 βδομάδες για φτιάξιμο μου είπαν οτι ειναι πάνω στη πλακέτα και δεν μπορούν να την αλλάξουν...dell win7 Intel core i5 κάρτα γραφικών νομιζω ειναι AMD

Δημοσ.

δοκίμασε σε κάποια αλλη οθόνη/τηλεόραση κλπ να δεις.

Αν και φαίνεται 99% ότι η κάρτα γραφικών παρέδωσε πνεύμα.

Εγγύηση υπάρχει; η dell δίνει 5 έτη σε μερικά desktops αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Ειναι laptop, όχι εχει περάσει η εγγύηση, το έχω 4 χρόνια. Αρα παω για νέο ; Θα δοκιμάσω αλλα κι εγώ αυτο πιστευω ...

Δημοσ.

Πρέπει να τα αναφέρεις αυτα απο την αρχή οτι ειναι laptop , αμα με εξωτερικό monitor δεν ειναι εντάξει τοτε η κάρτα ειναι στα τελευταία της. Υπάρχουν κατι λύσει τύπου reballing ζέσταμα σε φούρνο κτλπ της motherboard αλλα εκτος οτι μπορεί να μην λειτουργήσει καθόλου μπορεί μετα να μην ανάβει κάν η να κρατήσει για πολύ λίγο

Δημοσ.

εντωμεταξύ τώρα το παρατήρησα.

ειναι το Ν5110; αυτά έχουν και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στον επεξεργαστή που είναι και η κύρια και ξεχωριστή

κοίταξε απο κάτω έχει ενα αυτοκολλητάκι και γράφει μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...