Προς το περιεχόμενο

Ποια μητρικη


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια ειμαι Γερμανια και κανω ερευνα αγορας για να κανω ενα υπολογιστη.Βρηκα μια μητρικη την ECS N2U400-A με 60 ευρω.Θα ηθελα να ρωτησω αν απαιτει υποχρεωτικα 2 RAM τσιπακια για να δουλεψει.Σχετιζεται αυτό με το Dual Channel DDR 400 που αναφερει?Γνωριζεται τιποτα σχετικα με αυτην την μητρικη από αποψη προβληματων?Στο δικτυο που εψαξα αναφερει ότι για τα λεφτα της και για αυτα που προσφερει ειναι απαιχτη.Αν πω οτι δεν θελω αναγκαστηκα να βαλω διπλη μνημη τοτε πέφτω στην μητρικη την ECS L7VTA με τρα ιδια λεφτα και χανω ομως πολλες δυνατοτητες σε σχεση με την αλλη μητρικη.Περιμενω την γνωμη σας.Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

crAss: Τότε ήταν συμπαθητικές, τώρα πια είναι μετριότατες...

 

Και εγώ είχα δύο Jetway με ΒΧ, έχω την μία ακόμα και δουλεύει άριστα... Δε νομίζω και να με πλήρωναν τώρα να έπερνα μία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λεμε ποιοτικα δεν ειναι καλες εννοειτε οτι ξερετε οτι εχετε δει να χαλανε τετοιες Motherboard ή να εχουν καποια συγκεκριμενα προβλήματα?Και αν ναι ποια ειναι αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Elite Computer Systems δεν είναι κανένας μικρός κατασκευαστής, αντίθετα είναι από τους μεγαλύτερους σε κλίμακα παραγωγής, αλλά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, εξακολουθεί να έχει προβλήματα ποιοτικού ελέγχου. Προ τετραετίας αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα σταθερότητας σε κάποια motherboard της σειράς P6XX, (αυτές που είχαν και slot1 και pga370), πρόβλημα που επέμενε και σε ακόμα 2 κομμάτια που δοκίμασα από το ίδιο μαγαζί. Λίγους μήνες αργότερα αγόρασα 4-5 μεταχειρισμένες που εξακολουθούν και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Πρόσφατα, στον υπολογιστή μιας φίλης (μοντέλο μεγάλου συναρμολογητή, που είναι και εισηγμένος στο ΧΑΑ) βρήκα board ECS, όπου η ψύκτρα του northbridge ήταν κολλημένη με ταινία διπλής όψης πάνω στο τσιπ. Με τον καιρό, που δεν είναι δα και πολύς – η μηχανή αγοράσθηκε πριν έξι μήνες, λόγω θερμότητας, η κόλλα είχε λιώσει και η ψύκτρα από το βάρος της γλίστρησε και κατέληξε να ακουμπά πάνω στο AGP slot, αφήνοντας το τσιπ ουσιαστικά χωρίς ψύξη. Κι αυτό, από τη στιγμή που οι διάφορες θερμοαγώγιμες κόλλες που χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές είναι απολύτως αποτελεσματικές και πάμφθηνες, χωρίς να αποκλείεται και η λύση της στήριξης της ψύκτρας με κλιπς, λύση επίσης απολύτως αξιόπιστη από μηχανικής πλευράς.

Αυτά για την ECS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχετε υπόψη σας κανένα site που να κάνει συγκριτικά mobos; Όχι ότι θα είναι 100% σωστά τα αποτελέσματά τους, αλλά πιο πολύ για το ότι θα είναι μαζεμένα σε κατηγορίες, χαρακτηριστικά, δυνατότητες κλπ και θα είναι δύσκολο σε forum να κάτσεις να γράψεις ένα κατεβατό (serial ata, fsb, και λοιπά).

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...