nikospsaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλημερα σε ολους. Ψαχνω καποιο προγραμμα surround δωρεαν γιατι με την αναβαθμιση στα win 10 δεν μου βγαζει καποιο πανελ για ρυθμισεις στον ηχο, αλλα περασε μονο τους οδηγους με συμβατικοτητα. Κανονικα θα ηθελε καποια καρτα ηχου, αλλα λεω μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που μας κανει δουλεια .Κατι σαν το DFX audio και SRS audio δεν κανουν ειναι μισα για δωρεαν. Αν γνωριζει καποιος κατι καλυτερο...!!!
juno12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 κάντο πιο λιανό λίγο το θέμα. για ποια κάρτα ήχου μιλάς;
nikospsaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν μιλαω φιλε μου για καρτα ηχου, μιλαω για προγραμμα σαραουντ που θα δουλεψει με την on board ηχου της μητρικης. Κατι καλυτερο απο το DFX audio και SRS audio που ειναι μισα για δωρεαν.
Lee80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 νομιζω αυτο σε καλυπτει http://www.ac3filter.net/
nikospsaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα