Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω κ χρόνια που το λέω αλλά ποτε δε βρήκα χρόνο να προπονηθώ για να το κάνω τελικά.

Αυτό που με αποθάρρυνε ωστόσο αρκετά είναι ενα αρθρο που διάβασα οτι οι μαραθώνιες διαδρομες δεν κάνουν καλο στην καρδιά.

Αν υπάρχουν κάποιοι εδώ μεσα που το δουλευουν το αθλημα ηθελα τη γνώμη τους για το πως μπορώ να ξεκινήσω. Πώς γίνεται με άλλα λόγια κάποιος μαραθωνοδρόμος.

Τι προπονηση χρειαζεται

Πως ξεκιναει απο το μηδεν

Πόσο χρονο πρεπει να διαθεσει τη μερα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εδω κ χρόνια που το λέω αλλά ποτε δε βρήκα χρόνο να προπονηθώ για να το κάνω τελικά.

Αυτό που με αποθάρρυνε ωστόσο αρκετά είναι ενα αρθρο που διάβασα οτι οι μαραθώνιες διαδρομες δεν κάνουν καλο στην καρδιά.

Αν υπάρχουν κάποιοι εδώ μεσα που το δουλευουν το αθλημα ηθελα τη γνώμη τους για το πως μπορώ να ξεκινήσω. Πώς γίνεται με άλλα λόγια κάποιος μαραθωνοδρόμος.

Τι προπονηση χρειαζεται

Πως ξεκιναει απο το μηδεν

Πόσο χρονο πρεπει να διαθεσει τη μερα

Για αρχή θα πρεπει να σηκωθείς απο τον καναπέ

• Like 20
Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται, ψάξε για Couch Potato to 5K / 10K για να πάρεις μια ιδέα.

Επίσης δεν ξέρω τι διάβασες, το τρέξιμο κάθε άλλο παρά κακό κάνει στην καρδιά - στα μυοαρθριτικά μπορεί να παιχτεί μλκια αν δεν προσέξεις.

Δημοσ.

Κάτσε, σε πόσο καιρό λες ότι θες να είσαι έτοιμη για μαραθώνιο;

Πρόσεξε, άλλο μαραθώνιος άλλο ημίμαραθώνιος..

Δημοσ.

Κατέβασε στο κινητό καμία εφαρμογή απο τον καναπέ στα 5k και ξεκίνησε το πρόγραμμα για τελείως αρχαρίους και πες μας σε σε 8 εβδομάδες πόσες φορές δεν το ακολούθησες και ποιος ειναι ο χρόνος σου στα 5 χιλιόμετρα.

Δημοσ.

Κάτσε, σε πόσο καιρό λες ότι θες να είσαι έτοιμη για μαραθώνιο;

Πρόσεξε, άλλο μαραθώνιος άλλο ημίμαραθώνιος..

Α οχι, εννοω ολες τις διαδρομες. Θα ξεκινουσα με 2,5 km, μετα 5 επειτα 10 και βλεπουμε. Καπως ετσι το σκεφτομαι.

Πως λεγονται αυτοι οι αγωνες;

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται, ψάξε για Couch Potato to 5K / 10K για να πάρεις μια ιδέα.

Επίσης δεν ξέρω τι διάβασες, το τρέξιμο κάθε άλλο παρά κακό κάνει στην καρδιά - στα μυοαρθριτικά μπορεί να παιχτεί μλκια αν δεν προσέξεις.

Το διάβασα τελευταία στο i fucking love science

Καταπονειται η καρδιά λέει με προσφατες ερευνες

Δημοσ.

Α οχι, εννοω ολες τις διαδρομες. Θα ξεκινουσα με 2,5 km, μετα 5 επειτα 10 και βλεπουμε. Καπως ετσι το σκεφτομαι.

Ε, μην θέτεις όριο, αν φτάσεις μέχρι τα 20 χλμ σε 3 χρόνια στις 2 ώρες και μισή, καλά θα είσαι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

απλα αγωνες :P

αγωνας 5χλμ,10χλμ, ημιμαραθωνιος (21) και μαραθωνιος (42)

βρες ενα γηπεδο και ξεκινα να τρεχεις. Οχι υπερβολες παντα ζεσταμα και διατασεις μετα

Το διάβασα τελευταία στο i fucking love science

Καταπονειται η καρδιά λέει με προσφατες ερευνες

και με το πολυ φαι και το κακο φαι καταπονειται

Δημοσ.

Ερώτηση βασική. Τρέχεις τώρα; αν Ναι πόσο;

Δεν τρεχω και στο γυμναστηριο μονο ενα εικοσαλεπτο κανω στο διαδρομο.

Αλλα γενικά ειμαι αθλητικος τυπος, οχι με συστηματικη γυμναστικη αλλα διαφορα καθε φορα, το καλοκαιρι κολυμπι,πολυ περπατημα κανα αερομπικ

Δημοσ.

Θυμάσαι για τι ρυθμούς αναφερόταν η έρευνα;

Τέσπα, οι αγώνες λέγονται συνήθως 5K / 10K και τα προγράμματα που σου είπα (Couch potato to 5K) υπάρχουν στις περισσότερες εφαρμογές (Runkeeper πχ). Αυτό άμα θέλεις κάποιο μπούσουλα. Αν τα καταφέρνεις χωρίς, μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις όπως σου είπε ο Σπεκτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...