Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 [..]Anyway, με αφορμή αυτό το topic θα ήθελα να δω πόσοι έχουμε την ίδια 'τρέλα' (όντως σε πολλούς ακούγεται παλαβό να τρέχεις ή να κάνεις ποδηλασία τόσες ώρες), να μοιραστούμε συμβουλές, εμπειρίες κλπ... Αυτο ειναι το πιο ενδιαφερον/αστειο κομματι της "καριερας" μου Btw, stavi, σχετικα με αυτο: Παντως ειχα δει ενα βιντεο,.εδω στο ινσομνια θα ταν μαλιστα, που εδειχνε κατι γυναικες που φταναν στο τερμα στα τεσσερα κ κατι αλλα τετοια τραγελαφικα Αν εχει κανεις ευκαιρο το βιντεο ας το ποσταρει Mπολικοι αντρες φαγαμε τη σκονη αυτης της κοπελας στον ημιμαραθωνιο Καλαμαριας το 2011. 2
opera Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είσαι ωραίος Gio,εγώ δε πρόλαβα να τρέξω ημι-μαραθώνιο σε αγώνα αλλά σε προπόνηση μόνο. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είσαι ωραίος Gio,εγώ δε πρόλαβα να τρέξω ημι-μαραθώνιο σε αγώνα αλλά σε προπόνηση μόνο Σωραιος! Ψησου να ρθεις εδω
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 στις καλες εποχες. ΠΟυ θα παει θα ξαναμπω δυναμικα καποια στιγμη! 4
censOred Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ασχολούμαι με το τρέξιμο μια γεμάτη περίοδο 2 χρόνων. 5 km --> 25:04 στον 2ο Νυχτερινο Ημιμαραθωνιο Θες/νικης 10 km --> 51:58 στον 10ο Μαραθωνιο Θες/νικης 21 km --> 2:11:04 στον 3ο Νυχτερινο Ημιμαραθωνιο Θες/νικης Συνεχίζω απτόητος στοχεύοντας σε καλύτερους χρόνους.ΌΣο για τον Μαραθώνιο μετα απο καμια πενταετία κι αν. 1
Zaknafein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 5Κ -> 24:22 στα 5Κ του περασμένου Νοέμβρη στην Αθήνα. Στόχος είναι κάποια στιγμή να πέσω κάτω από τα 20' και μετά να αρχίσω τις μεγαλύτερες αποστάσεις. 2
Adon1s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σήμερα πήγα αγόρασα καινούρια Nike και απο μεθαύριο (ίσως) ξεκινήσω σιγά σιγά τρέξιμο για να ετοιμαστώ κάπως για τον Οκτώβρη . Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για υπολογισμο αποστάσεων κλπ ; Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+ αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Έχω iPhone βέβαια , οπότε όλο και κάποια εφαρμογή θα παίζει . Έχετε κάποια ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σήμερα πήγα αγόρασα καινούρια Nike και απο μεθαύριο (ίσως) ξεκινήσω σιγά σιγά τρέξιμο για να ετοιμαστώ κάπως για τον Οκτώβρη . Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για υπολογισμο αποστάσεων κλπ ; Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+ αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Έχω iPhone βέβαια , οπότε όλο και κάποια εφαρμογή θα παίζει . Έχετε κάποια ; ειχα το endomondo πλεον με το ρολοι. Μονο εγω δεν γουσταρω καθολου τη ναικ σε παπουτσια για τρεξιμο? 1
Zaknafein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγώ τι να πω που πήγα για Asics και πάλι με Salomon έφυγα από το Runner Store; @Αdon1s - Runkeeper
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 tt79 πολύ καλός Και εγώ στο 5άρι είμαι στο 24 περίπου και στα 10 κάπου στα 53. Παραπάνω δεν έχω πάει. 2
DownUNDERground Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+ αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Pedometer/foot pod λέγεται. Εντάξει δεν είναι και κάτι τρελό, ούτε άχρηστο. Το κινητό θα σε καλύψει λογικά.
tt79 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σήμερα πήγα αγόρασα καινούρια Nike και απο μεθαύριο (ίσως) ξεκινήσω σιγά σιγά τρέξιμο για να ετοιμαστώ κάπως για τον Οκτώβρη . Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για υπολογισμο αποστάσεων κλπ ; Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+ αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Έχω iPhone βέβαια , οπότε όλο και κάποια εφαρμογή θα παίζει . Έχετε κάποια ; Ακόμα υπάρχει το ΝΙΚΕ+ ??? Τη θεωρώ αρκετά ξεπερασμένη τεχνολογία (pedometer) και δεν είναι τόσο ακριβής. Αν έχεις smartphone δες τα endomondo, strava, runkeeper Κλπ που προαναφέρθηκαν.
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για android χρησιμοποιώ SportTracker. Αν και το ψήνω να μην ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια. Ψιλοψυχαναγκασμός είναι. Τρέχα εκεί 30 λεπτά και όσο βγάλεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για android χρησιμοποιώ SportTracker. Αν και το ψήνω να μην ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια. Ψιλοψυχαναγκασμός είναι. Τρέχα εκεί 30 λεπτά και όσο βγάλεις. αν θες να κανεις σοβαρη προπονηση με καποιο στοχο αναγκαστηκα χρειαζεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα