Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε σε κάποιον στίβο, δες πόσο είναι τα 500 μέτρα και τρέξε, αυτό στο λέω γιατί μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει τρέξιμο έστω και στο πολύ χαλαρό για 2.5 χιλιόμετρα. Προσπάθησε πρώτα σε στίβο, καλού κακού πήγαινε και σε κάποιον καρδιολόγο για εξέταση μήπως έχεις κάτι, και όταν δεις οτι βγάζεις τα 10 χιλιόμετρα εκεί πάρε μέρος και σε μαραθώνιο. Αν δεν τρέχεις καθόλου στην αρχή θα κουράζεσαι πολύ εύκολα, θες και κάποια επιπλέον γυμναστική ενδυνάμωσης, στην μέση π.χ

Είναι αθλητικός τύπος η στάβη, το δήλωσε κι η ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

έλα Καυτατζόγλειο που παω εγώ

Μεσα. . . Κ για μπασκετ ειπαμε

Εγω στην θεσσαλονικη παω και τρέχω στην νέα παραλία.Για παραδειγμα από το μεγαρο εως τον λευκο ειναι κοντα στα 3κ.

Σου προτεινω να πας να τρεξεις στις 10 οκτωβριου στο νυχτερινο 5αρι που διοργανωνεται, που ειναι καλη φαση λογω του κοσμου που μαζευεται και της ωρας διεξαγωγης.

http://www.thessalonikihalfmarathon.org/index.php?lang=el

Αργότερα συζηταμε και για μαραθωνιους.

Μαλλον θα αρχισω απ'αυτον.

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω και εγώ την εμπειρία μου με το τρέξιμο.

Μέχρι τον προηγούμενο Δεκέμβριο ήμουν άνθρωπος που δεν έτρεχε ούτε για το λεωφορείο - στην κυριολεξία. Ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον ένα πόδι μου έπρεπε να ακουμπάει έδαφος - τέτοια φάση. Αρχές Δεκέμβρη ένας συνάδελφος μου είπε πως ξεκίνησε το τρέξιμο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Get Running (from couch to 5K). Την πρώτη φορά που έτρεξα ήθελα να κάνω εμετό, ζαλιζόμουν και ήθελα να κουλουριαστώ κάπου και να κλαίω μέχρι το πρωί. Ακολουθώντας το πρόγραμμα όμως, μέχρι τέλος Μαρτίου έτρεχα 5Κ και αρχές Ιουνίου έτρεξα για πρώτη φορά 16Κ (10 μίλια), οπότε σου συστήνω το παραπάνω πρόγραμμα με κλειστά μάτια!

Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θέλει παρέα για τρέξιμο - γιατί; Αν χρειάζεσαι παρέα για να τρέξεις (ή να γυμναστείς γενικότερα) τότε μάλλον δεν είναι για σένα, αφού στο κάτω κάτω το κάνεις μόνο για σένα (δεν πιστεύω πως θέλεις να συζητάς ενώ τρέχεις ξερωγώ; Θα φτύσεις τα πνευμόνια σου σε 30 δευτερόλεπτα).

Το πιο σημαντικό πράγμα που θα χρειαστείς είναι το κίνητρο (α, και μουσική), είτε αυτό είναι μαραθώνιος, η υγεία σου ή ακόμη και το φαγητό.

Εμένα είναι το φαγητό.

• Like 4
Δημοσ.

Ε σαυτον της θεσσαλονικης τον οκτωβρη θα θελα να παω με παρεα ας πουμε, δε θα θελα να ειμαι μονη σαν τον κουκο

Γιατι για να ρθουν οι γονεις μου να καμαρωσουν το καμαρι τους αποκλειεται, δεν ειναι τετοιοι τυποι 

Δημοσ.

Θα πηγαινω στο γηπεδο να τρεχω, στο δημο νεαπολης, οποιος αλλος ψηνεται για παρεα. . .

Θελουν παρεα κατι τετοια

Προβλέπω οι θαυμαστές σου να νοικιάζουν πούλμαν, λολ.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει ήδη να είσαι αθλητής και να τρέχεις σε μικρές αποστάσεις.. και εγώ θέλω να πάω στο διάστημα αλλά δεν μπορώ.

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει ήδη να είσαι αθλητής και να τρέχεις σε μικρές αποστάσεις.. 

αυτο απο που προκυπτει? δηλαδη οι δρομεις γενηθηκαν δρομεις δεν εγιναν με τον καιρο?

• Like 1
Δημοσ.

αυτο απο που προκυπτει? δηλαδη οι δρομεις γενηθηκαν δρομεις δεν εγιναν με τον καιρο?

Αυτό εννοεί, για να γίνεις αθλητής θέλει τον χρόνο του.

Δημοσ.

πιθανόν εννοεί να έχει τρέξει λίγο μην πάει έτσι σε αγώνες χωρίς προπόνηση

5km. Νομιζω είναι ενας καλος στοχος, με 2 μηνες προπονηση πιστευω το βγαζω.

εξαρτάται τι προπόνηση κάνεις τώρα και γενικά πως είσαι αλλά θεωρητικά ναι

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό εννοεί, για να γίνεις αθλητής θέλει τον χρόνο του.

αθλητης ειναι και αυτος που κανει τα 5χλμ σε 15' αθλητης ειναι και αυτος που τα κανει σε 25

Δημοσ.

Απ'οτι ειδα τον οκτωβρη θα πανε κανα. δυο τρια ατομα απο δω μεσα.

Παιδιά τι προπονηση κανετε;

Δημοσ.

Εγώ πάντως στον προηγούμενο ημιμαραθώνιο , τα 5' τα έκανα σε ~42' και δε με λέω "αθλητή" . :P

Βασικά πως ορίζεται ο αθλητής ; Υπάρχει πιστεύω μια διαφορά μεταξύ του αθλητή = πάω σε αγώνες και προπονούμαι για τον σκοπό αυτό είτε μόνος είτε σαν μέλος ομάδας , και του περιστασιακού αθλητή που παίρνει μέρος σε λαϊκούς αγώνες τυπου " ο γύρος της Δοϊράνης" ή τον "Νυχτερινο Ημιμαραθώνιο" και που απλά και μόνο για την καύλα του τρέχει και ψάχνεται με εργοφυσιολογικες παραμέτρους,χρόνους,εξοπλισμούς σαν χόμπυ ή απλά στα πλαίσια του φιτνεσσ = αθλούμενος/ασκούμενος /

• Moderators
Δημοσ.

Απ'οτι ειδα τον οκτωβρη θα πανε κανα. δυο τρια ατομα απο δω μεσα.

Παιδιά τι προπονηση κανετε;

μην σε νοιαζει τι κανουν αυτοι δες τι μπορεις εσυ!

Δημοσ.

Αυριο θα φανει τι μπορω να κανω

Παντως ειχα δει ενα βιντεο,.εδω στο ινσομνια θα ταν μαλιστα, που εδειχνε κατι γυναικες που φταναν στο τερμα στα τεσσερα κ κατι αλλα τετοια τραγελαφικα

Αν εχει κανεις ευκαιρο το βιντεο ας το ποσταρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...