Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυριο θα φανει τι μπορω να κανω Παντως ειχα δει ενα βιντεο,.εδω στο ινσομνια θα ταν μαλιστα, που εδειχνε κατι γυναικες που φταναν στο τερμα στα τεσσερα κ κατι αλλα τετοια τραγελαφικα Αν εχει κανεις ευκαιρο το βιντεο ας το ποσταρει τραγελαφικο γιατι? επειδη τα δωσε ολα? οταν εχεις στοχους και πεισμα ετσι ειναι! θα πονεσεις αλλα θα φτασεις στο τερμα!
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 http://m.youtube.com/watch?v=LKhkvSRQZYo Ισως να ταν αυτο αλλα θυμαμαι περισσοτερες να τερματιζουν ετσι
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 http://m.youtube.com/watch?v=LKhkvSRQZYo Ισως να ταν αυτο αλλα θυμαμαι περισσοτερες να τερματιζουν ετσι 1o σχολιο: "Not ridiculous. Admirable." Ξερει καλα τι λεει. 1
mylo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 σχετικά με τη κάρτα στο καυταντζόγλειο τα λέει εδώ. εγώ πάντως δεν πάω στο βοηθητικό αλλά στο εξωτερικό το γηπέδου. Site:
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 1o σχολιο: "Not ridiculous. Admirable." Ξερει καλα τι λεει. Δεν πρεπει να καταπονεις ετσι τον εαυτο σου. Διεκοψε πριν τον τερματισμο, κανε καλυτερη προπονηση κ παρε μερος τον επομενο χρονο
mylo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 πάντως είναι ζόρικα για τρέξιμο με τετοιες ζέστες. θέλει προσοχή
Zaknafein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ^ Το βραδάκυ είναι μια χαρά, λίγο αεράκι να έχει παλεύεται. 5km. Νομιζω είναι ενας καλος στοχος, με 2 μηνες προπονηση πιστευω το βγαζω. Φτάνει να ξεκινήσεις... Σαν πρώτος στόχος είναι μια χαρά. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν πρεπει να καταπονεις ετσι τον εαυτο σου. Διεκοψε πριν τον τερματισμο, κανε καλυτερη προπονηση κ παρε μερος τον επομενο χρονο Τα ξαναλεμε οταν τερματισεις για 1η φορα κατι το οποιο σου φαινεται επιστημονικη φαντασια αυτη τη στιγμη. Ειτε ειναι 10km, ειτε 15, ειτε 21, ειτε 42. Σε περιμενω να μου αναλυσεις τι αισθανεσαι τοτε. Ολα τα παραπανω προυποθετουν το προφανες: Εισαι υγιης και χωρις προβληματα οταν ξεκινας ενα τετοιο εγχειρημα. 2
DownUNDERground Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν τρεχω και στο γυμναστηριο μονο ενα εικοσαλεπτο κανω στο διαδρομο. Αλλα γενικά ειμαι αθλητικος τυπος, οχι με συστηματικη γυμναστικη αλλα διαφορα καθε φορα, το καλοκαιρι κολυμπι,πολυ περπατημα κανα αερομπικ Με τί ταχύτητα τρέχεις στο διάδρομο; Κάνεις τακτικά αυτό το 20λεπτο που λες; Αν ναι, δε νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο με λίγη προπόνηση να κάνεις 5km σε 30-35 λεπτά. Σε λίγότερο από 2μηνο. Αν εισαι και αθλητικός τύπος όπως λες. Και τα 10k δεν είναι κάτι τρελό στην ίδια λογική. Για Μαραθώνιο βέβαια άσ' το. Άλλο επίπεδο. Εκεί ναι, θες καιρό. 1
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στο μαραθωνιο τον οκτωβρη δηλωνω συμμετοχη εκ τον προτέρων ή εκει επι τόπου; Με τί ταχύτητα τρέχεις στο διάδρομο; Κάνεις τακτικά αυτό το 20λεπτο που λες; Αν ναι, δε νομίζω ότι θα είναι και πολύ δύσκολο με λίγη προπόνηση να κάνεις 5km σε 30-35 λεπτά. Σε λίγότερο από 2μηνο. Αν εισαι και αθλητικός τύπος όπως λες. Και τα 10k δεν είναι κάτι τρελό στην ίδια λογική. Για Μαραθώνιο βέβαια άσ' το. Άλλο επίπεδο. Εκεί ναι, θες καιρό. Δεν ξερω στο 7 ειναι
Zaknafein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Επι τόπου δεν παίζει, πρέπει να γραφτείς από πριν για να πάρεις και το τσιπάκι χρονομέτρησης κτλ. 1
DownUNDERground Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω στο 7 ειναι 7km/h ή κάτι άλλο δείχνει; Αν είναι αυτό km/h, βγάζεις ήδη 3,5 χιλιόμετρα σε 20 λεπτά. Δοκίμασε μια φορά στο διαδρομο -που είναι και λιγότερο επίπονο- να τρέξεις 30-35 λεπτά. Αν τα βγάλεις, κουτσά-στραβά θα έχεις κάνει ήδη ένα 5ρι. Βασικά, λογικά ο διάδρομος που τρεχεις δε δείχνει και απόσταση; Καλά τρέχεις κάθε τόσο 20λεπτα στο διάδρομο και το κάνεις εντελώς στα τυφλά; Δεν κοιτάς καμμια ένδειξη;
stavi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 7km/h ή κάτι άλλο δείχνει; Αν είναι αυτό km/h, βγάζεις ήδη 3,5 χιλιόμετρα σε 20 λεπτά. Δοκίμασε μια φορά στο διαδρομο -που είναι και λιγότερο επίπονο- να τρέξεις 30-35 λεπτά. Αν τα βγάλεις, κουτσά-στραβά θα έχεις κάνει ήδη ένα 5ρι. Βασικά, λογικά ο διάδρομος που τρεχεις δε δείχνει και απόσταση; Καλά τρέχεις κάθε τόσο 20λεπτα στο διάδρομο και το κάνεις εντελώς στα τυφλά; Δεν κοιτάς καμμια ένδειξη; 7 ειναι η ταχύτητα κ νομιζω οτι κανω 3,5 km, απλα εχει περάσει λιγος καιρος και το χω ξεχασει
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Spect για τα ακουστικά που πόσταρες προηγουμένως. Είναι καλή φάση στο κολύμπι; Δεν μπορώ να με φανταστώ να κολυμπάω και να ακούω μουσική. Μπορεί να είναι καλή φάση.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Spect για τα ακουστικά που πόσταρες προηγουμένως. Είναι καλή φάση στο κολύμπι; Δεν μπορώ να με φανταστώ να κολυμπάω και να ακούω μουσική. Μπορεί να είναι καλή φάση. Από γνωστό μου που τα έχει, έχω ακούσει ότι λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα