manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 σταβι τα αγωνισματα αντοχης θελουν σιδερενιο χαρακτηρα.Το χεις? 1
dacourt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αυτο απο που προκυπτει? δηλαδη οι δρομεις γενηθηκαν δρομεις δεν εγιναν με τον καιρο? α καλά... οκ. σου απάντησε άλλος, δες. πενηνταράκια εγώ δεν θα τα κάνω.. είμαι σε κρίσιμη ηλικία χαχα
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 α καλά... οκ. σου απάντησε άλλος, δες. πενηνταράκια εγώ δεν θα τα κάνω.. είμαι σε κρίσιμη ηλικία χαχα Οτι ηλικία και να είσαι μπορείς. Απλά πας στο ρυθμό σου. Και πίστεψε με πιο κρίσιμη είναι η ηλικία σου χωρίς τη γυμναστική πάρα με αυτη
opera Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γειά σου stavi,ας βοηθήσω και εγώ λιγάκι. Για αρχή πρέπει να διαλέξεις τα σωστά παπούτσια πηγαίνοντας σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα. Καλό είναι να έχεις 2 ζευγάρια για να κάνεις εναλλαγή,παραθέτω κάποια λινκ που θα σε βοηθήσουν. Καλή συνέχεια! http://runningnews.gr/ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ 5 χλμ (14 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) http://www.run-greece.gr/index.php/5km-training-programme-irakleio Αρχάριοι Δρομείς Προπονητικό πρόγραμμα Στον πρώτο σας Μαραθώνιο πρωταρχικός σας στόχος είναι ο τερματισμός. Το πρόγραμμα που ακολουθεί προϋποθέτει ότι τρέχετε για αρκετούς μήνες από 20 έως 25 χιλιόμετρα την εβδομάδα. http://www.athensauthenticmarathon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=144&Itemid=126&lang=el http://totalfitness-christos.blogspot.gr/2014/10/3_20.html Και πολύ σημαντικές οι διατάσεις που ανέφερε ο spect~,προσωπικά έπαθα ζημία στο λαγονοψοϊτη και ταλαιπωρούμαι 1 χρόνο τώρα γιατί κανείς δε μου έδειξε τι διατάσεις να κάνω. Σημαντικό στις διατάσεις είναι να μη νοιώθουμε πόνο,διατείνουμε έως εκεί που δε πονάμε. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγω στη θεση σου Σταβι θα γραφομουν σε συλλογο δρομεων, αν ηθελα και παρεα. Επισης, μη συγκρινεις τον διαδρομο γυμναστηριου με το εξωτερικο τρεξιμο, καμια σχεση. Εγω θα ξεκινουσα τωρα στην παραλια, κιτσεν εως μεγαρο μουσικης. Η θαλασσα κ η θεα απλα μαγικες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγω στη θεση σου Σταβι θα γραφομουν σε συλλογο δρομεων, αν ηθελα και παρεα. Επισης, μη συγκρινεις τον διαδρομο γυμναστηριου με το εξωτερικο τρεξιμο, καμια σχεση. Εγω θα ξεκινουσα τωρα στην παραλια, κιτσεν εως μεγαρο μουσικης. Η θαλασσα κ η θεα απλα μαγικες. η αμμος δεν κανει καλο στην φτερνα. Γενικα δεν ειναι για πολυ τρεξιμο στην αμμο
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 η αμμος δεν κανει καλο στην φτερνα. Γενικα δεν ειναι για πολυ τρεξιμο στην αμμο Παραλία Θεσ/κης για αυτό ανέφερα Kitchen bar έως Μέγαρο 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εμείς όταν λέμε παραλία εννοούμε παραλία. :-P Αν και πιο σωστό θα ήταν να πεις στην παραλιακή
mylo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αν πεις παραλιακή στη θεσσαλονικη δε θα σε καταλαβει κανεις. απαντες παραλια το λεμε 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αν πεις παραλιακή στη θεσσαλονικη δε θα σε καταλαβει κανεις. απαντες παραλια το λεμε αλλο πως το λετε εσεις και αλλο ποιο ειναι το σωστο με βαση το νοημα. παραλια = θαλασσα παραλιακη = δρομος διπλα στη θαλασσα
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αλλο πως το λετε εσεις και αλλο ποιο ειναι το σωστο με βαση το νοημα. παραλια = θαλασσα παραλιακη = δρομος διπλα στη θαλασσα δεν πιάνει δρόμος δίπλα στη θάλασσα από Λευκό Πύργο έως Μέγαρο. Παραλιακή μπορείς να την πεις από Kitschen Bar έως Λ.Π μιας και είναι παράλληλη της Λ.Νίκης. και στο google αν τον γράψεις ως "παραλία θεσ/κης" θα το δεχθεί και θα σου βγάλει αντίστοιχες φώτο... ποιοί είστε σεις που θα πάτε κόντρα στο google! Μένουμε όμως on topic.... Θέλει και καλά παπούτσια αν ασχοληθείς με το τρέξιμο που να απορροφάν κραδασμούς. τα απλά του εμπορίου είναι σα να τρέχεις με τακούνια.
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ο μαραθωνιος ειναι για 5 ατομα στα πενηντα οι υπολοιποι δεν κανουν απλα θα τα παρατησει μονη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα