Adon1s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αλλο πως το λετε εσεις και αλλο ποιο ειναι το σωστο με βαση το νοημα. παραλια = θαλασσα παραλιακη = δρομος διπλα στη θαλασσα παραλία = θάλασσα αλλά εσύ λες για άμμο χμμ
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παραλιακή λέγεται και πάνω. Παραλία είναι αυτές στην Χαλκιδική. 1
Adon1s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παραλιακή λέγεται και πάνω. Παραλία είναι αυτές στην Χαλκιδική. Η Μαρίας Κάλας και η Νίκης επειδή είναι λεωφόροι . Το πεζοδρομημένο λέγεται παραλία .
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ελάτε sweeties ξεκολλήστε λίγο και μείνετε ΟΝ ΤΟPIChttps://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%CE%BD%CE%B5%CE%B1%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%20%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82 2
stavi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ο μαραθωνιος ειναι για 5 ατομα στα πενηντα οι υπολοιποι δεν κανουν απλα θα τα παρατησει μονη της. Δεν λεω για το μεγαλο αν διαβασες Κι επειδη καποιος μου ειπε για δυνατα μπουτια. . . Στοχος ειναι η κοπελια του βιντεοκλιπ . . Ουτε ανορεξικια ουτε τιποτα, αυτα ειναι κορμια http://m.youtube.com/watch?v=zI339U6GS9s
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ναι οκ διαβασα αλλα κανε μια δοκιμη πρωτα γιατι ο διαδρομος δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις συνθηκες του δρομου.Και εγω στο διαδρομο που ειμαι μοσχαρι μπορω να βγαλω χιλιομετρα στο δρομο θα βγαλω τα μισα(και αν)
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 παραλία = θάλασσα αλλά εσύ λες για άμμο χμμ Όταν μιλάς για τρέξιμο και παραλία προφανώς θα τρέξεις σε άμμο και ΌχΙ σε βότσαλο. Όταν λες για παραλία μιλάς για θάλασσα με την ακτή
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Όταν μιλάς για τρέξιμο και παραλία προφανώς θα τρέξεις σε άμμο και ΌχΙ σε βότσαλο. Όταν λες για παραλία μιλάς για θάλασσα με την ακτή Πρότεινε παπούτσι στη κοπέλα και άσε τώρα τον ορισμό 2
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ρε θα μας τρελανετε παραλια ειναι η αμμος και τα βοτσαλα που σκαει το κυμα η θαλασα κτλ οχι ο πεζοδρομος 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παραλία είναι το μέρος της ξηράς που γειτνιάζει με τη θάλασσα. Γουερ ιζ γιορ γκαντ νάου αθηναίζε; Γουερ; ε;
mylo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ρε θα μας τρελανετε παραλια ειναι η αμμος και τα βοτσαλα που σκαει το κυμα η θαλασα κτλ οχι ο πεζοδρομος ε καλά όταν και αν ανέβεις Θεσσαλονίκη και σε πουν πάμε για καφε παραλία εσύ βάλε σαγιονάρα, μαγίο πάρε και πετσέτα και είσαι κομπλέ 2
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Που τετοια τυχη να ανεβω εχω πεταξει πολλες ευκαιριες
tt79 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα. Με την ευκαιρία αυτού του thread ήθελα να δω πόσοι ασχολούμαστε με αγώνες μεγάλων αποστάσεων, όχι μόνο τρέξιμο αλλά και ποδηλασία, τρίαθλο κλπ... Εγώ προσωπικά ασχολούμαι αρκετά χρόνια (7-8) με αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων, τόσο τρέξιμο (Μαραθωνίους), αλλά και Τρίαθλο (αποστάσεις Ironman). Επίσης παρακολουθώ τακτικά και το thread του Fitness όπου γράφονται αρκετά χρήσιμα πράγματα, αφού το τρέξιμο και το τρίαθλο (τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι) είναι πολύ απαιτητικά από πλευράς μυικής ενδυνάμωσης, ενδυνάμωσης κορμού κλπ... (κάτι που πολλοί αγνοούν). Anyway, με αφορμή αυτό το topic θα ήθελα να δω πόσοι έχουμε την ίδια 'τρέλα' (όντως σε πολλούς ακούγεται παλαβό να τρέχεις ή να κάνεις ποδηλασία τόσες ώρες), να μοιραστούμε συμβουλές, εμπειρίες κλπ... 1
Newbie1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=l3L-TOjazwg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα