Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

[..]Anyway, με αφορμή αυτό το topic θα ήθελα να δω πόσοι έχουμε την ίδια 'τρέλα' (όντως σε πολλούς ακούγεται παλαβό να τρέχεις ή να κάνεις ποδηλασία τόσες ώρες), να μοιραστούμε συμβουλές, εμπειρίες κλπ...

Αυτο ειναι το πιο ενδιαφερον/αστειο κομματι της "καριερας" μου  :-D  

fje079.jpg

Btw, stavi, σχετικα με αυτο:

Παντως ειχα δει ενα βιντεο,.εδω στο ινσομνια θα ταν μαλιστα, που εδειχνε κατι γυναικες που φταναν στο τερμα στα τεσσερα κ κατι αλλα τετοια τραγελαφικα

Αν εχει κανεις ευκαιρο το βιντεο ας το ποσταρει

Mπολικοι αντρες φαγαμε τη σκονη αυτης της κοπελας στον ημιμαραθωνιο Καλαμαριας το 2011.

5702647619_1ce6dd53bc_b.jpg

5703192516_6d3a47f936_b.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι ωραίος Gio,εγώ δε πρόλαβα να τρέξω ημι-μαραθώνιο σε αγώνα αλλά σε προπόνηση μόνο.

6nUnEQf.png

• Like 2
Δημοσ.

Ασχολούμαι με το τρέξιμο μια γεμάτη περίοδο 2 χρόνων.

5 km --> 25:04 στον 2ο Νυχτερινο Ημιμαραθωνιο Θες/νικης

10 km --> 51:58 στον 10ο Μαραθωνιο Θες/νικης

21 km --> 2:11:04 στον 3ο Νυχτερινο Ημιμαραθωνιο Θες/νικης

Συνεχίζω απτόητος στοχεύοντας σε καλύτερους χρόνους.ΌΣο για τον Μαραθώνιο μετα απο καμια πενταετία κι αν.

• Like 1
Δημοσ.

5Κ -> 24:22 στα 5Κ του περασμένου Νοέμβρη στην Αθήνα.

Στόχος είναι κάποια στιγμή να πέσω κάτω από τα 20' και μετά να αρχίσω τις μεγαλύτερες αποστάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα πήγα αγόρασα καινούρια Nike και απο μεθαύριο (ίσως) ξεκινήσω σιγά σιγά τρέξιμο για να ετοιμαστώ κάπως για τον Οκτώβρη .

Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για υπολογισμο αποστάσεων κλπ ;

Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+  αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Έχω iPhone βέβαια , οπότε όλο και κάποια εφαρμογή θα παίζει . Έχετε κάποια ;

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα πήγα αγόρασα καινούρια Nike και απο μεθαύριο (ίσως) ξεκινήσω σιγά σιγά τρέξιμο για να ετοιμαστώ κάπως για τον Οκτώβρη .

Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+  αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος. Έχω iPhone βέβαια , οπότε όλο και κάποια εφαρμογή θα παίζει . Έχετε κάποια ;

ειχα το endomondo πλεον με το ρολοι.

Μονο εγω δεν γουσταρω καθολου τη ναικ σε παπουτσια για τρεξιμο?

• Like 1
Δημοσ.

Τα παπούτσια που πήρα έχουν λέει μαγκιά το Νικε+  αν θες να αγοράσεις μια παπαρίτσα που μπαίνει στην σόλα και μετράει αποστάσεις κλπ . Δε ξέρω αν αξίζει το κόστος.

Pedometer/foot pod λέγεται. Εντάξει δεν είναι και κάτι τρελό, ούτε άχρηστο. Το κινητό θα σε καλύψει λογικά.

Δημοσ.

Ακόμα υπάρχει το ΝΙΚΕ+ ???

Τη θεωρώ αρκετά ξεπερασμένη τεχνολογία (pedometer) και δεν είναι τόσο ακριβής. Αν έχεις smartphone δες τα endomondo, strava, runkeeper Κλπ που προαναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Για android χρησιμοποιώ SportTracker. Αν και το ψήνω να μην ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια. Ψιλοψυχαναγκασμός είναι. Τρέχα εκεί 30 λεπτά και όσο βγάλεις.

• Moderators
Δημοσ.

Για android χρησιμοποιώ SportTracker. Αν και το ψήνω να μην ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια. Ψιλοψυχαναγκασμός είναι. Τρέχα εκεί 30 λεπτά και όσο βγάλεις.

αν θες να κανεις σοβαρη προπονηση με καποιο στοχο αναγκαστηκα χρειαζεσαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...