crom261 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κατεβασα το runkeeper αλλα δεν μου πολυαερεσε.. Εβαλα το endomondo τωρα που μου φαινεται καλυτερο και πιο απλο. Ερωτησεις. 1) Για να μετρησει την αποσταση χρησιμοποιει gps? Δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ ετσι? 2) Υπαρχει επιλογη για να μετρας τους χρονους καθε γυρου (εφοσον τρεχεις σε γηπεδο) ξεχωριστα? Ή μετραει μονο τον συνολικο χρονο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κατεβασα το runkeeper αλλα δεν μου πολυαερεσε.. Εβαλα το endomondo τωρα που μου φαινεται καλυτερο και πιο απλο. Ερωτησεις. 1) Για να μετρησει την αποσταση χρησιμοποιει gps? Δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ ετσι? 2) Υπαρχει επιλογη για να μετρας τους χρονους καθε γυρου (εφοσον τρεχεις σε γηπεδο) ξεχωριστα? Ή μετραει μονο τον συνολικο χρονο? 1)ναι 2)ναι. Αν θυμαμαι καλα στο τελος οταν βλεπεις τα στατιστικα σου δειχνει τα σπλιτ ανα 1000μετρα 1
The_Judas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Επίσης ο μαραθώνιος δεν είναι μόνο ισιάδι , έχει και ανηφόρες και κατηφορες που θέλουν την τεχνική τους για να έχεις απόθεμα ενέργειας ,κράμπες κλπ Εγω 2 φορές έχω πάει στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο για τα 5 χλμ και κάποια στιγμή θέλω να ανέβω στα 10χλμ. Για πες λίγο τί παίζει με την κάρτα..; Από τότε που έβαλαν εισιτήριο, τρέχω γύρω από το γήπεδο... ή έξω από το γήπεδο (Αγ. Δημητρίου-Κατσιμίδη). Εξωτερικά είναι πιο δύσκολη διαδρομή γιατί έχει ανηφόρες-κατηφόρες. Στην παραλία δεν τρέχω γιατί συνήθως έχει πολυκοσμία με περαστικούς και ποδήλατα που σου κόβουν τον ρυθμό. Το εισιτήριο δεν είναι ακριβό, στα 5 ευρώ είναι αν θυμάμαι καλά. Δεν αξίζει τον κόπο γιατί δεν γίνεται καμία συντήρηση στο γήπεδο.
crom261 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 2)ναι. Αν θυμαμαι καλα στο τελος οταν βλεπεις τα στατιστικα σου δειχνει τα σπλιτ ανα 1000μετρα Ηθελα να μπορω να βλεπω τον χρονο του καθε γυρου εκεινη τη στιγμη (ας χρειαζοταν να παταω και κουμπι για να μου το δειχνει δεν θα με πειραζε...) και οχι στο τελος... Τεσπα θα το δοκιμασω στην πραξη και βλεπουμε αν με βολευει περισσοτερο απο ενα απλο χρονομετρο μιας και συνηθως οι αποστασεις που τρεχω ειναι γνωστες αφου παω σε γηπεδο...
PETROS13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για μετρήσεις καλό είναι το runtastic και τ προτείνω
_hopelesscase_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγω θα ξεκινουσα τωρα στην παραλια, κιτσεν εως μεγαρο μουσικης. Η θαλασσα κ η θεα απλα μαγικες. NOPE Τα τσιμέντα δεν ενδείκνυνται, θα σακατευτούν οι αρθρώσεις της αν το κάνει συστηματικά, και αν είναι απροπόνητη γενικότερα Το γήπεδο πάνω απ' τα πανεπιστήμια πώς το λένε; Κάτι τέτοιο θα πρότεινα, για να μην καταλήξει με βλάβες στη μέση ή στα γόνατα Εκτός αν έχω χάσει κάτι και η ανάπλαση της παραλιακής (δεν την έχω καν δει) περιλαμβάνει και ταρτάν 1
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ταρτάν εννοείς. Η παραλιακή είναι από λευκό πύργο μέχρι μέγαρο. Πιο μετά είναι πολύ στενά. Σέχι Σου πρέπει να δοκιμάσω κάποτε.
_hopelesscase_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για μετρήσεις καλό είναι το runtastic και τ προτείνω Αποκλειστικα για τις βασικες μετρησεις και γω αυτο χρησιμοποιω τελικα, αλλα δεν κολλαω στη λεπτομερεια, δηλ.οι στοχοι μου ειναι καπως γενικοι και χαλαροι στο συγκεκριμενο αθλημα. Το endomondo κ.α. ηθελαν να αγορασεις το pro για να δεις καποιες ενδειξεις, και ειχα ξενερωσει. Ταρτάν εννοείς. Η παραλιακή είναι από λευκό πύργο μέχρι μέγαρο. Πιο μετά είναι πολύ στενά. Σέχι Σου πρέπει να δοκιμάσω κάποτε. Εχει ταρτάν πλέον η παραλιακή;;;;;;;;;;
censOred Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Οχι δεν εχει ταρταν. Εγω τρεχω στην ξύλινη πλατφόρμα κατα μήκος της. http://www.naftemporiki.gr/fu/p/736822/940/940/0x00000000008b3cf4/1/thessaloniki-bolta-sti-nea-paralia.jpg
GreekMonkey Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εχει ταρτάν πλέον η παραλιακή;;;;;;;;;; Στο κάτι θα πρότεινα πήγαινε το ταρτάν. ότι αυτό που προτίνει λέγεται ταρτάν.
censOred Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 http://www.runningnews.gr/item.php?id=22967 Αν δεν τρόλαρες,ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
RottenLungs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Θες να πάρεις μερος σε μαραθώνιο, ενω δεν έχει εμπειρία στο τρέξιμο; Γιατι; Το βλέπεις σαν ένα στόχο για να ξεκινήσεις το τρέξιμο ή θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο για να βγάλεις έναν μαραθώνιο. Αν είναι ο πρώτος λόγος, οκ, αν και πάλι δεν το καταλαβαίνω, αν είναι ι δεύτερος μάλλον σε 2 βδομάδες θα τα έχεις παρατήσει. Εγω τρέχω χρόνια και δεν έχω σκεφτεί καν να τρέξω σε μαραθώνιο. Δεν μου λέει κάτι. Και γιατι να μου λέει. Επίσης όσον αφορά το θέμα με την καρδιά και το τρέξιμο, καλό είναι να μελετάς αυτό που διαβάζεις και να μην συγκρατάς απλα κάποια γενικά μπουλετάκια (δεν το λέω επιθετικά, μην περεξηγηθώ). Η έντονη (το οποίο εξαρτάται εν μέρη απο τον οργανισμό και την φυσική σου κατάσταση) άσκηση όντως δεν κάνει καλό στην καρδιά αλλα το μελετημένο (να μετράς παλμούς) τρέξιμο είναι οτι καλύτερο για την καρδιά. Θα σου πρότινα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα τρεξίματος για ημιμαραθώνιο, το οποίο να διαρκεί 6-12 μήνες. Υπάρχουν άπειρα applications. Εγω χρησιμοποιώ της Suunto, αλλα έχω και τον ανάλογο εξοπλισμό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Θες να πάρεις μερος σε μαραθώνιο, ενω δεν έχει εμπειρία στο τρέξιμο; Γιατι; Το βλέπεις σαν ένα στόχο για να ξεκινήσεις το τρέξιμο ή θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο για να βγάλεις έναν μαραθώνιο. Αν είναι ο πρώτος λόγος, οκ, αν και πάλι δεν το καταλαβαίνω, αν είναι ι δεύτερος μάλλον σε 2 βδομάδες θα τα έχεις παρατήσει. Εγω τρέχω χρόνια και δεν έχω σκεφτεί καν να τρέξω σε μαραθώνιο. Δεν μου λέει κάτι. Και γιατι να μου λέει. αρχικα θελει να παρει μερος σε αγωνα 5χλμ αλλο που το ονομαζει μαραθωνιο. Αυτο στο μπολντ δεν εχει να λεει. Ειχα ξεκινησει τρεξιμο τον ιουλιο του 13 μεχρι τον ιουνιο του 14 ειχα τρεξει σε 5-6 αγωνες (δρομο και βουνο) απο 5 μεχρι 23χλμ και με 2η θεση κιολας!! Αυτο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα