viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πες τα ρε βάιπα! Μίλησε μας και για το χρήμα... Στα φαγε γυναίκα; Τσού Χάου πλεμπ οφ γιου Σπέρες Παρόλο που πήγε μουρικα, ακομα τον ακολουθεί αυτη η πλεμποσυνη... Μόλις πέρασα δίπλα από τη ΔΕ-ΔΕ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ και δεν έβγαλα ούτε μια selfie ο χαζός Δυνατό milf από κοντά Δεν είχες το selfie stick να φανταστω;
drake. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αν ήρθαν οι Έλληνες από τον Σειριο με διαστημόπλοια πριν από χιλιάδες χρονια Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2015 από drake.
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Της πλεμποσύνης ήλιος ανοητός. Ρε παλιοχαρακτήρες. 1
Pa0ki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν είχες το selfie stick να φανταστω; Δεν έχω plebstick, μόνο monopod για την sj4000 γιατί είμαι σπορ τύπος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 βασικά, μην κάνετε σχόλια για τη διαχείριση, 1. επειδή απαγορεύονται, 2. επειδή θα το κλειδώσουν το παρόν, 3. υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και απειλούν με αποκλεισμούς και 4. υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να σώσουν τις μαλακίες που γράφουν οι 3 (σε εκτιμούμε Parsifal). Είναι που έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και μάλιστα 4 φορές, γι'αυτό τα λες αυτά ε? 1
Anorymous Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στα σοβαρα να βρω δουλεια και στο μελλον να κανω οικογενια Στο χαβαλε να κερδισω το τζοκερ η εσθω το λοττο
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Είναι που έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και μάλιστα 4 φορές, γι'αυτό τα λες αυτά ε? σε αυτή τη συζήτηση είμαι ο μόνος που δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του. Ούτε κρύβομαι πίσω απο αυθαίρετους κανόνες, ούτε υπερασπίζομαι ατεκμηρίωτες αποφάσεις. Ό,τι έχω να πω το εκφράζω ξεκάθαρα, πρακτική αντίθετη οποιασδήποτε λέρας. Εύχομαι να μπορούσα να πω το ίδιο για τη χρήση παιδικών απειλών και αμφισβητίσιμων πράξεων και αποφάσεων. Και σενα σε συμπαθώ ρε άτιμε! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 σε αυτή τη συζήτηση είμαι ο μόνος που δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του. Ούτε κρύβομαι πίσω απο αυθαίρετους κανόνες, ούτε υπερασπίζομαι ατεκμηρίωτες αποφάσεις. Ό,τι έχω να πω το εκφράζω ξεκάθαρα, πρακτική αντίθετη οποιασδήποτε λέρας. Εύχομαι να μπορούσα να πω το ίδιο για τη χρήση παιδικών απειλών και αμφισβητίσιμων πράξεων και αποφάσεων. Και σενα σε συμπαθώ ρε άτιμε! Και κάπου εδώ παρεμβαίνει ο WorldofGlass.
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ρε παιδιά ξέρετε τι με απασχολεί ακόμα ? πότε θα βρέξει ? περιμένω βροχή λογικά μετά τις 20-25 Αυγούστου, εκεί θα πρέπει να αρχίσει να χειμωνιάζει , θέλω να βρέχει , να δροσίσει και να μυράει η βροχή :3 ...
vaggelouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ρε παιδιά ξέρετε τι με απασχολεί ακόμα ? πότε θα βρέξει ? περιμένω βροχή λογικά μετά τις 20-25 Αυγούστου, εκεί θα πρέπει να αρχίσει να χειμωνιάζει , θέλω να βρέχει , να δροσίσει και να μυράει η βροχή :3 ... Και νομιζα οτι ήμουν ο μόνος. Το κρυο παλεύεται με καμια-δυο μπλουζες, ζακετες και μπουφάν. Τουλάχιστον εδω στα νότια, πανω ουτε με κουβερτες απο οτι ξερω. Την ζεστη παλι δεν την γλυτώνει κανεις.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις